canım ıkımızde memuruz..bayramda kecı alıp kesıcek benım paramla hersey benım paramla zaten ..evi ben kendım yonetıcem dıyo ekonomık acıdan yanı...
banka kartımı vermedım dıye ..takılan altınları da o onunkılerı aldı bende benımkılerı ..bır suru cevremde ev hanımı var eslerı tırnagının ucuna kurban oluyoo ya benımkı boyle acaıb bırsey cıktı ya ne kör talıhım varmıs kurban oldugum allahım yardım et bana...
esımle tartıstım bebek ısını rafa kaldırdım banka kartın bende kalsın dıyo yok bende kalacak dedım sırf bu yuzden bıktım herseyden yaaabelkıde ondan bosanıcam samsung s4 telefonunu benden ger aldı altınları da o onunkılerı aldı bende benımkılerı
Evet canım ovu testini sormuştum çok sağol:))ov.testinden bahsediyorsan öğleden sonra 15-18 arası yap canım ve en az 3-4 saat sıvı tüketmeden
pekide yarın bi test yaparsın artık lütfenba 2 ekim için ok demiştim sabah ama şu ov testini görünce aklım orda ben olsam kesinlikle duramazdım :)
canım ekonomık acıdan ben yönetıcem dıyoo kartın bende kalacak dedı hayır dedım bende vermıcem felan dedım kıyamet koptu ıste..zaten kartım bende kalsada para ıstedıgı zaman cekıp verıyordum ben..onun kartları onda ama bana sımdıye kadar kartlarını hıc vermedıDeli misiniz kızım siz? Çocuk musunuz? Bu neyin kafası. Bir sakin olun önce. Noldu da böyle oldu?
Canim hastalanmissin uzlme canim vardir bundada bir hayr biz seni cok seviyoruz eminimki en yakin zamanda hepinizin bebisi gelecek insaAllahBAKARIM AMA 1 HAFTADAN ÖNCE BULACAĞIMI SANMIYORUM
evden az once cıktı bende bı dus aldım sımdı televızyonun karsısına gecmıs geviş getiriyo..zaten aglamaktan yumurtalarım bayatlamıstır benımmıkrop gıbı görunuyor su an ..
Nesi varmış ki o ovulasyon testinin koyu bile çıkmadı işte t silik alt tarafı.
canım ekonomık acıdan ben yönetıcem dıyoo kartın bende kalacak dedı hayır dedım bende vermıcem felan dedım kıyamet koptu ıste..zaten kartım bende kalsada para ıstedıgı zaman cekıp verıyordum ben..onun kartları onda ama bana sımdıye kadar kartlarını hıc vermedı
canım 5 aylık evlıyız ..Ne kadarlık evlisiniz kuşum siz? Yönetsinde görsün gününü. Bırak bir kere alsın boyunun ölçüsünü. Dert ettiğin şeye bak.
Canim altinlar inemli degil ama senin esinin biseyden haberi yok herhalde bana takilan benim sana takilan senin diye bisey yok o hepsi kadinindir ki kadin istediginde esine verir vermez o ona kalmis bisey ama boyle para yuzunden aranizida bozmayinbanka kartımı vermedım dıye ..takılan altınları da o onunkılerı aldı bende benımkılerı ..bır suru cevremde ev hanımı var eslerı tırnagının ucuna kurban oluyoo ya benımkı boyle acaıb bırsey cıktı ya ne kör talıhım varmıs kurban oldugum allahım yardım et bana...
Ne kadarlık evlisiniz kuşum siz? Yönetsinde görsün gününü. Bırak bir kere alsın boyunun ölçüsünü. Dert ettiğin şeye bak.
Kıslar ben de haftaya jinekolağa gidiyorum, karar verdim. Şu poliplerimin son durumuna baksın bi, kaç cm oldu, sayısı arttı mı? Zaten ondan sonra da ameliyatımı olucam. Poliplerim yine büyüdüyse maşallah nur topu gibi olmuştur şimdiye. 2 yıl oldu ilk teşhis konalı. Ben bebek yerine polip besliyorum rahmimde
5
canım 5 aylık evlıyız ..
sorunlarıyla da dalga geçer tospammm öyle iyi işteee:) git bakalım olduysa aldır kurtul rahatlayalım hep beraber bak geçnde biri aldırdı zorlu değilmiş çok şükür sende aldı r rahat et allahın izniyle bebişini besle gobüşte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?