- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
kızlar meraba bugün hayatımda ilk defa adetimde 2 gün gecikme yaşadım (normalde stresli dönemlerimde erken gelir adetim). sonra iş yerinde dayanamayıp test yaptım, ara ara sarı açık kahve ve pembe akıntılar yaşadım. Ve adetlerim çok sancılı geçer benim, ilk defa hiç adet belirtisine dair de birşey yok. Testi yüklüyorum çok silik bir çizgi var gibi, sizce hamilemiyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
tatlım ateş ölçme bence daha stres olursun çünkü ovüde belli yani neyin ne olduğu ayrıca bir arkadaş yazmıştı bana sadce ateşle yumu anlamak aylarını alıyormuş bir kaç aylık kıyaslamalar yapmak lazımmış, bence ateş ölçeceksen bile ovüyle birlikte yapSirriEyvan ve @Mogami de sanırım ikisii birden kullanıyorlar yine onlar tecrübeli yardımcı olurlar sana ama daha da stres yapmasın sana diye söylüyorum
maşallah canım, her zaman dualarımdasın çok samimiyim Rabbim tüm hamişleri ve bebeklerini korusun inşallah, iyi sonuçlarla gel doktordaniyiyim cnm allah sukur bır problemım yok uyku halsızlık ve bulantı dısında buna da şükürler olsun yarın dr kontrolumuz var bakalım ne olcak krıtık bır gun olucak benım için dualrınızı eksık etmeyın benden canlar inş bebşim iyi ve saglıklıdır
iyiyim cnm allah sukur bır problemım yok uyku halsızlık ve bulantı dısında buna da şükürler olsun yarın dr kontrolumuz var bakalım ne olcak krıtık bır gun olucak benım için dualrınızı eksık etmeyın benden canlar inş bebşim iyi ve saglıklıdır
Sanki olmayacak benim bu ayda hiç olacak gibi hisstemiyorum inşaallah sizden gelir güzel haberler, çalıştım çok şükür ama çok sıkı değil bazen gün aşırı bazen 2 gün yapmadık 3. gün yaptık ama bayrama kadar çalışmlara devam edicem yalnız arife günü çalışma konusunda biraz tereddütlüyüm günah olur mu diye eğer haftaya test negatif çıkarsa çalışmaya devam edicm, Allah hepimze hayırlı sağlıklı evlat versin tatlımAmiiin canım benim , amiiin , umarım her daim yükselişte kalır vücud ısım...sende çalıştın , senle aynı zamanlar hamiş haberini veririz inşaAllaah
Benim hic belirtim yok canim esim goguslerin buyumus diyor ama agri sizi yok hakkimizda hayirlisi olsun optum aksam gorusuruz kizlarhayırlı olan olmaması ise razı olucam ne yapayım yalnız karnım çok ağrıyor ya inan adet olucam sanki birazdan bacaklarım çok fena sol kasığım sürekli batıyor ve sol kasığım sol bacağıma sanki şimşek çakar gibi ağrı yapıyor; yine hamilelik belirtleri kafam kaşınsa bile hamilelikten dicem o denli vahim durumum yane
Sanki olmayacak benim bu ayda hiç olacak gibi hisstemiyorum inşaallah sizden gelir güzel haberler, çalıştım çok şükür ama çok sıkı değil bazen gün aşırı bazen 2 gün yapmadık 3. gün yaptık ama bayrama kadar çalışmlara devam edicem yalnız arife günü çalışma konusunda biraz tereddütlüyüm günah olur mu diye eğer haftaya test negatif çıkarsa çalışmaya devam edicm, Allah hepimze hayırlı sağlıklı evlat versin tatlım
Dün akşam eşim de aynısını söyledi , hatta damarın belirmiş yine dedi... (kimyasalda ilk belirtim buydu , ama cahildim anlamamıştım , göğüslerim büyümüştü baya , acıyordu vs )Benim hic belirtim yok canim esim goguslerin buyumus diyor ama agri sizi yok hakkimizda hayirlisi olsun optum aksam gorusuruz kizlar
KUZUM DEĞERİM 201. 65 Tİ O YÜZDEN DİYORUM NASIL HAFTA OLUYORUM YUMA GÖRE 14 GÜN OLMASI LAZIM DEĞİLMİ
KUZUM DEĞERİM 201. 65 Tİ O YÜZDEN DİYORUM NASIL HAFTA OLUYORUM YUMA GÖRE 14 GÜN OLMASI LAZIM DEĞİLMİ
Degerin kac canim ve adetine kac gunkala yaptin ona gore sana bisey soyliyimkızlar benim sat 26 ağustos ve değerim 4 haftalık gebeliğe giriyor ben anlamadım hiçbirşey yahu
İyiyiz tatlım , heyecanla bat bekliyorumbizim gızlarrrr nörüyonuz bakem
Kızlar bebek kaç günde yerleşiyor?
kızlar benim iş yerinde terslik oldu gidemedim sağlık ocağına gidemiycem gibi de akşam çıkışta devletin acile gitsem yaparlarmı gebelik testi ne diye gidiyoruzda yapıyolar ki ?
SirriEyvanım canım çok seviniyorum varya sizin göğüsler şişip acıyıp büyüdükçe, bilgisaya başında şapşal gülümsüyorum :) hadi güzel haberler ver bize sende 2 ekimde,daha öncede yazdım insan kendi vücudunu az çok tanıyor eeee doğal olarak artık eşinizde tanıyor,büyüsün süt dolsun o göğüslerDün akşam eşim de aynısını söyledi , hatta damarın belirmiş yine dedi... (kimyasalda ilk belirtim buydu , ama cahildim anlamamıştım , göğüslerim büyümüştü baya , acıyordu vs )
Ben o deyince , ucları çok acıyor , kendileri de dedim , büyümüş büyümüş dedi... sen hamilesin dedi , hadi inşaAllah dedim
hayır o hesap öyle yapılmıyor bende karıştırıyorum ama bildiğim kadarıyla satı baz alarak haftanı hesaplıyorsun :)
Ama yapmıyorlar her acilde , bizim burda devlet hastanesi iki tane var, kadın doğum olan devlet hastanesine göndermişlerdi beniBeta hcg diyorsun canım. Yani ben gitsem gebelik için kan vermek istiyorum derim.
tüplerdeki dolasım suresı 6 gunu bıle bulabılen varmıs.bir 6 gunde rahımde tutunma asaması yasayanlar oluyormus.kısıden kısıye gore degısıyor bu durum bence canım..Kızlar bebek kaç günde yerleşiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?