2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Troid canim hemen baktir onada eger sac dokulmen varsa ve ben kilo alamiyordum cunku metabolizmam cok hizli calisiyormus duzenli ilac aldiktan 6 ay sonra kilo almaya basladim
bene kilo alamiyorum yaa 50 de kaliyorum ama 1 yil once 44 tum simdi 50 deyim ve su aralar cok fena dokuluyor saclarimi hr gun trakla taramiyorum sadece topluyorumki dokulmesin ayy napsamkii simdii

selam kızlar sizce yumurtlama döneminide günaşırı mı yoksa her gün mü ilişki olmalı ? ne düşünüyosunuz ?

İkisinide denedim en son 6-7 gün boyunca hatta 2 gün sabah-akşam olmak üzere yaptım bu ay tutarsa derim ki her gün deneyin ama yok yok benim bu ayda tutmucak.

Oyy kuzum , bende öyleyim inan ki ,keşke imkanı olsa hemen öğrensek bütün güzel haberleri
İlla ki ediyoruz sonuçta anne adaylarıyız hepimiz
senin adetin ne oldu kuşum , gelmicek mi yoksam ?

30.gün bugün biraz ağrım var bu akşam gelir inşallah gelmezse yarın geciktirici almaya başlamam gerek. keşke bugün başlasada tatile kadar bitse bende rahat etsem kısmet olmadı ne yapalım :)

İkisinide denedim en son 6-7 gün boyunca hatta 2 gün sabah-akşam olmak üzere yaptım bu ay tutarsa derim ki her gün deneyin ama yok yok benim bu ayda tutmucak.

Allah bilir inşş tutmuşturr bat ne zaman ?

30.gün bugün biraz ağrım var bu akşam gelir inşallah gelmezse yarın geciktirici almaya başlamam gerek. keşke bugün başlasada tatile kadar bitse bende rahat etsem kısmet olmadı ne yapalım :)
kecikdirici alinca neden olmak icin ilac almiyosun?

kecikdirici alinca neden olmak icin ilac almiyosun?

nasıl anlayamadım ben bi ay önce kimyasal geçirdim ihç adet olmadım ondan sonra şimdi adetim ne zaman gelir belli dğil pazar günü tatile gideceğim bugün de gelmezse yarın alırım ki tüm tatil rahat geçsin dedim :)

Hmm keşke almasaydın diyeceğim ama ne yapalım al bari kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…