2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

valla düşüp bayılmamıştım ama elimde testle banyodan çıkıp antrenin ortasına kadar gelip ööööyle durmam yetmiyormuş gibi eşim gelip testi elimden alıp taaa salonun ortasına gidip heykelcilik oynamaya devam etmişti .Manasız hareketlerimize anlam veremeyen oğlumun anne o ne testi ki demesiyle kendime gelmiştim.Allahım hepimize nasip etsin inşallah çift çizgilere bakıp donakalmayı
Ben beta hcg'yi böyle görsem kesin düşer bayılırım.

evet canım anlaıdamğım yumoşun çatladığı günü sabitse nasıl anlayacağız hani onu anlamadım veya az düşüyorsa, mesela senin yumoş zamanı ne oluyor ateste
bak bu daha iyi...

Eklentiler

• chartgraph_module.webp
    34 KB · Görüntüleme: 52
iyi yaparsın bebeğim

İnşallah canım ya.

anladım sanırsam belki yapmaya başlayınca daha iyi anlayacağım :) teşekküerl mogggamim :)

Kizlar genetik sonuclarimiz cikti kromozomlarimiz normal cikti kan pihtilasmasi icin yapilanlarda Mtfhr c677t ve mthfr a1298c heterozigot polimorfizm cikti genetikteki doktor bunlar herkeste görülebilecek bir hastalık gibidir korkulacak bisey yok dedi kadim dogumcum hamilelikle beraber hemen kan sulandirici iğneye baslicaz dedi bu durumda olup deneyimini paylaşan arkadaslarim olursa çok sevinirim

kızlar meraba bugün hayatımda ilk defa adetimde 2 gün gecikme yaşadım (normalde stresli dönemlerimde erken gelir adetim). sonra iş yerinde dayanamayıp test yaptım, ara ara sarı açık kahve ve pembe akıntılar yaşadım. Ve adetlerim çok sancılı geçer benim, ilk defa hiç adet belirtisine dair de birşey yok. Testi yüklüyorum çok silik bir çizgi var gibi, sizce hamilemiyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Eklentiler

• fotoğraf (1).webp
    186,9 KB · Görüntüleme: 76

geçmiş olsun önemli bir şey olmamasına sevindim ben doktora muayeneye gittiğimde bak bu çıkan bebek coraspin bebeği demişti kan sulandırıcı ile düzeltilip sorunsuz şekilde oluyor diye biliyorum içini ferah tutabilirsin kontrol yeterli hayırlısıyla gelsin bebeğin :)

evet evet eveeettt :) tebrik ederimmm hemen kan testine git koş koş koş :) hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…