2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

yalnız şunu hayal etmekten de kendimi alamıyorum hepimiz arka arkaya pozitif testlerin resmini paylaşıyoruz burda ne büyük neşe olur hepimiz için
ama bende ciksa bile resim paylasamiyorum...ya sanki 3 ne kadar olmadim test paytimda ciktida resimi paylasmayi dert edim

yalnız şunu hayal etmekten de kendimi alamıyorum hepimiz arka arkaya pozitif testlerin resmini paylaşıyoruz burda ne büyük neşe olur hepimiz için
o hayalin tersi olmasın da yalnız çoook şahane olur

hayırlısı olsun iyi yaptınız inşallah kısa zamanda sağlığıyla uzun ömrüyle gelir bebişşş hep beraber seviniriz :) bu arada yarenim için çok sevindim değeri yükselmiş ben kaçırmışım o güzel haberi :)

hmmm tamam kuzum şimdi seviniyoruz o haldeve de darısı hepimizin başına diyoruz

bende erken evlendim18 de evlendim ve 3 yildir deniyoruz hala gelen giden yok ya dusuk falan olsa seviniyemki hamile kala biliyorum ama oda yok hayirlisi olsun hakimizda
Tabi hayırlısı olsun. Düşük olunca bir yandan iyi tarafina bakıyorsun en azından hamile kaliyorum diyorsun soran olduğunda da düştü deyince pek birsey diyemiyorlar. Ama diğer yandan her sabah onunla kalkiyorsun ona alisiyorsun sonra senden gidince bir süre boşluk oluyor içinde. O yüzden hep hayırlısını isteyelim

geçmiş olsun ,bende tiroid hastasıyım.benim tsh 2,5 civarı dr da iyi demişti hamilelik için ,seninki kaç?
Tesekkur ederim., ben hashimoto hastasym.suan 0.50 de tsh gunde 75 mg aliyorum ilacimi. Benim doktorda hamilelik icin 1.5 ve 2 arasi ideal demisti ama bilemedim canim

bana korun dememisti gerek yokmus kurtaj olunmadigi icin geciktirixi hormonlari cok etkilemezmi

Canım ben yapmadım da çok yakın arkadaşım adete kadar yaptı kızda t'den eser yoktu göremiyorduk.

hmm herkeste farklı oluyor demek. benimde normalde 35 günde bire dönmüştü döngüm belki bi 5 gün sonra fln gelir :) gelsin artık :)
Dongunun 35 gunde olmasi tam.sınır degilmi canim her zaman mi oyleydin

canımcım yaaa bat ın bitmesini bekleme 3. günü git hem yumurtalık rezervine hemde hormonlarına baksınlar bence, ama sen daha iyi bilirsin tabiki
EVET ONU BENDE DÜŞÜNDÜM NE TESEDÜFKİ BU AY BİRAZ SIKIŞTIK EV ALDIK ONUN EKSİKLERİNİ TAMAMLIYORUZ DEVLETE GİDİP O TAHLİLLERİ YAPİM DİYECEM ONUN İÇİNDE ÖNCEDEN RANDVU ALMAM GEREKİRDİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…