2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

hmm normal zamandada mı kullanılır? ikiside hormonları kötü etkiliyor ama ne yapalım doktor iğne yapalım ol demedi bende bu yöntemi uygulayacağım mecbur

İkisinide denedim en son 6-7 gün boyunca hatta 2 gün sabah-akşam olmak üzere yaptım bu ay tutarsa derim ki her gün deneyin ama yok yok benim bu ayda tutmucak.
Henüz bir belirti yoksa neden hemen olumsuz konuşuyorsun bakim kim bilir belki ....:)

30.gün bugün biraz ağrım var bu akşam gelir inşallah gelmezse yarın geciktirici almaya başlamam gerek. keşke bugün başlasada tatile kadar bitse bende rahat etsem kısmet olmadı ne yapalım :)
Kaygılı tatil süprizi yapsa ne güzel olur değil mi?
Benimde 30. gün.
Canım 1 ay öncesi düşük falan yok değil mi?
İnşallah kırmızı kart görmez sende bize umut olursun.

benim bata 1 günde kalmış olabilir 10 günde belirsizlik zor :) beraber gidiyoruz ben 18.gün çalıştım o kadar
Akışına bırakınca olacak bu gidişle
Umutlarımı bir sonraki ay için saklamanın vakti geldi...
Rabbim hiçbirimizin umutlarını karşılıksız bırakmasın.. :)
Hele şükür biri olumlu şekilde söyledi kırmızı kartını:)

Henüz bir belirti yoksa neden hemen olumsuz konuşuyorsun bakim kim bilir belki ....:)
Canım 1 ay öncesi düşük falan yok değil mi?
İnşallah kırmızı kart görmez sende bize umut olursun.

Yok canım hiç düşük falan. 3. deneme bu ilk bebek için tutturmaya çalışıyorum.

sana bi oneri veriyim benim gorumcem regl olmuyodu 10 gunmu diyim 1 aymi diyim iyne yapiyodu ve hemen regl oluyodu bikeresindede bebek vardi iyne ile acmisdi

alla alla ne çok çeşit varmış allah sıkıntısız versin inşallah hepimize

çok güzel olur akışa bıraktım olmadı karın ağrım var biraz hala umudum var 12 olmadan prensesim

Kadeeerrr... Gısmeeeettt..... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…