Ben beta hcg'yi böyle görsem kesin düşer bayılırım.
bak bu daha iyi...evet canım anlaıdamğım yumoşun çatladığı günü sabitse nasıl anlayacağız hani onu anlamadım veya az düşüyorsa, mesela senin yumoş zamanı ne oluyor ateste
kız ayılıp bayılma bizi bahersiz bırakma kaygılını daha fazla kaygılandırma
Allah gonlumuze gore versin canim.simdiden iyi tatiller :)
iyi yaparsın bebeğimyalnız bu ay olmazda ovü testi alıcam yaa benim döngüme belli olmuyor ovü testi işimi kolaylaştırır geçen ay ne kadar geç yumurtladığımı gördüm skınıtısız beklerim bir dahakine yumu umudu yititrmek yok erşey çok güzel olacak:)
valla düşüp bayılmamıştım ama elimde testle banyodan çıkıp antrenin ortasına kadar gelip ööööyle durmam yetmiyormuş gibi eşim gelip testi elimden alıp taaa salonun ortasına gidip heykelcilik oynamaya devam etmişti .Manasız hareketlerimize anlam veremeyen oğlumun anne o ne testi ki demesiyle kendime gelmiştim.Allahım hepimize nasip etsin inşallah çift çizgilere bakıp donakalmayı
tebrik ederim canim cook sevindim salikli bir hamilik gecirirsin insallahKizlar bende hamileyimmmm
kusura bakmayin yazmaya anca vaktim oldu o kdr kosturma dolu gectiki su iki gunum ben bile atlatamadim hala sokunu detaylarida yine en kisa zamanda paylascam sizinle
anladım sanırsam belki yapmaya başlayınca daha iyi anlayacağım :) teşekküerl mogggamim :)bak sana bi tablomu koyacağım ordan gidelim
http://www.fertilityfriend.com/home/50496c
bak yumoş öncesi ve sonrası farkı görüyorsun değil mi...yumoş öncesi ateş düşük sonra 10 16 arası günlere dikkat ediyorum hafif düşüp sonra birden artıyorsa yumoş çatlamış oluyo
tebrikler canım gözün aydınKizlar bende hamileyimmmm
kusura bakmayin yazmaya anca vaktim oldu o kdr kosturma dolu gectiki su iki gunum ben bile atlatamadim hala sokunu detaylarida yine en kisa zamanda paylascam sizinle
ya tutarsaaaaTotem yapıcam pazara kadar hergün beyaz kotla dolaşıcam.
yok benim cekdiyim foto buyuk geliyor oyuzden koyamiyorum ama bunu koyarim napalimaaaaa bende bilmiyorum nasıl yapcez ki önceden dosya ekle vardı yanda nerde şimdi
mesela bunda 12. gün mü yükselmiş oluyor yani yumoş çatlıyorbak bu daha iyi...
mogamim kırmızıların kesiştiği gün mü yum günüiyi yaparsın bebeğim
Amin canim hade bakalimmmmm 22 ekim yeni bat :)kuşum o vakit hayırlısı olsun...yeni bat alayım
Kizlar genetik sonuclarimiz cikti kromozomlarimiz normal cikti kan pihtilasmasi icin yapilanlarda Mtfhr c677t ve mthfr a1298c heterozigot polimorfizm cikti genetikteki doktor bunlar herkeste görülebilecek bir hastalık gibidir korkulacak bisey yok dedi kadim dogumcum hamilelikle beraber hemen kan sulandirici iğneye baslicaz dedi bu durumda olup deneyimini paylaşan arkadaslarim olursa çok sevinirim
kızlar meraba bugün hayatımda ilk defa adetimde 2 gün gecikme yaşadım (normalde stresli dönemlerimde erken gelir adetim). sonra iş yerinde dayanamayıp test yaptım, ara ara sarı açık kahve ve pembe akıntılar yaşadım. Ve adetlerim çok sancılı geçer benim, ilk defa hiç adet belirtisine dair de birşey yok. Testi yüklüyorum çok silik bir çizgi var gibi, sizce hamilemiyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
gerçekten mi inanamıyorum, kan testi her an yapılıyor mu? Sabah aç karnına gitmek gerekmez mi? Ay şuan saçmaladım, şok durumdayım...Odada masanın başında kala kaldım.evet evet eveeettt :) tebrik ederimmm hemen kan testine git koş koş koş :) hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?