2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Tebrik ederim , inşaAllah hamişsinizdiiir , Sonucu da yazın olur mu ? :)

Aynen kuşum , ben ovu ve ateşi beraber yaptım , bakalım tutacak mı birbirini vs diye , vallahi tuttu , vücud düzenimi anlamış oldum böylece ,, @mgul aynısını tavsiye ederim kuşum , yani gerçi aşağı yukarı biliyorsan ne zaman yumurtladığını o zaman ateş yeterli olabilir belki de ...

maşallah canım, her zaman dualarımdasın çok samimiyim Rabbim tüm hamişleri ve bebeklerini korusun inşallah, iyi sonuçlarla gel doktordan

Dualardasın tatlim , inşaAllah kontrolün güzel geçer canım beniiim... yarın normal kontrolün mü var , özel bir kontrol mü ?

Amiiin canım benim , amiiin , umarım her daim yükselişte kalır vücud ısım...sende çalıştın , senle aynı zamanlar hamiş haberini veririz inşaAllaah
Sanki olmayacak benim bu ayda hiç olacak gibi hisstemiyorum inşaallah sizden gelir güzel haberler, çalıştım çok şükür ama çok sıkı değil bazen gün aşırı bazen 2 gün yapmadık 3. gün yaptık ama bayrama kadar çalışmlara devam edicem yalnız arife günü çalışma konusunda biraz tereddütlüyüm günah olur mu diye eğer haftaya test negatif çıkarsa çalışmaya devam edicm, Allah hepimze hayırlı sağlıklı evlat versin tatlım

Benim hic belirtim yok canim esim goguslerin buyumus diyor ama agri sizi yok hakkimizda hayirlisi olsun optum aksam gorusuruz kizlar

Olsun kuzum , hayırlı zamanda gelecek bebiş, buna inanıyoruz , inşaAllah beraber veririz güzel haberleriiii...
Arife de günah olmaz elbette , eşin sana helaldir , her zaman helaldir , o yüzden için rahat olsun derim...

Benim hic belirtim yok canim esim goguslerin buyumus diyor ama agri sizi yok hakkimizda hayirlisi olsun optum aksam gorusuruz kizlar
Dün akşam eşim de aynısını söyledi , hatta damarın belirmiş yine dedi... (kimyasalda ilk belirtim buydu , ama cahildim anlamamıştım , göğüslerim büyümüştü baya , acıyordu vs )
Ben o deyince , ucları çok acıyor , kendileri de dedim , büyümüş büyümüş dedi... sen hamilesin dedi , hadi inşaAllah dedim

bizim gızlarrrr nörüyonuz bakem
İyiyiz tatlım , heyecanla bat bekliyorum
Gögüs acısı özellikle ucu devam ediyor bakalım.. baya şiddetli... bugün ateşim de fırladı... kasık çekilmem var... bakalım larssoncumm
senin bebişi bekliyoruz hayırlısıyla , doktora git de kalbini duy bakalım hayırlısıylaaa, sabrına da hayran kaldım doğrusuu

SirriEyvanım canım çok seviniyorum varya sizin göğüsler şişip acıyıp büyüdükçe, bilgisaya başında şapşal gülümsüyorum :) hadi güzel haberler ver bize sende 2 ekimde,daha öncede yazdım insan kendi vücudunu az çok tanıyor eeee doğal olarak artık eşinizde tanıyor,büyüsün süt dolsun o göğüsler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…