2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ben de haşimato yum.Bu dr lar da bir kararsız bak benimki de2,50 iyi demişti.0,50 TSH için düşük değil mi ki?
Tesekkur ederim., ben hashimoto hastasym.suan 0.50 de tsh gunde 75 mg aliyorum ilacimi. Benim doktorda hamilelik icin 1.5 ve 2 arasi ideal demisti ama bilemedim canim

çok iyi yapmışsın tatil iyi gelmiştir hemde oğluşunla eşinle ilgilenmişsindir :) hasta olmana üzüldüm geçmiş olsun yatıp dinlenmen gerek tamda izinden sonra tekrar izin almanda sıkıntı olur mu bilmiyorum bi iki gün yatman gerekli . inşallah bebiş vardır da ilaçsız tedavi işe yarar :) bende iyiyim çok şükür üzüldüm ama hep şükrettim şimdi de iyiyim adetim gelsinde heyecanlı bekleyişler devam etsin diyorum :) miyom alınacak mı nasıl bir tedavi uygulanacak ? geçmiş olsun bu ara kistler miyomlar allah hastalıklardan uzak etsin hepimizi geçici dermanlı dertlerden başka dert vermesin :)

orda sırıtan bebişdir inş lovely bu arada kuzum dün akşamki yaptığım yemek bu diye okudum tıklıyorum niye bizim sayfaya döndü bu diyorum bende yemek fikri alacaktım

Ayyy bilmiyorum canım ya dün arkadaşa whatstan yazıyorum dedim t silik keşke yapmasaydım hamile değilim işte falan filan fotosunu attım aradı beni kızım sen deli misin diyor özgürede gösterdim orda bariz bir t var diyor bende adete bu kadar yakın t'yi görmek için 2 saat bakmak gerekiyordu dedi seninkini görmeyenin kör olması lazım falan dedi bir sürü kızdı bana ama normal mi adetime bu kadar az kala çıkması acaba countryrose yaptığında 13. gün onunki c ile nerdeyse aynı koyuluktaydı ama ben 10. gün yaptım.

evet hakimizda hayirlisi olsun

aslında bencede korunmak gereksizdi ama yine de dinledim doktorları bir aydan bir şey olmaz sabredeyim dedim. geciktirici etkiler ama o halde olursam tüm sene beklediğimiz tatilin hiç bir anlamı kalmaz yarına kadar adet olmazsam alabilirim

EVET ONU BENDE DÜŞÜNDÜM NE TESEDÜFKİ BU AY BİRAZ SIKIŞTIK EV ALDIK ONUN EKSİKLERİNİ TAMAMLIYORUZ DEVLETE GİDİP O TAHLİLLERİ YAPİM DİYECEM ONUN İÇİNDE ÖNCEDEN RANDVU ALMAM GEREKİRDİ
BUGÜN İLK GÜNÜ ZATEN ÖZELDE HORMON TESTİ BİRAZCIK PAHALI SEN RANDEVULARA BUGÜNDEN BİR BAKSAN ÇOK MU KALABALIK OLUYOR, GERÇİ İSTANBUL TABİKİ KALABALIKTIR AMA BELKİ BİR ARALIK BULURSUN :)

bana da koyu gibi geldi kuzum bilmem ki şimdi iyi de çalıştın bu ay hani neden olmasınbelki ordadır.. bende hiç böyle koyu olmadı mesela daha hamiş d edeğilim çalışamadık biz hadi inş.ne s öylesindir arkadan geliriz biz de gİZ'İN NAsIL bu arada

Kuzularrrıımm , bugün ateşim fırladı resmen, inşaAllah sonu güzel oluuur

Lovely35 kuzum , merak etme dün de yazdım , Rabbimin izniyle koyulaşacak o daha ,sen merak etme ...
hanfendi25 bebeğim üzülme sakın e mi , çalışmalara devam , bebişin gelecek inşaAllah yakın zamanda... eşin de çok üzülür sen çok üzülürseeen...

daha geçmişi tam okuyamadım...

Mogami E elf21

Eklentiler

• chartgraph_module.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 68
Dongunun 35 gunde olmasi tam.sınır degilmi canim her zaman mi oyleydin

yok bir senedir 31 günde bir oluyordum aslında ertesi günü hapı aldım sonra ki 3 ay 34-35 günde bir oldum çok şükür şimdi yumurtalıklarım iyi bakalım nasıl olacak bundan sonra :)

ooohhh maaşallah hep böyle gitsin canım...benimde aksi gibi sağlam düştü...

bu tablodan ben hiç anlamıyorum öğrenmem lazım beinm yaaaa

Gizocuğum iyi çok şükür dün kan verdi değeri de iyi maşşallah.

Ben sabah yumurtam çatladıktan sonraki sonuca baktım allahtan çekmişim telime fotoları hep onunla aynı koyulukta dün yaptığım test.

İnşallah kuşum ya gelmesinde kırmızılar.

İZİN ALMAK ZOR BE ARKADAŞIM
MİYOM İÇİN İLAÇ VERDİ ADETLE BAŞLAYACAĞIM BEN OĞLUŞADA MİYOMLU İKEN GEBE KALMIŞTIM BİR MUCİZE ESERİ YİNE OLURMU DİYE UMUDUM VAR

İNŞALLAH SENİN YENİDEN GÜZEL HABERİNİ ALIRIZ TEZ ZAMANDA CANIM

ooohhh maaşallah hep böyle gitsin canım...benimde aksi gibi sağlam düştü...
Sen benden iyi biliyorsun ki , yerleşme düşüşü diye bir düşüş varmış , belkim onu yaşıyorsun , belkim de birden tekrar fırlayacak canım benim
Amiin tatlım inşaAllah böyle gider, bugün gözlerim açıldı ateşimi görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…