kuzum artık doktora gidip kontrol olsan ne bileyim yumoş takibi falan25 EKİM OLSUN MOGİŞ NASİP BÜGÜNÜ ATLATSAYDIM KESİN HAMİLEYİM DİYECEKTİM
ama bende ciksa bile resim paylasamiyorum...ya sanki 3 ne kadar olmadim test paytimda ciktida resimi paylasmayi dert edimyalnız şunu hayal etmekten de kendimi alamıyorum hepimiz arka arkaya pozitif testlerin resmini paylaşıyoruz burda ne büyük neşe olur hepimiz için
İNŞALLAH SENİN TAKTİDİNİDE DENEDİDİM AYAKLARI DİKTİM GELMESİN KIRMIZILAR DİYE YİNEDE GELDİÖbür aya inşallah canım, üzülme.
o hayalin tersi olmasın dayalnız şunu hayal etmekten de kendimi alamıyorum hepimiz arka arkaya pozitif testlerin resmini paylaşıyoruz burda ne büyük neşe olur hepimiz için
hmmm sağol canım geçmişi çok okuyamadım da iyi oldu aldım haberleri senden.Umut hep ama hep olmalı zaten.Dün ben de başladım çalışmalara eşim de hayırdır sen korkuyordun hani dedi kk dekilerden heveslendim cesaretlendim dedim.İnşallah çok bekletmez bebişlerimiz
KESİNLİK LE YAPACAM ÇOK İYİ BİR DOKTOR BULDUM İKİTELLİDE ONA GİDECEM BAT BİTSİNkuzum artık doktora gidip kontrol olsan ne bileyim yumoş takibi falan
hiç yaptırmadım ama 3. günü yapılıyor biliyorum...
cemrem yarenim e doktor 100 99 düşük demiş diye yazdı bana ama kızlar değeri yükselmiş diyor ben o kısmı okumadım sanırım ve sana yanlış bilgi vermiş oldum o doktorda neye dayanarak konuştu hala anlamadımneyse çok şükür iyiymiş sevindim şimdi:)
hadi hayırlısıCanım gelmezse pazar günü yapabilirim.
canımcım yaaa bat ın bitmesini bekleme 3. günü git hem yumurtalık rezervine hemde hormonlarına baksınlar bence, ama sen daha iyi bilirsin tabikiKESİNLİK LE YAPACAM ÇOK İYİ BİR DOKTOR BULDUM İKİTELLİDE ONA GİDECEM BAT BİTSİN
Tabi hayırlısı olsun. Düşük olunca bir yandan iyi tarafina bakıyorsun en azından hamile kaliyorum diyorsun soran olduğunda da düştü deyince pek birsey diyemiyorlar. Ama diğer yandan her sabah onunla kalkiyorsun ona alisiyorsun sonra senden gidince bir süre boşluk oluyor içinde. O yüzden hep hayırlısını isteyelimbende erken evlendim18 de evlendim ve 3 yildir deniyoruz hala gelen giden yok ya dusuk falan olsa seviniyemki hamile kala biliyorum ama oda yok hayirlisi olsun hakimizda
iyi yaparsın canım benim...üzülme lütfen Allah tez zamanda nasip etsin inşallahKESİNLİK LE YAPACAM ÇOK İYİ BİR DOKTOR BULDUM İKİTELLİDE ONA GİDECEM BAT BİTSİN
Tesekkur ederim., ben hashimoto hastasym.suan 0.50 de tsh gunde 75 mg aliyorum ilacimi. Benim doktorda hamilelik icin 1.5 ve 2 arasi ideal demisti ama bilemedim canimgeçmiş olsun ,bende tiroid hastasıyım.benim tsh 2,5 civarı dr da iyi demişti hamilelik için ,seninki kaç?
evet öyle diyorlar inşallah öyle olur canım :) bat ım yok işte kimysalla adeti 27 ağustosta yaşadım daha olmadım doktorlar 1 ay korunun ilk adetten sonra korunmayı bırakın dediler bu sebeple bu ay korunduk 1 kere korunmadık sadece . bugün 30.günüm dün test yaptım herihtimale karşı çünkü pazar tatile gidiyoruz geciktirici alacağım sanırım
24 gun sonra olmustum.cnm biraz erken gelmisti
anladim peki tesekkur ederim :)
geçmiş olsun canımOyleymis canim annem akrabalarim ariyorlar biseyin varmi diye bende onlardan duydum sagol canim
Çok büyük bir neşe olur çifte bayram yaparız resmenyalnız şunu hayal etmekten de kendimi alamıyorum hepimiz arka arkaya pozitif testlerin resmini paylaşıyoruz burda ne büyük neşe olur hepimiz için
geçen ay hiç adete yakın yapmış mıydın normal miymiş bu çizgi afroditin çizgisi silinmemişti hamiş çıktı ya ne olacak bi fortel yapıp bizi kurtarsan dengelerim şaştı bi sevinçli bi hüzünlü:)
Dongunun 35 gunde olmasi tam.sınır degilmi canim her zaman mi oyleydinhmm herkeste farklı oluyor demek. benimde normalde 35 günde bire dönmüştü döngüm belki bi 5 gün sonra fln gelir :) gelsin artık :)
EVET ONU BENDE DÜŞÜNDÜM NE TESEDÜFKİ BU AY BİRAZ SIKIŞTIK EV ALDIK ONUN EKSİKLERİNİ TAMAMLIYORUZ DEVLETE GİDİP O TAHLİLLERİ YAPİM DİYECEM ONUN İÇİNDE ÖNCEDEN RANDVU ALMAM GEREKİRDİcanımcım yaaa bat ın bitmesini bekleme 3. günü git hem yumurtalık rezervine hemde hormonlarına baksınlar bence, ama sen daha iyi bilirsin tabiki
ov.testinden bahsediyorsan öğleden sonra 15-18 arası yap canım ve en az 3-4 saat sıvı tüketmedenBen tam anlamadım sabahmı yapacağım testi yani şimdi yoksa akşammı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?