- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
ama göğüs hassiyeti en erken belirtiymiş :) o gösterecek anneciğine inşallah en kısa zamanda kendini, hadi bakalımAmiin canım amin, ben bu kadar erkenden asla ümitlenmek istemiyordum , batımı bekleyip test yapacaktım ama belirtler izin vermedi
Kuzum burda kim yazsa aynı şeyleri bende çok heyecanlanıyorum , çok mutlu oluyorum , anneliği herkes tatsın çok istiyorum çünkü ...
Hadi inşaAllah dediğin gibi olur , 2 ekim 11.günüm olacak ama belkim de bebiş erkenden gösterir kendisini , göstermezse 2 gün daha bekleriz ne yapak
Allah hayirlisiyla nasip eymistir insaAllah:)Ben allahta bekletirse bekliyorum haftasonunu sabrın sonu selamet nasılsa.
NORMAL CNM DR HERHAFTA ÇAGIRIYOR BENI DÜŞÜK TEHLIKEM OLDUGU İÇİNDualardasın tatlim , inşaAllah kontrolün güzel geçer canım beniiim... yarın normal kontrolün mü var , özel bir kontrol mü ?
İnş cnm. Döngün uzun mu peki. Kaç günde bir adet görüyorsunoohhh ohh hadi inşallah çok sevindim, değerlendirin tabii hergün kıymetli ve de altın değerinde :) benim prolaktinim yüksek o yüzden bu ay deneme yok, oluruna bıraktım aslında, şu prl bir düşsünde bir hal çaresine bakıcam inşallah, hayırlısı ne diyeyim :)
Kolay gelsin , benim de yarın kayınvalidem, 2 kaynım gelecek , bizde kalacaklar 2 gün herhalde... bende ne yemek yapsam diye düşünüyorum , ortalığı filan topluyorum bakalım...
İnşaAllah bitanem inşaAllaah...ama göğüs hassiyeti en erken belirtiymiş :) o gösterecek anneciğine inşallah en kısa zamanda kendini, hadi bakalım
ELF 21 CNM NASILSIN MIDEN BULANMAYA BASLADIMI BENIM BASLADI BULANIYO AMA KUSMUYORUM COK TUAFIM BEN KARNIM AC AMA YEMEK YIYEMIYORUM CNM İSTEMİYOAllah hayirlisiyla nasip eymistir insaAllah:)
Oyy evet çekebilir , bende ne yapacağımı bilmiyorum... kuşum valla ağır kaldırmamaya çalışıyorum bide arada dinleniyorum iş yaparken... varsa bebiş sağ salim yerleşsin yeter ki...sen çok yorulma yemek söylerdim ama elf buralarda mı sonra canı çekmesin :)
Canim benim 5 6 gundur basladi bu belirtiler ac ac gezniyorum ama yiyemiyorum tiksiniyorum bi anda..umarim yarinki muayenende guzel haberler alirsin insaAllahhhELF 21 CNM NASILSIN MIDEN BULANMAYA BASLADIMI BENIM BASLADI BULANIYO AMA KUSMUYORUM COK TUAFIM BEN KARNIM AC AMA YEMEK YIYEMIYORUM CNM İSTEMİYO
İNŞ CNM BAZILARI HAMILELIGIN TADINI CIKARTIYOR HIC TAKMIYOR BEN ISE DAHA COK SITRESE GIRIYORUM ACABA NE OLCAK DIYE BUNADA ŞÜKR YARABBİMCanim benim 5 6 gundur basladi bu belirtiler ac ac gezniyorum ama yiyemiyorum tiksiniyorum bi anda..umarim yarinki muayenende guzel haberler alirsin insaAllahhh
Burdayimsen çok yorulma yemek söylerdim ama elf buralarda mı sonra canı çekmesin :)
normal 28 günde bir,düzensizlikte yok çok şükürİnş cnm. Döngün uzun mu peki. Kaç günde bir adet görüyorsun
Stres yok yegenimize iyi bak annesi tadini cikar su anlarininİNŞ CNM BAZILARI HAMILELIGIN TADINI CIKARTIYOR HIC TAKMIYOR BEN ISE DAHA COK SITRESE GIRIYORUM ACABA NE OLCAK DIYE BUNADA ŞÜKR YARABBİM
Cok sukur iyiyim canim iyi gezmeler :) bu topic cok hizli yetisemiyorum :)İyiyim canim sen nasilsin gunum var bugun oraya gidecegim birazdan
Yukselmez cnm sen keseyi kalp atisi kosmino gecmissindir dimi..tiroid zaten hamilelikte cogunlukla goruluyo bi arladasim.6 aydan sonra tirpid az calisiyoms ilac aliyodu ama bizler bebek olmasada iciyoruz iste yukselecegini sanmam.ilaclari tabiki aksatma ben.bi gun aksatsam fark ediyodum bas donmesi veya agri oluyodu hafiften.. ayni saatte.icmeye ve ac karna.icmeye dikkat et canim Rabbim sanada bebisinide saglik versin :)Canim bende hashimato hastasiyim doktorum ilk 3 ay tsh degeri en fazla 3 olmaliymis daha sonraki aylarda ust sinir 4 olmasi benim 2.87 cikmisti iyi demisti gunde 50 mg iciyorum insaAllah yukselmez
STRES YAPMIYORUM AMA DR KAPISNI GIDINCE İÇERİ GİRMEK BİLE İSTEMİYORUM ORDA BASLIYOR GERİLME LER BENDE YİGENIN IYI TEYZESI HERHALDE MIDEMI BULNADIRIYORSA DEMEKII BISEYLER YOLUNDA GIDIYORStres yok yegenimize iyi bak annesi tadini cikar su anlarinin
Oyy evet çekebilir , bende ne yapacağımı bilmiyorum... kuşum valla ağır kaldırmamaya çalışıyorum bide arada dinleniyorum iş yaparken... varsa bebiş sağ salim yerleşsin yeter ki...
İNŞ CNM BAZILARI HAMILELIGIN TADINI CIKARTIYOR HIC TAKMIYOR BEN ISE DAHA COK SITRESE GIRIYORUM ACABA NE OLCAK DIYE BUNADA ŞÜKR YARABBİM
Gectik teyzesi gectik kuzum cok iyi masaAllah barekAllah Allah sizede nasip etsin insaAllah..her sabah 7 de iciyorum bende aksatinca sinirli oluyorum hemen belli ediyor kendisini simdi tabi daha dikkatliyimCok sukur iyiyim canim iyi gezmeler :) bu topic cok hizli yetisemiyorum :)
Yukselmez cnm sen keseyi kalp atisi kosmino gecmissindir dimi..tiroid zaten hamilelikte cogunlukla goruluyo bi arladasim.6 aydan sonra tirpid az calisiyoms ilac aliyodu ama bizler bebek olmasada iciyoruz iste yukselecegini sanmam.ilaclari tabiki aksatma ben.bi gun aksatsam fark ediyodum bas donmesi veya agri oluyodu hafiften.. ayni saatte.icmeye ve ac karna.icmeye dikkat et canim Rabbim sanada bebisinide saglik versin :)
Burdayim
Aynen canim napalim iyi olsunlardakeşke canın çeksede yiyebilsen tiksinti oluyor demişsin ahh bebiş ahh anneler neler çekiyorrr iyi olsunlarda ne yapalım :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?