- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
acile git kasık ağrım var, reglimde geçti de, dr. hcg yede bakar çok yüksek ihtimal :)kızlar benim iş yerinde terslik oldu gidemedim sağlık ocağına gidemiycem gibi de akşam çıkışta devletin acile gitsem yaparlarmı gebelik testi ne diye gidiyoruzda yapıyolar ki ?
Canim hamilelik haftasi sat dahil hesaplanir ben yumurtlamanin 12.gunun de hcg 273.45 cikmisti gayet normal degerin tekrardan masaAllah Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin tatlimKUZUM DEĞERİM 201. 65 Tİ O YÜZDEN DİYORUM NASIL HAFTA OLUYORUM YUMA GÖRE 14 GÜN OLMASI LAZIM DEĞİLMİ
Amiin canım amin, ben bu kadar erkenden asla ümitlenmek istemiyordum , batımı bekleyip test yapacaktım ama belirtler izin vermediSirriEyvanım canım çok seviniyorum varya sizin göğüsler şişip acıyıp büyüdükçe, bilgisaya başında şapşal gülümsüyorum :) hadi güzel haberler ver bize sende 2 ekimde,daha öncede yazdım insan kendi vücudunu az çok tanıyor eeee doğal olarak artık eşinizde tanıyor,büyüsün süt dolsun o göğüsler
benim de acıyor göğüslerim ki prolaktin için ilaç kullanıyorum normalde acımaması lazımDün akşam eşim de aynısını söyledi , hatta damarın belirmiş yine dedi... (kimyasalda ilk belirtim buydu , ama cahildim anlamamıştım , göğüslerim büyümüştü baya , acıyordu vs )
Ben o deyince , ucları çok acıyor , kendileri de dedim , büyümüş büyümüş dedi... sen hamilesin dedi , hadi inşaAllah dedim
Hadi inşaAllah kuşum yaaabenim de acıyor göğüslerim ki prolaktin için ilaç kullanıyorum normalde acımaması lazım
benim bat öncesı atesım hep dusuk seyrederdı canım..regli gunu yukselmıstı azcık sadece...ates olayı cok dusmedıkten sonra sıkıntı yok bence.meme ucları en guzel belırtı bence canım..bendede barız en belırgın sey oydu bata kadar.battan bırkac gun oncede asırı halsızlık uyku halı vardı.inş hamiş olursun bu ay cok sevınırım :)İyiyiz tatlım , heyecanla bat bekliyorum
Gögüs acısı özellikle ucu devam ediyor bakalım.. baya şiddetli... bugün ateşim de fırladı... kasık çekilmem var... bakalım larssoncumm
senin bebişi bekliyoruz hayırlısıyla , doktora git de kalbini duy bakalım hayırlısıylaaa, sabrına da hayran kaldım doğrusuu
aslında en iyisi düşünmemek ve bu konu üzerine kafa yormamak ne kadar oram acıyor buram ağrıyor desem de hak katında sonuç belli Allah hayırlı zamanda versinBenim hic belirtim yok canim esim goguslerin buyumus diyor ama agri sizi yok hakkimizda hayirlisi olsun optum aksam gorusuruz kizlar
Canim idrara hcg salinimi yumurtlamadan sonra en erken 11 en gec 15 diye biliyorumKızlar bebek kaç günde yerleşiyor?
pek acillik değilmiş diyip göndermesinler :)Beta hcg diyorsun canım. Yani ben gitsem gebelik için kan vermek istiyorum derim.
