2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Selam kızlar nasılsınız ?
Forumları inceliyordum da karın kaldırma diye bişey buldum göbeği düşük olanlarında çocuğu olmuyormuş doktor hiç probleminiz yok diyorsa çocuk olmuyorsa bu yüzden olmuyormuş karın kaldırma yaptıran çok insan hamile kalmış. Ne derece doğru bilmiyorum yeni öğrendim paylaşmak istedim Birde kasık kaldırma varmış ?

selam kızlar sizce yumurtlama döneminide günaşırı mı yoksa her gün mü ilişki olmalı ? ne düşünüyosunuz ?

Gectik teyzesi gectik kuzum cok iyi masaAllah barekAllah Allah sizede nasip etsin insaAllah..her sabah 7 de iciyorum bende aksatinca sinirli oluyorum hemen belli ediyor kendisini simdi tabi daha dikkatliyim
Amin canim duani bizlerden eksik etme nolur :) evet canim iyi yapiyosun aksatma hamilelikten once biliyomuydun hashimoto oldugunu canim? Ben mesela bekarken biliyodum ama 4-5 seyrindeydi gebelik isteyince ilacimi yukselttiler bi gun 50 bi gun 75 aliyorum

8 HAFTANIN İÇİNDEYIZ

Oyy kuzum , bende öyleyim inan ki ,keşke imkanı olsa hemen öğrensek bütün güzel haberleri
İlla ki ediyoruz sonuçta anne adaylarıyız hepimiz
senin adetin ne oldu kuşum , gelmicek mi yoksam ?

Var canim ama iyi bilen birisine yaptirmak lazim :)

Evet canim 2 sene oldu ogreneli topak topak dokulen saclarimdan cikti ortaya test yapinca 13 lerdeydi

Evet canim 2 sene oldu ogreneli topak topak dokulen sacmarimdan cikti ortaya test yapinca 13 lerdeydi
Ay bnm.hala.dokuluyo birde bende talasemi var tasiyiciyim ama Allah tan.. demir eksikligi yani canim hashimoto zaten yorgunluk uyku yapiyo birde talasemi ustune, uyusuk dogmusum ama asmaya calisiyorum gerci bunyem.izin vermiyo ust uste yorgun olsam hasta oluyorum biraz curugum ama Allah in bugunune sukur ne dertler var

evet bunu çok kişiden duyuyorum kimi tam yumurtlamada da her gün ilişki hamikle kalma olaslığını arttırdığını söylüyo.
Ben hep oyle dusunmusumdur ama gun asiriyi dikkat aliyorum doktor onerdigi icin ki nettede yaziyo doktor sitelerinde Allah nasip etsinde hepsi bahane galiba canim

Var canim ama iyi bilen birisine yaptirmak lazim :)

Kilom az ama çok kuvvetliyim o yüzden çok ağır kaldırmışımdır acaba böyle bişeymi var bende ? Annem göbeğin düşse ağrıdan duramazdın diyor ama forumdaki kızlar göbeğim düşükmüş haberim yok diyor.

Peki göbeğim düşükmü nasıl anlarım acaba

Benim daha daha beter dokulmeye basladi bu ilac sacimi eski haline getirmedi canim anemi bendede hep var ama Allahtan talasemi degil demir depolarim dolmuyor ama bugunlerde iyi Allah sanada sifa versin tatlim

bnde senin düşüncedeyim çoğunluk ne diyo bide hamile kalanların birçoğu günaşırıda mı hamile kaldı yoksa her gün ilişkiye girerek mi hamilelik oldu onu arastırmaya calısıorum

bnde senin düşüncedeyim çoğunluk ne diyo bide hamile kalanların birçoğu günaşırıda mı hamile kaldı yoksa her gün ilişkiye girerek mi hamilelik oldu onu arastırmaya calısıorum
Vallahi kimyasal yaşadığım ay , tahminlerime göre 12.gün birliktelik olmuştu ve 17.gün ama hamile kalmışım...
Şimdi denemelerdeyim... ovulasyonum koyulaştığı gün oldu , en koyu olduğu vede açıldığı gün... kaçırmak istemedik bakalım... yanlış hatırlamıyorsam elifin de öyle oldu E elf21 ... bakalım sonuç ne olacak...

hmmm anladmm. Çoğunluk her gün ilişki denemeyin dese de ovulasyonda tam koyu olduğu gün vede koyunun açıldığı günler toplamda 3 gün filan her gün ilişki olsa onun haricindeki günler günaşırı olsa sanki hamile kalma olasılığı yüksek olur gibime geliyo. Bende denicem böyle galiba. Ovulasyonla yumurtlamamı takip ediyorum

Bu ay bende öyle deniycem canım eşimin değerleri yüksek yumurta oluştuktan sonra 4 gün hergün ilişki deniycem sonrasında günaşırı

evett bnde öyle yapıcam galibaa. Ovulasyonda koyulasmaya basladığı ve tam koyulastığı günler denicem diğer günler günasırı denemeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…