2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canım ıkımızde memuruz..bayramda kecı alıp kesıcek benım paramla hersey benım paramla zaten ..evi ben kendım yonetıcem dıyo ekonomık acıdan yanı...

çok güldüm allahım keçiden başka dertler vermesin size millet karı kız yüzünden boşanır bizimki keçi siz çok yaşayın emi o yönetecekse ver paraları yönetsin eve bi şey almak yapmak yönetmek zordur mutfağı faturası giyimi vsvs zaten zor gelir bak ne güzel iki memur para için tartışılır mı sen sakin ol o utanacak altını almak telefonu almak ne demekmiş bi sakin dur o ne yaptığını anlasın iki gün sonra bebiş işine döneceksin gör bak :)

kendimi güne gelmiş gibi hissettim canım benim evlendikten sonra her şey ikinizin ama az ama çok arada para mevzusu olmaz benim eşim aldığını elime sayar ona sadece cüzi bir harçlık kalır nereye gider ne yaparım karışmaz geçen gün niye para biriktirmiyorsun dedi hoooppp dedim her yaptığımı listerim görürsün dedim ya da hepsini sen al harcamaları sen yap der demezz yok ben öyle sorgulamadım istemem açıklama vsvsvs geri döndüü :))) asla yer yok senin paran benim param senin ailen benim ailem olmazzz siz bir çiftsiniz eşine yaptığı çocukça hatayı anlat hatırlat ve mutlu olmadıktan sonra tüm altınlar onun olsun evde işi de onun olsun de :)

evden az once cıktı bende bı dus aldım sımdı televızyonun karsısına gecmıs geviş getiriyo..zaten aglamaktan yumurtalarım bayatlamıstır benım mıkrop gıbı görunuyor su an ..

Deli misiniz kızım siz? Çocuk musunuz? Bu neyin kafası. Bir sakin olun önce. Noldu da böyle oldu?

pekide yarın bi test yaparsın artık lütfen ba 2 ekim için ok demiştim sabah ama şu ov testini görünce aklım orda ben olsam kesinlikle duramazdım :)

Nesi varmış ki o ovulasyon testinin koyu bile çıkmadı işte t silik alt tarafı.

Deli misiniz kızım siz? Çocuk musunuz? Bu neyin kafası. Bir sakin olun önce. Noldu da böyle oldu?
canım ekonomık acıdan ben yönetıcem dıyoo kartın bende kalacak dedı hayır dedım bende vermıcem felan dedım kıyamet koptu ıste..zaten kartım bende kalsada para ıstedıgı zaman cekıp verıyordum ben..onun kartları onda ama bana sımdıye kadar kartlarını hıc vermedı

evden az once cıktı bende bı dus aldım sımdı televızyonun karsısına gecmıs geviş getiriyo..zaten aglamaktan yumurtalarım bayatlamıstır benım mıkrop gıbı görunuyor su an ..

geçen haberlerde çok acı bir şey oldu ama sen deyince aklıma geldi kadın kocasını öldürmüş polisi aramış alın bu pisliği burdan demiş artık nasıl bi psikolojiyse . tırnağının ucuna bakan adamları kusursuz bilme herkesin yaşantısı kendine inan kimse göründüğü gibi değil maddiyatta olmazda başka bir şeyde illa sorunlar olur işin içinde sevgisizlik saygısızlık şiddet aşırı cimrilik bunaltan kıskançlık karışma yoksa hepsi hallolur bende eşimi 4 sene tanıdım 11 aylık evliyim hala acabalar yokken türüyo arada evlilik oturana kadar bakalım sakin olalım oturmazsa da kısmettt :)

Ne kadarlık evlisiniz kuşum siz? Yönetsinde görsün gününü. Bırak bir kere alsın boyunun ölçüsünü. Dert ettiğin şeye bak.

Canim altinlar inemli degil ama senin esinin biseyden haberi yok herhalde bana takilan benim sana takilan senin diye bisey yok o hepsi kadinindir ki kadin istediginde esine verir vermez o ona kalmis bisey ama boyle para yuzunden aranizida bozmayin

Kıslar ben de haftaya jinekolağa gidiyorum, karar verdim. Şu poliplerimin son durumuna baksın bi, kaç cm oldu, sayısı arttı mı? Zaten ondan sonra da ameliyatımı olucam. Poliplerim yine büyüdüyse maşallah nur topu gibi olmuştur şimdiye. 2 yıl oldu ilk teşhis konalı. Ben bebek yerine polip besliyorum rahmimde

sorunlarıyla da dalga geçer tospammm öyle iyi işteee:) git bakalım olduysa aldır kurtul rahatlayalım hep beraber bak geçnde biri aldırdı zorlu değilmiş çok şükür sende aldı r rahat et allahın izniyle bebişini besle gobüşte :)

Evet canımcım öyle yapıcam, kurtulucam inşallah onlardan. Sonra da gelsin bebiş inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…