Ayrica kimyasal.sonra tutma sansi cpk yuksekmis belkide hamilesindir bat ne zaman.ben temmuz ayini cok degerlendirememistim.malum ramazan ayiydi yum gunumu kacirmistim..sen bu ayi iyi degerlendirseydinbende geçirdim bir ay oldu henüz adet olmadım bana da öyle dedi doktorum şimdi şükrediyorum değerim 18 den 45 e çıktı sonra 14 e düştüpeki sen herhangi bir ilaç alıyor musun ya da test vs yapıldı mı ?
kuşum o vakit hayırlısı olsun...yeni bat alayımYavrular gunaydin benim kanama yerlesme falan degil bildiginiz adet oluyorum. Onumuzdeki ay ovu testine baslicam 20 li 30lu test almisti sanki aramizdan bi kac kisi nerden ve nne kdara aldiniz acep?
Bende oyle cnm 1 haftamiz kaldi bakalim..Evet bende 2 ekimi bekliyorum. Hicbirsey hissedemiyorum ne olumlu ne de olumsuz
Yok canim olmadim hala bekliyorumSAĞOL CANIM BENİM EVET ŞÜKÜR DAHADA UMUTLANMADAN GELDİ BEBİŞ SEN HALEN ADET OLMADINMI
kızlar merhaba,işler çok yoğun ama takipteyim yinede . yarenim kimyasal mı geçiriyormuş,dr mu söylemiş biz mi öyle sanıyoruz?lovely beklemedesin sanırım ne zaman test yapıcaksın?
kızlar merhaba,işler çok yoğun ama takipteyim yinede . yarenim kimyasal mı geçiriyormuş,dr mu söylemiş biz mi öyle sanıyoruz?lovely beklemedesin sanırım ne zaman test yapıcaksın?
bende arkandan geliyorumEvet en uzun deneme bana ait. Erken evlenince (20) erken başlıyorsun. Olmayınca da en uzun skor bende oluyor
Ben 4 senelik evliyim canımHE YA KAÇ SENELİK EVLİSİN CANIM
aynen kuşum :):):)katılıyorum ya gazamız mübarek olsun negatif olursa da dünyanın sonu değil ya önümüzdeki maçlara bakarız
HİÇ BÖYLE GEÇİKİRMİYDİ CANIM KAÇ GÜNÜN GEÇTİYok canim olmadim hala bekliyorum
Sen ne kadardır deniyorsun canimbende arkandan geliyorum
Mogami selam, bnm bat 2 ekim deneme durumu yumurtlama gununde olanimi soyluyoruz? O zaman 2 kez iliski oldu..bu topic te yeniyim bilemedim o yuzden canimkuşum o vakit hayırlısı olsun...yeni bat alayım
O değil. Burdaki dün akşam yaptığım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mde-hamile-kalmak-isteyenler.630108/page-4180
İnşallah canım ama bazen üzerime öyle karabulutlar çöküyoki yapayalnız hissediyorum kendimi şu anda olduğu gibidaha yeni olduğu içindir umarım yoksa bu moralle ne aralık ayı gelir ne de kış geçer of off
Blumm ama akıntımın içinde gördüm böyle kırçıl gibi.
BENDE 2 SENELİK CANIM GALİBA BENİM EN GENÇ EVLENENBen 4 senelik evliyim canımheralde en genç evlenen ben miyim ne
hayırlı olan olmaması ise razı olucam ne yapayım yalnız karnım çok ağrıyor ya inan adet olucam sanki birazdan bacaklarım çok fena sol kasığım sürekli batıyor ve sol kasığım sol bacağıma sanki şimşek çakar gibi ağrı yapıyor; yine hamilelik belirtleri kafam kaşınsa bile hamilelikten dicem o denli vahim durumum yaneHayirlisi olsun tatlimYaboyle olacagiz ya da boyle bende tirsiyorum biraz
Haziranda gecirdim cnm ben siddetli kasil agrisyla acile giddim ilac vermeden bi test yapmalarino istemistim.oyle supheli cikmisti iste ben suan hafif prolaktinim yuksek oldugu icin agnucaston isimli bitkisel ilac ve fplik asit kullaniyorum ve bu bitkisel ilacin faydasini gordum degerlerim.normale.dondu birde tiroid hastasym oda ilacla.normal seviyede
Canım 6 ay önce falan 5 gün geçikmişti bugün de gecikmenin 5. Günü hiç hasta olacak gibi hissetmiyorumHİÇ BÖYLE GEÇİKİRMİYDİ CANIM KAÇ GÜNÜN GEÇTİ
canım yaaa sf 4198 de mi ne kamış tam bilmiyorum ama değer 24,96 olmuş cumada bir daha bakacaklarmışaaaaaaaaaaa ama beni haberdar et demiştim ona alıntılamış böyle demiş bunları ne zaman dedi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?