2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Mogami selam, bnm bat 2 ekim deneme durumu yumurtlama gununde olanimi soyluyoruz? O zaman 2 kez iliski oldu..bu topic te yeniyim bilemedim o yuzden canim
canım ben bu batları liste için alıyorum...listeye de topikte aktif olanları ekliyorum...seni de ekleyebilmem için aktif olduğunu görmem lazım...sonra zaten ben senden bat alıyorum...deneme dediğimiz şey kaç aydır bebiş çalışması yapıyorsun o kuşun

hmmm sağol canım geçmişi çok okuyamadım da iyi oldu aldım haberleri senden.Umut hep ama hep olmalı zaten.Dün ben de başladım çalışmalara eşim de hayırdır sen korkuyordun hani dedi kk dekilerden heveslendim cesaretlendim dedim.İnşallah çok bekletmez bebişlerimiz

canım yaaa sf 4198 de mi ne kamış tam bilmiyorum ama değer 24,96 olmuş cumada bir daha bakacaklarmış

e çok iyi o zaman sende olmasam şeker pancarım bende burda yazdıkça bi daha üzülüyordum yüzüm düşüyordu çok sevindim sağol doğru haber doğru kaynakk :):):) kaynağın kendi suçu bi dhaa alıntılardı beni insan :):):) bir de o düşük diyen doktor gözüme gözükmesin

Kızlar ben dayanamadım ovulasyon testi yaptım bugün yumurtlamanın üstünden 10 gün geçti ve testim böyle. Bana bir şey söyleyin nolur.
orda sırıtan bebişdir inş lovely bu arada kuzum dün akşamki yaptığım yemek bu diye okudum tıklıyorum niye bizim sayfaya döndü bu diyorum bende yemek fikri alacaktım

geçmiş olsun ,bende tiroid hastasıyım.benim tsh 2,5 civarı dr da iyi demişti hamilelik için ,seninki kaç?

Ayrica kimyasal.sonra tutma sansi cpk yuksekmis belkide hamilesindir bat ne zaman.ben temmuz ayini cok degerlendirememistim.malum ramazan ayiydi yum gunumu kacirmistim..sen bu ayi iyi degerlendirseydin

evet öyle diyorlar inşallah öyle olur canım :) bat ım yok işte kimysalla adeti 27 ağustosta yaşadım daha olmadım doktorlar 1 ay korunun ilk adetten sonra korunmayı bırakın dediler bu sebeple bu ay korunduk 1 kere korunmadık sadece . bugün 30.günüm dün test yaptım herihtimale karşı çünkü pazar tatile gidiyoruz geciktirici alacağım sanırım

ne demek tatlişkom, ben bildiğimi sana sen bildiğini bana aktarıcan işte hepimiz bilgileneceğiz inşallah :) iyi haberlere hepimizin ihtiyacı var :)

anladım canım geçmiş olsun dengeleri düzelttiysen hep beraber yeni bebişi bekliyoruz :) o adetten kaç gün sonra adet olmuştun ?
24 gun sonra olmustum.cnm biraz erken gelmisti
anladim peki tesekkur ederim :)

burayaaaa kimler kimler gelmiş nerdesinn ki sen iyi misiniz ?

canım uzun izin kullandım bu hafta başı göreve başladım
ama arada sayfanızı okudum seni merak ettiğim için
sanırım bebiş tutunmadı senin üzüldüm çok ama hayırlısı bu imiş demekki
rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evladla göbüşünü doldursun

ben hasta oldum gribim fena hemde ilaçta alamıyorum acaba hamiş olabilirmiyim diye
yok biliyorum ama yinede bir ümid işte izinde iken dr gittim miyom çıktı birde bende o eksikmiş gibi

sen neler yapıyorsun arkadaşım iyimsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…