- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
iyidir tatlım iş güç işte sen nasılsın ne durumda çalışmalar :)Selam kızlar nasılsınız? muhabbetinizi özledim neler yapıyosunuz
Ayy inşallah tamam goguslerim acirdida 15gun oncesinden degildi bikacgun bekleyip yapayim ozman hemen cikmaz idrarda diye düşünüyorum zaten sıkı takipte olacağım taki bebek rahme düşüp kalp atışlarıni duyana kadar korkuyorum da umitliyimde :)selam, göğüs hassasiyeti kişiden kişiye değişmekle birlikte ilk ve en belirgin özellik, yapın bir test gitsin, içiniz rahat etsin,hem insan kendi vücudunu çok daha iyi tanıyor, inşallah hamişsinizdir :)
kuşum liste bütünlüğü için koydum ama hamiş çıkarsan jet hızıyla değiştireceğim kuşum...üzülme yahu altı üstü uyduruk bi listeMogami canim ben adet olmadım daha niye beni üzdün
dik çizginin indiği gün yum günümogamim kırmızıların kesiştiği gün mü yum günü
cnm bende kansulandırıcı iğne yapıyorum göbekten korkulacak bısey deıl benım pırtılasma cıkmadı ma dr önlem amaclı verdı 10 gun boyunca
evet kuşum o ay erken yumoş oldu...12. gün çatlamışmesela bunda 12. gün mü yükselmiş oluyor yani yumoş çatlıyor
Amin tatlım inşallah :)Allah kep attıkları günü de göstersin inşallah canım
İyiyiz şükür çalışmalar tam gaz devam ediyo ben gün aşırı isterken eşim hergün deneyelim diyo ben istedim bir göz allah verdiiyidir tatlım iş güç işte sen nasılsın ne durumda çalışmalar :)
KIZLAR ÇOK ÜZGÜNÜM AZ ÖNCE LAVABOYA GİTTİ BASBAYA GEMİŞ KIRMIZILAR O KADARDA UMUTLANDIM ÇOK KÖTÜYÜM YA
inşaallah hayırlara gebedir şu yükseliş ve sende gebe olursun inşaallahKuzularrrıımm , bugün ateşim fırladı resmen, inşaAllah sonu güzel oluuur
@Lovely35 kuzum , merak etme dün de yazdım , Rabbimin izniyle koyulaşacak o daha ,sen merak etme ...
@hanfendi25 bebeğim üzülme sakın e mi , çalışmalara devam , bebişin gelecek inşaAllah yakın zamanda... eşin de çok üzülür sen çok üzülürseeen...
daha geçmişi tam okuyamadım...
Mogami E elf21
Amiiin canım benim , amiiin , umarım her daim yükselişte kalır vücud ısım...sende çalıştın , senle aynı zamanlar hamiş haberini veririz inşaAllaahinşaallah hayırlara gebedir şu yükseliş ve sende gebe olursun inşaallahteyze olalımmmmmmm
tatlım ateş ölçme bence daha stres olursun çünkü ovüde belli yani neyin ne olduğu ayrıca bir arkadaş yazmıştı bana sadce ateşle yumu anlamak aylarını alıyormuş bir kaç aylık kıyaslamalar yapmak lazımmış, bence ateş ölçeceksen bile ovüyle birlikte yapmogamim kırmızıların kesiştiği gün mü yum günü
İyiyim canim sen nasilsin gunum var bugun oraya gidecegim birazdan
Tesekkur ederimgeçmiş olsun canım
Hayirlisi olsun canim insallah son kirmizilar olurEVET BEKLEMİYORDUM AMA OLDU NASİP CANIM NE DİYELİM ARTIK
iyiyim cnm allah sukur bır problemım yok uyku halsızlık ve bulantı dısında buna da şükürler olsun yarın dr kontrolumuz var bakalım ne olcak krıtık bır gun olucak benım için dualrınızı eksık etmeyın benden canlar inş bebşim iyi ve saglıklıdırasi_m nasılsın sağlığın bebişin hislerin :)
oohhh ohh hadi inşallah çok sevindim, değerlendirin tabii hergün kıymetli ve de altın değerinde :) benim prolaktinim yüksek o yüzden bu ay deneme yok, oluruna bıraktım aslında, şu prl bir düşsünde bir hal çaresine bakıcam inşallah, hayırlısı ne diyeyim :)İyiyiz şükür çalışmalar tam gaz devam ediyo ben gün aşırı isterken eşim hergün deneyelim diyo ben istedim bir göz allah verdibu ay daha bilinçli değerli günleri değerlendirelim diyo. Hayırlısı bakalım. Yumoş haftasındayım pazara kadar günaşırı hedefimiz. Sen hala regl olmadın sanırım inş bebeğin seninledir var mı belirti
Canim bende hashimato hastasiyim doktorum ilk 3 ay tsh degeri en fazla 3 olmaliymis daha sonraki aylarda ust sinir 4 olmasi benim 2.87 cikmisti iyi demisti gunde 50 mg iciyorum insaAllah yukselmezTesekkur ederim., ben hashimoto hastasym.suan 0.50 de tsh gunde 75 mg aliyorum ilacimi. Benim doktorda hamilelik icin 1.5 ve 2 arasi ideal demisti ama bilemedim canim
bana korun dememisti gerek yokmus kurtaj olunmadigi icin geciktirixi hormonlari cok etkilemezmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?