2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kızlar benim iş yerinde terslik oldu gidemedim sağlık ocağına gidemiycem gibi de akşam çıkışta devletin acile gitsem yaparlarmı gebelik testi ne diye gidiyoruzda yapıyolar ki ?
acile git kasık ağrım var, reglimde geçti de, dr. hcg yede bakar çok yüksek ihtimal :)

KUZUM DEĞERİM 201. 65 Tİ O YÜZDEN DİYORUM NASIL HAFTA OLUYORUM YUMA GÖRE 14 GÜN OLMASI LAZIM DEĞİLMİ
Canim hamilelik haftasi sat dahil hesaplanir ben yumurtlamanin 12.gunun de hcg 273.45 cikmisti gayet normal degerin tekrardan masaAllah Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin tatlim

Amiin canım amin, ben bu kadar erkenden asla ümitlenmek istemiyordum , batımı bekleyip test yapacaktım ama belirtler izin vermedi
Kuzum burda kim yazsa aynı şeyleri bende çok heyecanlanıyorum , çok mutlu oluyorum , anneliği herkes tatsın çok istiyorum çünkü ...
Hadi inşaAllah dediğin gibi olur , 2 ekim 11.günüm olacak ama belkim de bebiş erkenden gösterir kendisini , göstermezse 2 gün daha bekleriz ne yapak

benim de acıyor göğüslerim ki prolaktin için ilaç kullanıyorum normalde acımaması lazım

benim bat öncesı atesım hep dusuk seyrederdı canım..regli gunu yukselmıstı azcık sadece...ates olayı cok dusmedıkten sonra sıkıntı yok bence.meme ucları en guzel belırtı bence canım..bendede barız en belırgın sey oydu bata kadar.battan bırkac gun oncede asırı halsızlık uyku halı vardı.inş hamiş olursun bu ay cok sevınırım :)
hepiniz için hergun dua edıyorum mevlaya,kucaklarınız boş kalmasın bıran önce nasıp etsın dıe.
canım benim garip birşey evet bende farkındayım,hala nasıl sabırla dr gıtmedım bılmıyorum.2 hafta olacak nerdeyse ogrenelı ve ben 3. hafta basında gıdıcem doktora.öncelıkle dr gıt gel yapmak ıstemıyorum devamlı.gecen hafta kese ıcın gıtsem bu hafta bırdaha gıdıcektım kalp atısı ıcın.duyamazsak bır sonrakı hafta bırdaha gıt derken benım kalbım bu kadar heyecana dayanmaz dedım.hepsı bır arada cıksın ıstedım :) elbette cok merak edıyorum ne durumda oldugunu..sabredıyorum sadece canım..sabırlıyımdır..eskıden cok sabırsızdım saolsun eskı koca sayesınde cok sabırlı olmayı öğrendım...

Benim hic belirtim yok canim esim goguslerin buyumus diyor ama agri sizi yok hakkimizda hayirlisi olsun optum aksam gorusuruz kizlar
aslında en iyisi düşünmemek ve bu konu üzerine kafa yormamak ne kadar oram acıyor buram ağrıyor desem de hak katında sonuç belli Allah hayırlı zamanda versin

Canim ben fotoğrafı büyütmeden bile gördüm silik çizgi yi inşallah hamilesin dir hemn kan testi yaptır hiç bekleme

İnşaAllah canım benim , hamişlerin duası makbuldüüür , çünkü içlerinde melek taşıyor onlar , anne onlar
Allah razı olsuun , bende şaşırıyorum uçlarının acımasına , çok garip bir şey , resmen ucu yani
Umarım bu ay çok hamiş haberi gelir , umutla bekliyorum nasipse , kurban bayramı bereket getirecek inşaAllah...

maasAllah sana , bebişin de sağlıkla büyümüştür inşaAllah , en iyisini yapmışsın , umarım kalp atışını da duyup gelirsin , erkenden pıt pıtlar yavrucuğun

kızlar 1 saat girmesem aklım sizde kalıyor hemen geliyorum yanınıza sabahtan evraklarımı hallettim ancak öğleye yakın bir ton evrak geldi yine; vatandaşın işini görelim dimiben şu evrakların icabına bakayım size döneceğim inşaallah öpüyorum hepinizi

Canim hamilelik haftasi sat dahil hesaplanir ben yumurtlamanin 12.gunun de hcg 273.45 cikmisti gayet normal degerin tekrardan masaAllah Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin tatlim
ben 10 da yum oldum ayın 24 ü yani 14 gün geçti değerim idare eder o zaman sağol canm

geçen ay 26 apustos regl oldum teldeki program 24 eylülü gösteriyordu ve dün 24 eylülde beta yaptırdık 201 çıktı canm
Canim yorumumu yaptim yumurtlamadan sonra 14.gu de yaptigini soylemistin degerin gayet guzel normal simdi tekrar yapacagin deger cok onemli insaAllah en az 600 cikar

Kolay gelsin , benim de yarın kayınvalidem, 2 kaynım gelecek , bizde kalacaklar 2 gün herhalde... bende ne yemek yapsam diye düşünüyorum , ortalığı filan topluyorum bakalım...

benim de acıyor göğüslerim ki prolaktin için ilaç kullanıyorum normalde acımaması lazım
memure evet acımaması lazım çünkü dostinex bunun için, neyse 2 ekime kadar kullanda pozitifi görürsen kesersin hemen , inşallah bebiş gelmiştir göbüşe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…