2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kızlar merhaba,işler çok yoğun ama takipteyim yinede . yarenim kimyasal mı geçiriyormuş,dr mu söylemiş biz mi öyle sanıyoruz?lovely beklemedesin sanırım ne zaman test yapıcaksın?

SAĞOL CANIM BENİM EVET ŞÜKÜR DAHADA UMUTLANMADAN GELDİ BEBİŞ SEN HALEN ADET OLMADINMI

Ay bende gecirmistim ilk beta 7 di sonraki 14 sonrada kanama hayirlisi boylemis demekkten baska care yok.. doktorum en azindan hamile kalabiliosun ve kurtaj olmiycaksin sevin demisti

bende geçirdim bir ay oldu henüz adet olmadım bana da öyle dedi doktorum şimdi şükrediyorum değerim 18 den 45 e çıktı sonra 14 e düştü peki sen herhangi bir ilaç alıyor musun ya da test vs yapıldı mı ?

HERŞEY NASİP CANIMBİZ İSTEDİĞİMİZİ YAPALIM NASİP TE YOKSA OLMAZ RABBİM EN KISA ZAMANDA HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH

kızlar merhaba,işler çok yoğun ama takipteyim yinede . yarenim kimyasal mı geçiriyormuş,dr mu söylemiş biz mi öyle sanıyoruz?lovely beklemedesin sanırım ne zaman test yapıcaksın?

merhaba :) yarenim e doktor yüzde 99 düşük demiş doktor kendisi söyledi biz düşmeyen bebeğe gelmeyen kırmızıya ihtimaller vermeyiz son ana kadar kk olarak umutluyuz :) lovely nin tam analmadım az kanaması olup geçmiş sanırım inşallah yerleşmedir beklemede 2 ekimde test yapıcam diyor ama dün gösterdiği ov tesi düne aitse çift çizgi yani neyi bekliyo niye heyecan yapmadılar anlamadım cevap bekliyorum

EVET CANIM GELDİ KIRMIZILAR İLK ÇOK ÜZÜLDÜM AMA ŞOKU ATLATTIM NASİP DEĞİLMİŞ

eğer tahmin ettiğim gibi yum pazar çatladıysa çatlamanın üzerinden 11 gün geçmiş olacak; ama bana bu ay tutmadı gibi geliyorda bakalım benim kendimi kış tutayım yaz çıkarsa bahtıma:)
o zaman sende katılıyorsun kuzum dimi

Haziranda gecirdim cnm ben siddetli kasil agrisyla acile giddim ilac vermeden bi test yapmalarino istemistim.oyle supheli cikmisti iste ben suan hafif prolaktinim yuksek oldugu icin agnucaston isimli bitkisel ilac ve fplik asit kullaniyorum ve bu bitkisel ilacin faydasini gordum degerlerim.normale.dondu birde tiroid hastasym oda ilacla.normal seviyede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…