2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ama göğüs hassiyeti en erken belirtiymiş :) o gösterecek anneciğine inşallah en kısa zamanda kendini, hadi bakalım

İnş cnm. Döngün uzun mu peki. Kaç günde bir adet görüyorsun

ELF 21 CNM NASILSIN MIDEN BULANMAYA BASLADIMI BENIM BASLADI BULANIYO AMA KUSMUYORUM COK TUAFIM BEN KARNIM AC AMA YEMEK YIYEMIYORUM CNM İSTEMİYO
Canim benim 5 6 gundur basladi bu belirtiler ac ac gezniyorum ama yiyemiyorum tiksiniyorum bi anda..umarim yarinki muayenende guzel haberler alirsin insaAllahhh

Canim benim 5 6 gundur basladi bu belirtiler ac ac gezniyorum ama yiyemiyorum tiksiniyorum bi anda..umarim yarinki muayenende guzel haberler alirsin insaAllahhh
İNŞ CNM BAZILARI HAMILELIGIN TADINI CIKARTIYOR HIC TAKMIYOR BEN ISE DAHA COK SITRESE GIRIYORUM ACABA NE OLCAK DIYE BUNADA ŞÜKR YARABBİM

İyiyim canim sen nasilsin gunum var bugun oraya gidecegim birazdan
Cok sukur iyiyim canim iyi gezmeler :) bu topic cok hizli yetisemiyorum :)
Canim bende hashimato hastasiyim doktorum ilk 3 ay tsh degeri en fazla 3 olmaliymis daha sonraki aylarda ust sinir 4 olmasi benim 2.87 cikmisti iyi demisti gunde 50 mg iciyorum insaAllah yukselmez
Yukselmez cnm sen keseyi kalp atisi kosmino gecmissindir dimi..tiroid zaten hamilelikte cogunlukla goruluyo bi arladasim.6 aydan sonra tirpid az calisiyoms ilac aliyodu ama bizler bebek olmasada iciyoruz iste yukselecegini sanmam.ilaclari tabiki aksatma ben.bi gun aksatsam fark ediyodum bas donmesi veya agri oluyodu hafiften.. ayni saatte.icmeye ve ac karna.icmeye dikkat et canim Rabbim sanada bebisinide saglik versin :)

Oyy evet çekebilir , bende ne yapacağımı bilmiyorum... kuşum valla ağır kaldırmamaya çalışıyorum bide arada dinleniyorum iş yaparken... varsa bebiş sağ salim yerleşsin yeter ki...

evet şu haftalar çok önemli tabi allaha emanet önce ama sende dikkat edeceksin :)) heyecan yapıyorum çok ilginç bi heyecan sabırsızlığım var bu ara hemen hemen öğrenelim istiyorum mutlu haberlere ihtiyacım var :))

İNŞ CNM BAZILARI HAMILELIGIN TADINI CIKARTIYOR HIC TAKMIYOR BEN ISE DAHA COK SITRESE GIRIYORUM ACABA NE OLCAK DIYE BUNADA ŞÜKR YARABBİM

asim sen allahın izniyle kaçıncı haftaya geldin bak bundan sonrasını da nasip edecektir rabbim inanıyorum ilk başlarda tedirginlik oldu ama artık ilk başı değil rabbimm bebeğimizi bağışlasınnn sana sağlığıyla :)

Gectik teyzesi gectik kuzum cok iyi masaAllah barekAllah Allah sizede nasip etsin insaAllah..her sabah 7 de iciyorum bende aksatinca sinirli oluyorum hemen belli ediyor kendisini simdi tabi daha dikkatliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…