- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
mogamim şimdi ateşin yükselmesi düşmesi, yumşota nasıl olduğu reglde nasıl olduğu, hamişsen eğer nasıl olduğunu bana ne zmana istersen anlatır mısın kuzum yaaa çok merak ettim ..ooohhh maaşallah hep böyle gitsin canım...benimde aksi gibi sağlam düştü...
KIZLARR KORKMAYIN BU DEPREM DEĞİL BU ÇATIRTI SESİ BENDEN GELİYOR LOVELY BENİ MERAKTAN ÇATLATTI SONUNDA İKİYE BÖLÜNDÜM
bu tablodan ben hiç anlamıyorum öğrenmem lazım beinm yaaaa
denemeyen nolsunevet sırada yeni bi pozisyon var onu topikçe deneyecez
KIZLARR KORKMAYIN BU DEPREM DEĞİL BU ÇATIRTI SESİ BENDEN GELİYOR LOVELY BENİ MERAKTAN ÇATLATTI SONUNDA İKİYE BÖLÜNDÜM
hep koyu kalsın inş hgc de öyle olur inş ..Gizocuğum iyi çok şükür dün kan verdi değeri de iyi maşşallah.
Ben sabah yumurtam çatladıktan sonraki sonuca baktım allahtan çekmişim telime fotoları hep onunla aynı koyulukta dün yaptığım test.
İZİN ALMAK ZOR BE ARKADAŞIM
MİYOM İÇİN İLAÇ VERDİ ADETLE BAŞLAYACAĞIM BEN OĞLUŞADA MİYOMLU İKEN GEBE KALMIŞTIM BİR MUCİZE ESERİ YİNE OLURMU DİYE UMUDUM VAR
İNŞALLAH SENİN YENİDEN GÜZEL HABERİNİ ALIRIZ TEZ ZAMANDA CANIM
evet Lovely35 hepimizi çatlatacak bu gidişle neyse hiç olmazsa ovü. yapmış ben ondan pzitif bekliyoruuumm inşallah çünkü bende hiç çıkmıyordu 2. lh çizgisi tabii diğer kızlarda nasıl oluyor bilmiyorum içimdeki pozitiflik bana bunları söyletiyor :)
Hahahahahahahah allah seni n'apmasın ya.
Tam sinirda evet 0.40dan sonra hipertiroid durumu oluyo bi 50 bi gun 75 aliyorum ilaci birde son testim adetin 3.guni bakilan tsh idi sana yazdgm.kadin dogum iyi dediben de haşimato yum.Bu dr lar da bir kararsız bak benimki de2,50 iyi demişti.0,50 TSH için düşük değil mi ki?
hep koyu kalsın inş hgc de öyle olur inş ..
anlatayım...şimdi ateş adet olduğun günlerde düşük seyreder...sonra tam yumoş çatladığı gün hafif düşer yada sabit kalır...ertesi gün ateş yükselmeye başlar ...kimisinde örneğin 36,2 den 36,6 ya çıkar...kimisinde de 36,2 den 36,3 e çıkar böyle ufak ufak artar...yumdan sonra yükseklerde gider ama bu bünye meselesi kiminin en yükseği 36,7 dir kiminin 37,1 dir o değilir kişiye göre...aralarda iniş çıkış olabilir...bazı kişilerde yumdan 5-7 gün sonra ani düşüş olabilir o da yerleşmeye işaret ama mesela bende de bikaç ay oldu bu ama adet oldum....burda önemli olan adet öncesi günü...genelde ateş adet olacaksan şayet önceki gün düşme eğilimine girer...adet günü de düşer ve adet olursun...bazen önceki gün değilde adet günü düşüp adet olabilirsin...olay bu kuzum...ateşini sabah 7 gibi ölç alarm kur teline...ben ateş ölçeri yastığımın altına koyuyorum çünkü yataktan kalkmadan ölçmen lazım.... umarım anlatabilmişimdirmogamim şimdi ateşin yükselmesi düşmesi, yumşota nasıl olduğu reglde nasıl olduğu, hamişsen eğer nasıl olduğunu bana ne zmana istersen anlatır mısın kuzum yaaa çok merak ettim ..
Anladim canim hayirlisi olsun artikaslında bencede korunmak gereksizdi ama yine de dinledim doktorları bir aydan bir şey olmaz sabredeyim dedim. geciktirici etkiler ama o halde olursam tüm sene beklediğimiz tatilin hiç bir anlamı kalmazyarına kadar adet olmazsam alabilirim
Aman diyeyim bayılma , yada otur sandalyede bayıl , bebişe bişey olmasınBen beta hcg'yi böyle görsem kesin düşer bayılırım.
asıl seni ne yapmasın meraksızzz kaygısızz insan :):) ya ben seni hiç ama hiç heveslendirmek istemedim kimseyi de bu moda sokup üzmek istemiyorum ama bu ay gerçekten senden mogaminin yumurtaları çatlamaya yakın çalışmasından hepimizden çok umutluyum :)
benim geçen ayda böyle düşüş oldu ve sonuç ADET...o yüzden bişeye yormuyorum kuşum...Sende şimdi ki ateşe aldırış etme tek anlayacağın yumun çatlamış olduğu...Sen benden iyi biliyorsun ki , yerleşme düşüşü diye bir düşüş varmış , belkim onu yaşıyorsun , belkim de birden tekrar fırlayacak canım benim
Amiin tatlım inşaAllah böyle gider, bugün gözlerim açıldı ateşimi görünce
Oh şükür yaaaaa , detayları bekliyoruz tamam mı , çok merak ettiiik , çok sevindim senin adınaa , Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsiiinnnKizlar bende hamileyimmmm
kusura bakmayin yazmaya anca vaktim oldu o kdr kosturma dolu gectiki su iki gunum ben bile atlatamadim hala sokunu detaylarida yine en kisa zamanda paylascam sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?