Amin canim duani bizlerden eksik etme nolur :) evet canim iyi yapiyosun aksatma hamilelikten once biliyomuydun hashimoto oldugunu canim? Ben mesela bekarken biliyodum ama 4-5 seyrindeydi gebelik isteyince ilacimi yukselttiler bi gun 50 bi gun 75 aliyorumGectik teyzesi gectik kuzum cok iyi masaAllah barekAllah Allah sizede nasip etsin insaAllah..her sabah 7 de iciyorum bende aksatinca sinirli oluyorum hemen belli ediyor kendisini simdi tabi daha dikkatliyim
8 HAFTANIN İÇİNDEYIZasim sen allahın izniyle kaçıncı haftaya geldin bak bundan sonrasını da nasip edecektir rabbim inanıyorum ilk başlarda tedirginlik oldu ama artık ilk başı değil rabbimm bebeğimizi bağışlasınnn sana sağlığıyla :)
Selam canim doktor gun asiri oneriyor sperm daha kaliteli oluyormusselam kızlar sizce yumurtlama döneminide günaşırı mı yoksa her gün mü ilişki olmalı ? ne düşünüyosunuz ?
evet şu haftalar çok önemli tabi allaha emanet önce ama sende dikkat edeceksin :)) heyecan yapıyorum çok ilginç bi heyecan sabırsızlığım var bu ara hemen hemen öğrenelim istiyorum mutlu haberlere ihtiyacım var :))
Var canim ama iyi bilen birisine yaptirmak lazim :)Selam kızlar nasılsınız ?
Forumları inceliyordum da karın kaldırma diye bişey buldum göbeği düşük olanlarında çocuğu olmuyormuş doktor hiç probleminiz yok diyorsa çocuk olmuyorsa bu yüzden olmuyormuş karın kaldırma yaptıran çok insan hamile kalmış. Ne derece doğru bilmiyorum yeni öğrendim paylaşmak istedimBirde kasık kaldırma varmış ?
Selam canim doktor gun asiri oneriyor sperm daha kaliteli oluyormus
Evet canim 2 sene oldu ogreneli topak topak dokulen saclarimdan cikti ortaya test yapinca 13 lerdeydiAmin canim duani bizlerden eksik etme nolur :) evet canim iyi yapiyosun aksatma hamilelikten once biliyomuydun hashimoto oldugunu canim? Ben mesela bekarken biliyodum ama 4-5 seyrindeydi gebelik isteyince ilacimi yukselttiler bi gun 50 bi gun 75 aliyorum
Ay bnm.hala.dokuluyo birde bende talasemi var tasiyiciyim ama Allah tan.. demir eksikligi yani canim hashimoto zaten yorgunluk uyku yapiyo birde talasemi ustune, uyusuk dogmusum ama asmaya calisiyorum gerci bunyem.izin vermiyo ust uste yorgun olsam hasta oluyorum biraz curugum ama Allah in bugunune sukur ne dertler varEvet canim 2 sene oldu ogreneli topak topak dokulen sacmarimdan cikti ortaya test yapinca 13 lerdeydi
Ben hep oyle dusunmusumdur ama gun asiriyi dikkat aliyorum doktor onerdigi icin ki nettede yaziyo doktor sitelerinde Allah nasip etsinde hepsi bahane galiba canimevet bunu çok kişiden duyuyorum kimi tam yumurtlamada da her gün ilişki hamikle kalma olaslığını arttırdığını söylüyo.
elif canim ne hastaliqi o benimde bu gunlerde asiri sacim dokuluyorEvet canim 2 sene oldu ogreneli topak topak dokulen saclarimdan cikti ortaya test yapinca 13 lerdeydi
Var canim ama iyi bilen birisine yaptirmak lazim :)
Benim daha daha beter dokulmeye basladi bu ilac sacimi eski haline getirmedi canim anemi bendede hep var ama Allahtan talasemi degil demir depolarim dolmuyor ama bugunlerde iyi Allah sanada sifa versin tatlimAy bnm.hala.dokuluyo birde bende talasemi var tasiyiciyim ama Allah tan.. demir eksikligi yani canim hashimoto zaten yorgunluk uyku yapiyo birde talasemi ustune, uyusuk dogmusum ama asmaya calisiyorum gerci bunyem.izin vermiyo ust uste yorgun olsam hasta oluyorum biraz curugum ama Allah in bugunune sukur ne dertler var
Troid canim hemen baktir onada eger sac dokulmen varsa ve ben kilo alamiyordum cunku metabolizmam cok hizli calisiyormus duzenli ilac aldiktan 6 ay sonra kilo almaya basladimelif canim ne hastaliqi o benimde bu gunlerde asiri sacim dokuluyor
Vallahi kimyasal yaşadığım ay , tahminlerime göre 12.gün birliktelik olmuştu ve 17.gün ama hamile kalmışım...bnde senin düşüncedeyim çoğunluk ne diyo bide hamile kalanların birçoğu günaşırıda mı hamile kaldı yoksa her gün ilişkiye girerek mi hamilelik oldu onu arastırmaya calısıorum
Bu ay bende öyle deniycem canım eşimin değerleri yüksek yumurta oluştuktan sonra 4 gün hergün ilişki deniycem sonrasında günaşırıevet bunu çok kişiden duyuyorum kimi tam yumurtlamada da her gün ilişki hamikle kalma olaslığını arttırdığını söylüyo.
Vallahi kimyasal yaşadığım ay , tahminlerime göre 12.gün birliktelik olmuştu ve 17.gün ama hamile kalmışım...
Şimdi denemelerdeyim... ovulasyonum koyulaştığı gün oldu , en koyu olduğu vede açıldığı gün... kaçırmak istemedik bakalım... yanlış hatırlamıyorsam elifin de öyle oldu E elf21 ... bakalım sonuç ne olacak...
Bu ay bende öyle deniycem canım eşimin değerleri yüksek yumurta oluştuktan sonra 4 gün hergün ilişki deniycem sonrasında günaşırı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?