- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
25 de benEvet en gencimiz sen mişsin. Senden sonra benim galiba 24 üm bende
Evet en uzun deneme bana ait. Erken evlenince (20) erken başlıyorsun. Olmayınca da en uzun skor bende oluyornenu burada cook deneyen bir sen varsin birde benn
SAĞOL CANIM BENİM EVET ŞÜKÜR DAHADA UMUTLANMADAN GELDİ BEBİŞ SEN HALEN ADET OLMADINMIKuzum üzüldüm yaş senden çok umutluydum ben üzülme sende adet oldun en azından ben onu da olmadım sıkma canını. Rabbim seninde bebeğinin geleceği en guzel zamanı biliyordur. Hakkında hayırlısı olsun tatlım
Ay bende gecirmistim ilk beta 7 di sonraki 14 sonrada kanama hayirlisi boylemis demekkten baska care yok..doktorum en azindan hamile kalabiliosun ve kurtaj olmiycaksin sevin demisti
Oyleymis canim annem akrabalarim ariyorlar biseyin varmi diye bende onlardan duydum sagol canim
HERŞEY NASİP CANIMBİZ İSTEDİĞİMİZİ YAPALIM NASİP TE YOKSA OLMAZ RABBİM EN KISA ZAMANDA HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAHbende dün içimden istiyorum istiyorum işte bebek istiyorum diye çığlık attım resmen, böyle dellendiğim çok oluyor fakat Rabbimin planından öteyede geçemeyeceğimi ve isyana gerek olmadığını biliyorum, bu sadece bana zarar veriyor, eşim hiç takmıyor bu konyu, yani olsa benden çok sevinecek ama işte, herkesin aynı burda diğer kızlarda olduğu mutlu haber beklentisi içindeki eş-dost, anne-baba, içimdeki anaçlığı bir türlü bastıramam, türlü türlü saçma sapan düşünceler bazen beynimi kemiriyor, kısmetimizde varsa er-geç olacak, Reglim yakın ya duygusala bağladım kusura bakma
EVET BEKLEMİYORDUM AMA OLDU NASİP CANIM NE DİYELİM ARTIKCanim adet olmussun insallah bu son kirmizilarin olur ekimde hamis olursun insallah
değil malesef kimyasal geçiriyor sanıyoruz
bunlar ov testi mi dün mü yaptın ama niye böyle koyu ??? ya @Afrodit gördü mü bunları
kızlar merhaba,işler çok yoğun ama takipteyim yinede . yarenim kimyasal mı geçiriyormuş,dr mu söylemiş biz mi öyle sanıyoruz?lovely beklemedesin sanırım ne zaman test yapıcaksın?
EVET CANIM GELDİ KIRMIZILAR İLK ÇOK ÜZÜLDÜM AMA ŞOKU ATLATTIM NASİP DEĞİLMİŞKizlar gunaydin :)
hanfendi25 canim okudum yazdigini hic uzulme sogan kuruyle rahmin temizlenmstr obur ay saglikla hamile kalirsin insallah benimde bu ay olmadiysa sogan kurune basliycam 2 ekimden sonra iste hem esim yanismda olmiycak ahat olur bnm icin diye dusunuyorum
Bi tup aliyolar hormon testo cnm ama devlet hastanesinde saglik.ocagini bilemedim ve adetin 3.gunu
bi test yapsanacnm :)
o zaman sende katılıyorsun kuzum dimieğer tahmin ettiğim gibi yum pazar çatladıysa çatlamanın üzerinden 11 gün geçmiş olacak; ama bana bu ay tutmadı gibi geliyorda bakalım benim kendimi kış tutayım yaz çıkarsa bahtıma:)
Haziranda gecirdim cnm ben siddetli kasil agrisyla acile giddim ilac vermeden bi test yapmalarino istemistim.oyle supheli cikmisti iste ben suan hafif prolaktinim yuksek oldugu icin agnucaston isimli bitkisel ilac ve fplik asit kullaniyorum ve bu bitkisel ilacin faydasini gordum degerlerim.normale.dondu birde tiroid hastasym oda ilacla.normal seviyedebende geçirdim bir ay oldu henüz adet olmadım bana da öyle dedi doktorum şimdi şükrediyorum değerim 18 den 45 e çıktı sonra 14 e düştüpeki sen herhangi bir ilaç alıyor musun ya da test vs yapıldı mı ?
HE YA KAÇ SENELİK EVLİSİN CANIMEvet en gencimiz sen mişsin. Senden sonra benim galiba 24 üm bende
MINIKKUS1 cım yarenimin değeri 12 den 24 e çıkmış 2 kat artmış dr.da hamilesin demiş canım. :)
anladım canım...sonerede giderim şimdilik devlete gitmek istiyorum tahlil falan ister die
katılıyorum ya gazamız mübarek olsun negatif olursa da dünyanın sonu değil ya önümüzdeki maçlara bakarızo zaman sende katılıyorsun kuzum dimi
Evet bende 2 ekimi bekliyorum. Hicbirsey hissedemiyorum ne olumlu ne de olumsuzInsallah canim sende 2 ekim bekleyenlerdensin dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?