Canim ben fotoğrafı büyütmeden bile gördüm silik çizgi yi inşallah hamilesin dir hemn kan testi yaptır hiç beklemekızlar meraba bugün hayatımda ilk defa adetimde 2 gün gecikme yaşadım (normalde stresli dönemlerimde erken gelir adetim). sonra iş yerinde dayanamayıp test yaptım, ara ara sarı açık kahve ve pembe akıntılar yaşadım. Ve adetlerim çok sancılı geçer benim, ilk defa hiç adet belirtisine dair de birşey yok. Testi yüklüyorum çok silik bir çizgi var gibi, sizce hamilemiyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
geçen ay 26 apustos regl oldum teldeki program 24 eylülü gösteriyordu ve dün 24 eylülde beta yaptırdık 201 çıktı canmDegerin kac canim ve adetine kac gunkala yaptin ona gore sana bisey soyliyim
İnşaAllah canım benim , hamişlerin duası makbuldüüür , çünkü içlerinde melek taşıyor onlar , anne onlarbenim bat öncesı atesım hep dusuk seyrederdı canım..regli gunu yukselmıstı azcık sadece...ates olayı cok dusmedıkten sonra sıkıntı yok bence.meme ucları en guzel belırtı bence canım..bendede barız en belırgın sey oydu bata kadar.battan bırkac gun oncede asırı halsızlık uyku halı vardı.inş hamiş olursun bu ay cok sevınırım :)
hepiniz için hergun dua edıyorum mevlaya,kucaklarınız boş kalmasın bıran önce nasıp etsın dıe.
canım benim garip birşey evet bende farkındayım,hala nasıl sabırla dr gıtmedım bılmıyorum.2 hafta olacak nerdeyse ogrenelı ve ben 3. hafta basında gıdıcem doktora.öncelıkle dr gıt gel yapmak ıstemıyorum devamlı.gecen hafta kese ıcın gıtsem bu hafta bırdaha gıdıcektım kalp atısı ıcın.duyamazsak bır sonrakı hafta bırdaha gıt derken benım kalbım bu kadar heyecana dayanmaz dedım.hepsı bır arada cıksın ıstedım :) elbette cok merak edıyorum ne durumda oldugunu..sabredıyorum sadece canım..sabırlıyımdır..eskıden cok sabırsızdımsaolsun eskı koca sayesınde cok sabırlı olmayı öğrendım...
ben 10 da yum oldum ayın 24 ü yani 14 gün geçti değerim idare eder o zaman sağol canmCanim hamilelik haftasi sat dahil hesaplanir ben yumurtlamanin 12.gunun de hcg 273.45 cikmisti gayet normal degerin tekrardan masaAllah Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin tatlim
Canim yorumumu yaptim yumurtlamadan sonra 14.gu de yaptigini soylemistin degerin gayet guzel normal simdi tekrar yapacagin deger cok onemli insaAllah en az 600 cikargeçen ay 26 apustos regl oldum teldeki program 24 eylülü gösteriyordu ve dün 24 eylülde beta yaptırdık 201 çıktı canm
Kolay gelsin , benim de yarın kayınvalidem, 2 kaynım gelecek , bizde kalacaklar 2 gün herhalde... bende ne yemek yapsam diye düşünüyorum , ortalığı filan topluyorum bakalım...kızlar 1 saat girmesem aklım sizde kalıyor hemen geliyorum yanınıza sabahtan evraklarımı hallettim ancak öğleye yakın bir ton evrak geldi yine; vatandaşın işini görelim dimiben şu evrakların icabına bakayım size döneceğim inşaallah öpüyorum hepinizi
Tebrik ederim , inşaAllah hamişsinizdiiir , Sonucu da yazın olur mu ? :)
İnşallah ya halen inanamıyorum, oda arkadaşım da bebeğini böyle silik bir testle öğrenmişti, mutlaka yazacağım sonucu
Canim ben fotoğrafı büyütmeden bile gördüm silik çizgi yi inşallah hamilesin dir hemn kan testi yaptır hiç bekleme
Özelden randevu aldım bugün 4 te gideceğim, sonuç çıkar çıkmaz size inş. güzel haberlerle gelirim kızlar...
memure evet acımaması lazım çünkü dostinex bunun için, neyse 2 ekime kadar kullanda pozitifi görürsen kesersin hemen , inşallah bebiş gelmiştir göbüşebenim de acıyor göğüslerim ki prolaktin için ilaç kullanıyorum normalde acımaması lazım
Canim idrara hcg salinimi yumurtlamadan sonra en erken 11 en gec 15 diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?