sana bi oneri veriyim benim gorumcem regl olmuyodu 10 gunmu diyim 1 aymi diyim iyne yapiyodu ve hemen regl oluyodu bikeresindede bebek vardi iyne ile acmisdi
Canim normalde bakilir tsh diye yazar yapilmamissa bile soktorundan onada bakmasini isteyebilirsincanım bu hormon tahlillerinde troide de bakılıyo mu bilgin var mı?
amin canim sagol birde sacla ilgili sunu oneririm lavanta tohumunu al 1 buyuk bardak suyu kaynat icine bu tohumu at sonra suz o suyla banyodan sonra sacina dok durulama cok ise yariyo 4 ,5 gun dokulmuyo saclarim :)Benim daha daha beter dokulmeye basladi bu ilac sacimi eski haline getirmedi canim anemi bendede hep var ama Allahtan talasemi degil demir depolarim dolmuyor ama bugunlerde iyi Allah sanada sifa versin tatlim
Evet canim tabi hamile.olanlarin onerileride onemli Allah nasip etsin hepimizebnde senin düşüncedeyim çoğunluk ne diyo bide hamile kalanların birçoğu günaşırıda mı hamile kaldı yoksa her gün ilişkiye girerek mi hamilelik oldu onu arastırmaya calısıorum
Hosbuldum canim :) olabilir canim elimizden geleni yapip tevekkul ediyoruz iste :)O tezi çoktan çürüttük biz. Onun kanıtlanmış bir yanı yok canım. Bu arada topikimize hoşgeldin.
Ay bende olmasın diye dua ediyorum.
Canim normalde bakilir tsh diye yazar yapilmamissa bile soktorundan onada bakmasini isteyebilirsin
Bunuda yapayim insaAllah ise yarar :)amin canim sagol birde sacla ilgili sunu oneririm lavanta tohumunu al 1 buyuk bardak suyu kaynat icine bu tohumu at sonra suz o suyla banyodan sonra sacina dok durulama cok ise yariyo 4 ,5 gun dokulmuyo saclarim :)
Evet canim tabi hamile.olanlarin onerileride onemli Allah nasip etsin hepimize
Hosbuldum canim :) olabilir canim elimizden geleni yapip tevekkul ediyoruz iste :)
Ay ne bosanmasi canim bebek.dusundugun donemde bosanmayi dusunmek?? Cozulemeyen sorun ne ki? Sakin ol...esımle tartıstım bebek ısını rafa kaldırdım banka kartın bende kalsın dıyo yok bende kalacak dedım sırf bu yuzden bıktım herseyden yaaabelkıde ondan bosanıcam samsung s4 telefonunu benden ger aldı altınları da o onunkılerı aldı bende benımkılerı
Yok canim bir tartismadan bosanmayi hemen aklina koyma iyi dusu esinle otur konusesımle tartıstım bebek ısını rafa kaldırdım banka kartın bende kalsın dıyo yok bende kalacak dedım sırf bu yuzden bıktım herseyden yaaabelkıde ondan bosanıcam samsung s4 telefonunu benden ger aldı altınları da o onunkılerı aldı bende benımkılerı
esımle tartıstım bebek ısını rafa kaldırdım banka kartın bende kalsın dıyo yok bende kalacak dedım sırf bu yuzden bıktım herseyden yaaabelkıde ondan bosanıcam samsung s4 telefonunu benden ger aldı altınları da o onunkılerı aldı bende benımkılerı
BUGÜN İLK GÜNÜ ZATEN ÖZELDE HORMON TESTİ BİRAZCIK PAHALI SEN RANDEVULARA BUGÜNDEN BİR BAKSAN ÇOK MU KALABALIK OLUYOR, GERÇİ İSTANBUL TABİKİ KALABALIKTIR AMA BELKİ BİR ARALIK BULURSUN :)
esımle tartıstım bebek ısını rafa kaldırdım banka kartın bende kalsın dıyo yok bende kalacak dedım sırf bu yuzden bıktım herseyden yaaabelkıde ondan bosanıcam samsung s4 telefonunu benden ger aldı altınları da o onunkılerı aldı bende benımkılerı
İNŞALLAH OLMAZSIN TATLIMHiç olacak gibi hissetmiyorum canim
EVET EVET tiroid, prolaktin, estardiol, fsh, lh bunlara bakıyorlarcanım bu hormon tahlillerinde troide de bakılıyo mu bilgin var mı?
o ney ya altınları paylaştınzımı nasıl konu ortaya çıktıda böyle birşey yaptıesımle tartıstım bebek ısını rafa kaldırdım banka kartın bende kalsın dıyo yok bende kalacak dedım sırf bu yuzden bıktım herseyden yaaabelkıde ondan bosanıcam samsung s4 telefonunu benden ger aldı altınları da o onunkılerı aldı bende benımkılerı
5 11 15 arasını niye o kadar uzattıntutmadığı ne malum hele şu ov testi çizgisiiiii ayyyyyyyy offfffffff merakkkkk
BAKARIM AMA 1 HAFTADAN ÖNCE BULACAĞIMI SANMIYORUM
canım ıkımızde memuruz..bayramda kecı alıp kesıcek benım paramla hersey benım paramla zaten ..evi ben kendım yonetıcem dıyo ekonomık acıdan yanı...öncelikle sakin olup neyi paylaşamadığınıza bakın eşin banka kartını neden istiyor ?sen çalışıyor musun?
İçimizden gelmedi kuşum ya üşendik ama zaten adetin 10. gününden itibaren ben ovulasyon yaptım bir şey yoktu.
o ney ya altınları paylaştınzımı nasıl konu ortaya çıktıda böyle birşey yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?