Hmm keşke almasaydın diyeceğim ama ne yapalım al bari kuzum
hmm normal zamandada mı kullanılır? ikiside hormonları kötü etkiliyor ama ne yapalım doktor iğne yapalım ol demedi bende bu yöntemi uygulayacağım mecburKANATSIZ KUS
Henüz bir belirti yoksa neden hemen olumsuz konuşuyorsun bakim kim bilir belki ....:)İkisinide denedim en son 6-7 gün boyunca hatta 2 gün sabah-akşam olmak üzere yaptım bu ay tutarsa derim ki her gün deneyin ama yok yok benim bu ayda tutmucak.
Kaygılı tatil süprizi yapsa ne güzel olur değil mi?30.gün bugün biraz ağrım var bu akşam gelir inşallah gelmezse yarın geciktirici almaya başlamam gerek. keşke bugün başlasada tatile kadar bitse bende rahat etsemkısmet olmadı ne yapalım :)
Canım 1 ay öncesi düşük falan yok değil mi?Benimde 30. gün.
Akışına bırakınca olacak bu gidişlebenim bata 1 günde kalmış olabilir 10 günde belirsizlik zor :) beraber gidiyoruz ben 18.gün çalıştım o kadar
Hele şükür biri olumlu şekilde söyledi kırmızı kartını:)Umutlarımı bir sonraki ay için saklamanın vakti geldi...
Rabbim hiçbirimizin umutlarını karşılıksız bırakmasın.. :)
iyiyim cnm allah sukur bır problemım yok uyku halsızlık ve bulantı dısında buna da şükürler olsun yarın dr kontrolumuz var bakalım ne olcak krıtık bır gun olucak benım için dualrınızı eksık etmeyın benden canlar inş bebşim iyi ve saglıklıdır[/QUOT
inşallah canım bebişin iyidir sonuna kadar da iyi gider hamileliğin. İyi haberlerle dön bize
benim bata 1 günde kalmış olabilir 10 günde belirsizlik zor :) beraber gidiyoruz ben 18.gün çalıştım o kadar
O tezi çoktan çürüttük biz. Onun kanıtlanmış bir yanı yok canım. Bu arada topikimize hoşgeldin.
simdi test sonuclarima baktim t3 t4 yapilmis ama sonucu anlamadim eyer kotu bsey olsa doktorum derdi herhaldeTroid canim tsh serbest t3 ve t4 une baktir
Rabbim yardımcın olsun canım.. İnşallah rahat bir şekilde atlatırsın bu günleri..şu 9 ve 10 haftalara bır gırayım allahın izni ile cok mutlu olucam gecen gebelıgım8+2 de sonlanmıstı
Henüz bir belirti yoksa neden hemen olumsuz konuşuyorsun bakim kim bilir belki ....:)
Canım 1 ay öncesi düşük falan yok değil mi?
İnşallah kırmızı kart görmez sende bize umut olursun.
Maşallahınız var bir türlü yetişemiyorum geçmişi okuyamıyorum.
Olabilir canim umarim iyidr:)simdi test sonuclarima baktim t3 t4 yapilmis ama sonucu anlamadim eyer kotu bsey olsa doktorum derdi herhalde
alla alla ne çok çeşit varmış allah sıkıntısız versin inşallah hepimizeSelam kızlar nasılsınız ?
Forumları inceliyordum da karın kaldırma diye bişey buldum göbeği düşük olanlarında çocuğu olmuyormuş doktor hiç probleminiz yok diyorsa çocuk olmuyorsa bu yüzden olmuyormuş karın kaldırma yaptıran çok insan hamile kalmış. Ne derece doğru bilmiyorum yeni öğrendim paylaşmak istedimBirde kasık kaldırma varmış ?
Henüz bir belirti yoksa neden hemen olumsuz konuşuyorsun bakim kim bilir belki ....:)
Kaygılı tatil süprizi yapsa ne güzel olur değil mi?
Akışına bırakınca olacak bu gidişle
Hele şükür biri olumlu şekilde söyledi kırmızı kartını:)
Canim hastaneye gidersen kontrol icin onada baktir
Kadeeerrr... Gısmeeeettt..... :)Henüz bir belirti yoksa neden hemen olumsuz konuşuyorsun bakim kim bilir belki ....:)
Kaygılı tatil süprizi yapsa ne güzel olur değil mi?
Akışına bırakınca olacak bu gidişle
Hele şükür biri olumlu şekilde söyledi kırmızı kartını:)
Ben 5----11---15-16-17-18-19-21. İstenmeyen gebelik olsaydı yeminle tutardı.
Yok canım hiç düşük falan. 3. deneme bu ilk bebek için tutturmaya çalışıyorum.
bende hiç istemiyorumreglim bugün olsun die dua ediyorum resmen içimden :) düşündüm taşındım çaresiz kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?