2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kızlar benim sat 26 ağustos ve değerim 4 haftalık gebeliğe giriyor ben anlamadım hiçbirşey yahu

işte benimki bu tabloya uyuyor

Beta HCG sonucu değerlendirmesinde bir diğer kriter ise yumurtlamadan sonra geçen süre gün, en düşük,en yüksek ve ortalama Beta HCG değerleridir.
Gebeliğin ilk tanısında yumurtlamadan sonraki ilk 20 gün içinde,gebelik nedeniyle çıkan Beta HCG Değerleri:

En Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 119 48
13.gün 17 147 59
14.gün 33 223 95
15.gün 17 429 132
16.gün 70 758 292
17.gün 111 514 303
18.gün 135 1690 464
19.gün 324 4310 1061
20.gün 185 3279 1287

çok çok geçmiş olsun canım, dr. demiş zaten önemli bir şey yok diye, inşallah sağlıcakla gebe kalırsın :)

gerçekten mi inanamıyorum, kan testi her an yapılıyor mu? Sabah aç karnına gitmek gerekmez mi? Ay şuan saçmaladım, şok durumdayım...Odada masanın başında kala kaldım.

yok yok hemen gidip yaptırabilirsin bak umutlandırmıyım çok koyu değil çizgin ama bende böyle çizgiyle hamiş olduğumu öğrendim hayırlısı olsun :) kan testini yaptır kendine dikkat et eğil kalk yapma hoplayıp zıplama ilaç alma mayodonoz yeme şimdilik bu kadar henüz çok yeni değerini de bizimle paylaşırsan mutlu oluruz :)

Sağlık ocakları yapıyordur değil mi? Yada özel bir hastaneye gideyim olmadı öğleden sonra izin alayım.
Benim yakın bir arkadaşım da aynen silik çizgiyle öğrenmiş. Hayırlısı olsun, tabi ki paylaşırım çok teşekkürler size de :)

maşallahhh canım benim katlana katlana artsın inşallah, sağlıklı bir gebelik ve bebiş versin Allahım

tebrikler özelde ya da acilde yaptırın, 1 saate sonucu alırsınız,çok sevindim :)

ssağlık ocakları ertesi güne veriyorlar sonucu sanırım özel hastaneler aynı gün veriyor :)

Selam kızlar. Benim batima daha var goguslerim acaip acıyor.bi sitede dollenmeden sonra 2 5 gun icerinde goguslerde hassasiyet oluşur yaziyo hamile kalanlar sizde de boyle bi durum varmiydi benimde 2ekimde 11.gun oluyo dayanamayip yapabilirim test çünkü gecen dis gebeliktede 10gun varken yapmistim ikinci cizgi silik çıkmıştı test yaptirdigimda ilk degerim 54 tu belki yine cikar diye düşünüyorum inşallah:))

Mogami canim ben adet olmadım daha niye beni üzdün

selam, göğüs hassasiyeti kişiden kişiye değişmekle birlikte ilk ve en belirgin özellik, yapın bir test gitsin, içiniz rahat etsin,hem insan kendi vücudunu çok daha iyi tanıyor, inşallah hamişsinizdir :)

cnm bende kansulandırıcı iğne yapıyorum göbekten korkulacak bısey deıl benım pırtılasma cıkmadı ma dr önlem amaclı verdı 10 gun boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…