Tesekkur ederim., ben hashimoto hastasym.suan 0.50 de tsh gunde 75 mg aliyorum ilacimi. Benim doktorda hamilelik icin 1.5 ve 2 arasi ideal demisti ama bilemedim canim
canım uzun izin kullandım bu hafta başı göreve başladım
ama arada sayfanızı okudum seni merak ettiğim için
sanırım bebiş tutunmadı senin üzüldüm çok ama hayırlısı bu imiş demekki
rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evladla göbüşünü doldursun
ben hasta oldum gribim fena hemde ilaçta alamıyorum acaba hamiş olabilirmiyim diye
yok biliyorum ama yinede bir ümid işte izinde iken dr gittim miyom çıktı birde bende o eksikmiş gibi
sen neler yapıyorsun arkadaşım iyimsin
orda sırıtan bebişdir inş lovelybu arada kuzum dün akşamki yaptığım yemek bu diye okudum tıklıyorum niye bizim sayfaya döndü bu diyorum bende yemek fikri alacaktım
Herşeyin hayırlısı canım yaşında daha çok genç maşallah. Bende geçen ay çok kötü olmuştum ama ertesi gün o halimden eser kalmadıOLDUM MALESEF NASİP DAĞİLMİŞ
ADET OLACAK GİBİ HİSSEDİYORSAN BÜGÜN OLURSUN CANIM BENCE
evet hakimizda hayirlisi olsunTabi hayırlısı olsun. Düşük olunca bir yandan iyi tarafina bakıyorsun en azından hamile kaliyorum diyorsun soran olduğunda da düştü deyince pek birsey diyemiyorlar. Ama diğer yandan her sabah onunla kalkiyorsun ona alisiyorsun sonra senden gidince bir süre boşluk oluyor içinde. O yüzden hep hayırlısını isteyelim
Tesekkur ederim., ben hashimoto hastasym.suan 0.50 de tsh gunde 75 mg aliyorum ilacimi. Benim doktorda hamilelik icin 1.5 ve 2 arasi ideal demisti ama bilemedim canim
bana korun dememisti gerek yokmus kurtaj olunmadigi icin geciktirixi hormonlari cok etkilemezmi
İNŞALLAH SENİN TAKTİDİNİDE DENEDİDİM AYAKLARI DİKTİM GELMESİN KIRMIZILAR DİYE YİNEDE GELDİ
BUGÜN İLK GÜNÜ ZATEN ÖZELDE HORMON TESTİ BİRAZCIK PAHALI SEN RANDEVULARA BUGÜNDEN BİR BAKSAN ÇOK MU KALABALIK OLUYOR, GERÇİ İSTANBUL TABİKİ KALABALIKTIR AMA BELKİ BİR ARALIK BULURSUN :)EVET ONU BENDE DÜŞÜNDÜM NE TESEDÜFKİ BU AY BİRAZ SIKIŞTIK EV ALDIK ONUN EKSİKLERİNİ TAMAMLIYORUZ DEVLETE GİDİP O TAHLİLLERİ YAPİM DİYECEM ONUN İÇİNDE ÖNCEDEN RANDVU ALMAM GEREKİRDİ
bana da koyu gibi geldi kuzum bilmem ki şimdi iyi de çalıştın bu ay hani neden olmasınAyyy bilmiyorum canım ya dün arkadaşa whatstan yazıyorum dedim t silik keşke yapmasaydım hamile değilim işte falan filan fotosunu attım aradı beni kızım sen deli misin diyor özgürede gösterdim orda bariz bir t var diyor bende adete bu kadar yakın t'yi görmek için 2 saat bakmak gerekiyordu dedi seninkini görmeyenin kör olması lazım falan dedi bir sürü kızdı bana ama normal mi adetime bu kadar az kala çıkması acabacountryrose yaptığında 13. gün onunki c ile nerdeyse aynı koyuluktaydı ama ben 10. gün yaptım.
Canım ben yapmadım da çok yakın arkadaşım adete kadar yaptı kızda t'den eser yoktu göremiyorduk.
evet sırada yeni bi pozisyon var onu topikçe deneyecezO taktik yalan oldu tatlım, yüz üstü yatın diyolar şimdi de
Dongunun 35 gunde olmasi tam.sınır degilmi canim her zaman mi oyleydin
ooohhh maaşallah hep böyle gitsin canım...benimde aksi gibi sağlam düştü...Kuzularrrıımm , bugün ateşim fırladı resmen, inşaAllah sonu güzel oluuur
Lovely35 kuzum , merak etme dün de yazdım , Rabbimin izniyle koyulaşacak o daha ,sen merak etme ...
hanfendi25 bebeğim üzülme sakın e mi , çalışmalara devam , bebişin gelecek inşaAllah yakın zamanda... eşin de çok üzülür sen çok üzülürseeen...
daha geçmişi tam okuyamadım...
Mogami E elf21
bu tablodan ben hiç anlamıyorum öğrenmem lazım beinm yaaaaKuzularrrıımm , bugün ateşim fırladı resmen, inşaAllah sonu güzel oluuur
Lovely35 kuzum , merak etme dün de yazdım , Rabbimin izniyle koyulaşacak o daha ,sen merak etme ...
hanfendi25 bebeğim üzülme sakın e mi , çalışmalara devam , bebişin gelecek inşaAllah yakın zamanda... eşin de çok üzülür sen çok üzülürseeen...
Mogami E elf21
bana da koyu gibi geldi kuzum bilmem ki şimdi iyi de çalıştın bu ay hani neden olmasınbelki ordadır.. bende hiç böyle koyu olmadı mesela daha hamiş d edeğilim çalışamadık biz hadi inş.ne s öylesindir arkadan geliriz biz de gİZ'İN NAsIL bu arada
Kuzularrrıımm , bugün ateşim fırladı resmen, inşaAllah sonu güzel oluuur
Mogami E elf21
İZİN ALMAK ZOR BE ARKADAŞIMçok iyi yapmışsın tatil iyi gelmiştir hemde oğluşunla eşinle ilgilenmişsindir :) hasta olmana üzüldüm geçmiş olsun yatıp dinlenmen gerek tamda izinden sonra tekrar izin almanda sıkıntı olur mu bilmiyorum bi iki gün yatman gerekli . inşallah bebiş vardır da ilaçsız tedavi işe yarar :) bende iyiyim çok şükür üzüldüm ama hep şükrettim şimdi de iyiyim adetim gelsinde heyecanlı bekleyişler devam etsin diyorum :) miyom alınacak mı nasıl bir tedavi uygulanacak ? geçmiş olsun bu ara kistler miyomlar allah hastalıklardan uzak etsin hepimizi geçici dermanlı dertlerden başka dert vermesin :)
Sen benden iyi biliyorsun ki , yerleşme düşüşü diye bir düşüş varmış , belkim onu yaşıyorsun , belkim de birden tekrar fırlayacak canım benimooohhh maaşallah hep böyle gitsin canım...benimde aksi gibi sağlam düştü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?