2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ayrica kimyasal.sonra tutma sansi cpk yuksekmis belkide hamilesindir bat ne zaman.ben temmuz ayini cok degerlendirememistim.malum ramazan ayiydi yum gunumu kacirmistim..sen bu ayi iyi degerlendirseydin

Yavrular gunaydin benim kanama yerlesme falan degil bildiginiz adet oluyorum. Onumuzdeki ay ovu testine baslicam 20 li 30lu test almisti sanki aramizdan bi kac kisi nerden ve nne kdara aldiniz acep?
kuşum o vakit hayırlısı olsun...yeni bat alayım

kızlar merhaba,işler çok yoğun ama takipteyim yinede . yarenim kimyasal mı geçiriyormuş,dr mu söylemiş biz mi öyle sanıyoruz?lovely beklemedesin sanırım ne zaman test yapıcaksın?

cemrem yarenim e doktor 100 99 düşük demiş diye yazdı bana ama kızlar değeri yükselmiş diyor ben o kısmı okumadım sanırım ve sana yanlış bilgi vermiş oldum o doktorda neye dayanarak konuştu hala anlamadım neyse çok şükür iyiymiş sevindim şimdi:)

kuşum o vakit hayırlısı olsun...yeni bat alayım
Mogami selam, bnm bat 2 ekim deneme durumu yumurtlama gununde olanimi soyluyoruz? O zaman 2 kez iliski oldu..bu topic te yeniyim bilemedim o yuzden canim

ara ara böyle olman normal canım zmanla daha iyi olcaksın :)

Blumm ama akıntımın içinde gördüm böyle kırçıl gibi.

senden güzel haberler beklıyorum canım hayırlısı hadi :)

Hayirlisi olsun tatlim Yaboyle olacagiz ya da boyle bende tirsiyorum biraz
hayırlı olan olmaması ise razı olucam ne yapayım yalnız karnım çok ağrıyor ya inan adet olucam sanki birazdan bacaklarım çok fena sol kasığım sürekli batıyor ve sol kasığım sol bacağıma sanki şimşek çakar gibi ağrı yapıyor; yine hamilelik belirtleri kafam kaşınsa bile hamilelikten dicem o denli vahim durumum yane

anladım canım geçmiş olsun dengeleri düzelttiysen hep beraber yeni bebişi bekliyoruz :) o adetten kaç gün sonra adet olmuştun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…