Kizlar bende hamileyimmmm
kusura bakmayin yazmaya anca vaktim oldu o kdr kosturma dolu gectiki su iki gunum ben bile atlatamadim hala sokunu detaylarida yine en kisa zamanda paylascam sizinle
wuhuuuuuuuuuu gözün aydın canımKizlar bende hamileyimmmm
kusura bakmayin yazmaya anca vaktim oldu o kdr kosturma dolu gectiki su iki gunum ben bile atlatamadim hala sokunu detaylarida yine en kisa zamanda paylascam sizinle
Anladm canm yumurta durumu iyise zaten sorun yok sana sunu diyim cnm mesela bu ay 30 gunde geldi adetim doktor strestendor dedi surekli bebek dusundgm icin ama belkide kimyasal gebelik boyle yapiyoyok bir senedir 31 günde bir oluyordum aslında ertesi günü hapı aldım sonra ki 3 ay 34-35 günde bir oldumçok şükür şimdi yumurtalıklarım iyi bakalım nasıl olacak bundan sonra :)
ayyy tebrikler canım kan değerin kaç son sat ne zamandıKizlar bende hamileyimmmm
benim geçen ayda böyle düşüş oldu ve sonuç ADET...o yüzden bişeye yormuyorum kuşum...Sende şimdi ki ateşe aldırış etme tek anlayacağın yumun çatlamış olduğu...
Kizlar bende hamileyimmmm
evet canım anlaıdamğım yumoşun çatladığı günü sabitse nasıl anlayacağız hani onu anlamadım veya az düşüyorsa, mesela senin yumoş zamanı ne oluyor atesteanlatayım...şimdi ateş adet olduğun günlerde düşük seyreder...sonra tam yumoş çatladığı gün hafif düşer yada sabit kalır...ertesi gün ateş yükselmeye başlar ...kimisinde örneğin 36,2 den 36,6 ya çıkar...kimisinde de 36,2 den 36,3 e çıkar böyle ufak ufak artar...yumdan sonra yükseklerde gider ama bu bünye meselesi kiminin en yükseği 36,7 dir kiminin 37,1 dir o değilir kişiye göre...aralarda iniş çıkış olabilir...bazı kişilerde yumdan 5-7 gün sonra ani düşüş olabilir o da yerleşmeye işaret ama mesela bende de bikaç ay oldu bu ama adet oldum....burda önemli olan adet öncesi günü...genelde ateş adet olacaksan şayet önceki gün düşme eğilimine girer...adet günü de düşer ve adet olursun...bazen önceki gün değilde adet günü düşüp adet olabilirsin...olay bu kuzum...ateşini sabah 7 gibi ölç alarm kur teline...ben ateş ölçeri yastığımın altına koyuyorum çünkü yataktan kalkmadan ölçmen lazım.... umarım anlatabilmişimdir
hmmm bak benimki yüksek işte eğilmem lazım benim bu konuya .Troid önemli çünküTam sinirda evet 0.40dan sonra hipertiroid durumu oluyo bi 50 bi gun 75 aliyorum ilaci birde son testim adetin 3.guni bakilan tsh idi sana yazdgm.kadin dogum iyi dedi
tebrıkler hayırlı olsun :)Kizlar bende hamileyimmmm
Ya meraksız olur muyum çatlıyorum burda ama daha erken ben görmüşüm ayın 14'ünde yumurtanın çatladığını üstünden bugün daha 11 gün geçecek. Erken daha erkennnn.
Ben beta hcg'yi böyle görsem kesin düşer bayılırım.
yalnız bu ay olmazda ovü testi alıcam yaa benim döngüme belli olmuyor ovü testi işimi kolaylaştırır geçen ay ne kadar geç yumurtladığımı gördüm skınıtısız beklerim bir dahakine yumu umudu yititrmek yok erşey çok güzel olacak:)o hayalin tersi olmasın dayalnız çoook şahane olur
bak sana bi tablomu koyacağım ordan gidelimevet canım anlaıdamğım yumoşun çatladığı günü sabitse nasıl anlayacağız hani onu anlamadım veya az düşüyorsa, mesela senin yumoş zamanı ne oluyor ateste
canıııımmm benimmm tebrik ederim, maşallahhh, Allah inşallah sağlıklı bri gebelik ve bebiş versin sana, şu nazar boncuklarınıda koyayım hemenKizlar bende hamileyimmmm
Anladm canm yumurta durumu iyise zaten sorun yok sana sunu diyim cnm mesela bu ay 30 gunde geldi adetim doktor strestendor dedi surekli bebek dusundgm icin ama belkide kimyasal gebelik boyle yapiyo
evet canim.endokrine ve kadin doguma gorun yani dahiliye doktoruna gitmehmmm bak benimki yüksek işte eğilmem lazım benim bu konuya .Troid önemli çünkü
aaaaa bende bilmiyorum nasıl yapcez ki önceden dosya ekle vardı yanda nerde şimdiama bende ciksa bile resim paylasamiyorum...ya sanki 3 ne kadar olmadim test paytimda ciktida resimi paylasmayi dert edim
Allah gonlumuze gore versin canim.simdiden iyi tatiller :)olabilir ikiside olabilir yani açıklanabilecek durumlar deeğil pek ben çok takılmıyorum :) alışığım geç geç olmasına erken olursa da geç olursa bi süre bi takipsiz korunmasız gideceğim stres yok :) şimdilik :)
maşallah darısı bize inşKizlar bende hamileyimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?