merhaba arkadaşlar nasılsınız
canım ben bu batları liste için alıyorum...listeye de topikte aktif olanları ekliyorum...seni de ekleyebilmem için aktif olduğunu görmem lazım...sonra zaten ben senden bat alıyorum...deneme dediğimiz şey kaç aydır bebiş çalışması yapıyorsun o kuşunMogami selam, bnm bat 2 ekim deneme durumu yumurtlama gununde olanimi soyluyoruz? O zaman 2 kez iliski oldu..bu topic te yeniyim bilemedim o yuzden canim
hmmm sağol canım geçmişi çok okuyamadım da iyi oldu aldım haberleri senden.Umut hep ama hep olmalı zaten.Dün ben de başladım çalışmalara eşim de hayırdır sen korkuyordun hani dedi kk dekilerden heveslendim cesaretlendim dedim.merhaba :) yarenim e doktor yüzde 99 düşük demiş doktor kendisi söyledi biz düşmeyen bebeğe gelmeyen kırmızıya ihtimaller vermeyiz son ana kadar kk olarak umutluyuz :) lovely nin tam analmadım az kanaması olup geçmiş sanırım inşallah yerleşmedir beklemede 2 ekimde test yapıcam diyor ama dün gösterdiği ov tesi düne aitse çift çizgi yani neyi bekliyo niye heyecan yapmadılar anlamadım cevap bekliyorum
bende erken evlendim18 de evlendim ve 3 yildir deniyoruz hala gelen giden yok ya dusuk falan olsa seviniyemki hamile kala biliyorum ama oda yok hayirlisi olsun hakimizdaSen ne kadardır deniyorsun canim
canım yaaa sf 4198 de mi ne kamış tam bilmiyorum ama değer 24,96 olmuş cumada bir daha bakacaklarmış
kuşum yaaaa üzülme boşver...Kısmet...Yeni bat alayımKIZLAR ÇOK ÜZGÜNÜM AZ ÖNCE LAVABOYA GİTTİ BASBAYA GEMİŞ KIRMIZILAR O KADARDA UMUTLANDIM ÇOK KÖTÜYÜM YA
Hanfendicim sen adet oldun mu senin durum nedir. Şükür bekletmeden geldi bebek demişsin de ...HİÇ BÖYLE GEÇİKİRMİYDİ CANIM KAÇ GÜNÜN GEÇTİ
orda sırıtan bebişdir inş lovelyKızlar ben dayanamadım ovulasyon testi yaptım bugün yumurtlamanın üstünden 10 gün geçti ve testim böyle. Bana bir şey söyleyin nolur.
CANIM BENİM HAMİŞ DEĞİLSEN BİR AN ÖNCE GELİR KIRMIZILAR İNŞALLAHCanım 6 ay önce falan 5 gün geçikmişti bugün de gecikmenin 5. Günü hiç hasta olacak gibi hissetmiyorum
geçmiş olsun ,bende tiroid hastasıyım.benim tsh 2,5 civarı dr da iyi demişti hamilelik için ,seninki kaç?Haziranda gecirdim cnm ben siddetli kasil agrisyla acile giddim ilac vermeden bi test yapmalarino istemistim.oyle supheli cikmisti iste ben suan hafif prolaktinim yuksek oldugu icin agnucaston isimli bitkisel ilac ve fplik asit kullaniyorum ve bu bitkisel ilacin faydasini gordum degerlerim.normale.dondu birde tiroid hastasym oda ilacla.normal seviyede
Inşallah canım insallahCANIM BENİM HAMİŞ DEĞİLSEN BİR AN ÖNCE GELİR KIRMIZILAR İNŞALLAH
yalnız şunu hayal etmekten de kendimi alamıyorum hepimiz arka arkaya pozitif testlerin resmini paylaşıyoruz burda ne büyük neşe olur hepimiz içinaynen kuşum :):):)
25 EKİM OLSUN MOGİŞ NASİP BÜGÜNÜ ATLATSAYDIM KESİN HAMİLEYİM DİYECEKTİMkuşum yaaaa üzülme boşver...Kısmet...Yeni bat alayım
Ayrica kimyasal.sonra tutma sansi cpk yuksekmis belkide hamilesindir bat ne zaman.ben temmuz ayini cok degerlendirememistim.malum ramazan ayiydi yum gunumu kacirmistim..sen bu ayi iyi degerlendirseydin
OLDUM MALESEF NASİP DAĞİLMİŞHanfendicim sen adet oldun mu senin durum nedir. Şükür bekletmeden geldi bebek demişsin de ...
ne demek tatlişkom, ben bildiğimi sana sen bildiğini bana aktarıcan işte hepimiz bilgileneceğiz inşallah :) iyi haberlere hepimizin ihtiyacı var :)e çok iyi o zaman sende olmasam şeker pancarım bende burda yazdıkça bi daha üzülüyordum yüzüm düşüyordu çok sevindim sağol doğru haber doğru kaynakk :):):) kaynağın kendi suçu bi dhaa alıntılardı beni insan :):):) bir de o düşük diyen doktor gözüme gözükmesin
OLDUM MALESEF NASİP DAĞİLMİŞ
ADET OLACAK GİBİ HİSSEDİYORSAN BÜGÜN OLURSUN CANIM BENCEInşallah canım insallah
24 gun sonra olmustum.cnm biraz erken gelmistianladım canım geçmiş olsun dengeleri düzelttiysen hep beraber yeni bebişi bekliyoruz :) o adetten kaç gün sonra adet olmuştun ?
anladim peki tesekkur ederim :)canım ben bu batları liste için alıyorum...listeye de topikte aktif olanları ekliyorum...seni de ekleyebilmem için aktif olduğunu görmem lazım...sonra zaten ben senden bat alıyorum...deneme dediğimiz şey kaç aydır bebiş çalışması yapıyorsun o kuşun
burayaaaa kimler kimler gelmiş nerdesinn ki seniyi misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?