2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ovulasyon testimde t silik çıktı tospam işte gebelik yapmadım hala. MINIKKUS1 'da gelin güvey oluyor işte. Bir adet olcam görcek.

Olsuuun, ovü testi de gösteriyo, ben yine bu forumda okudum geçen. Link verdim hatta burda da. Yumoş olamaz çünkü hala, bebiş olur olsa olsa. Sen bi early yap tatlım, ben umutlandım şu an. Hem de pembe leken geldi, adet olsa sökülürdü şimdiye.

canım benimkide bir dönem banka kartımı aldı neymiş ben çok harcama yapıyormuşum onun ağzını kapatmak için harcama yapıyordum halbuki onu giymen şuran belli bunu giyme demesin diye eli yüzü dügün şeylerde pahalı tabi buda aldı benim banka kartımı al dedim sonra birgün parasız jkaldım servisi kaçırdım kaldım ortada o zaman verdi neymiş o yapacakmış evin muhasebesini ülen benim mesleğim muhasebecilik ama o yapacakmış yapsın görecez gene şapa oturup bana verecek herşeyi :)

Pembe leke değil canım akıntının içinde kan pıhtısı gibi bir şeydi o tam olarak arkadaşıma fotosunu çekip gönderdim onun yorumu öyle. Dünde bugünde bir daha hiç görmedim sen gördün mü benim ovulasyon testimi?

1 sene oldu hala oturmadı bende bunu çok merak ediyorum.

enteresan olduk yani ayarlıyorum durumu ama bakalım bu ay ciddi takipteyim :) o tavırlar düzelecek dedimmm böyle yaparsan kesinlikle bebek yok bu ortamda çocuk yetiştirmem dedim gözdağı büyükte işe yarar mı görücez :)

ohhh be tospaaa bi ikna edemedim burda pazarda limon satan çocuklar gibi abla be bi fortes al bea abla tamam bi early olsun abe abla normal olsunda yap birini şunlardan ne olursun modundayım

katılıyorum sana canım ben denedim o yöntemi herşeyi verdim buna marketi bile o yaptı şimdi taksit taksit aban veriyo herşeyi :)

ben yıne harcama yapmıyordum hıc para duruyordu oyle canım..aslında bende vermek ıstemedım cunkı anneme 500 tl gonderdım :) ondan gızlı gonderdım annemın ıhtıyacı vardı..

İşler yoğun okuyorum ama yazamıyorum Canım yeni duyduğum bir şeyi söylicem sana bu polipler için doğal spiral diyorlar Eğer aldırmayı düşünürsen canım hemen adetin bittiği gün gitmelisin ki hem net görünsün, hem de bazı doktorlar kanaman bittikten sonra ilişki yasağını kaldırıyor bakarsın tam yum. zamanı bahane olur gelir bebişin:)

ver canım sende kartlar alışverişi pazarı onu bunu herşeye koştursun o zaman paşa paşa verecek zor gelir erkekelere evi geçindirmek ben denedim

ben yıne harcama yapmıyordum hıc para duruyordu oyle canım..aslında bende vermek ıstemedım cunkı anneme 500 tl gonderdım :) ondan gızlı gonderdım annemın ıhtıyacı vardı..
canım artık evlşisiniz gizli işler yapman doğru değil anenne para gönderdin diye kızarmı ki

katılıyorum sana canım ben denedim o yöntemi herşeyi verdim buna marketi bile o yaptı şimdi taksit taksit aban veriyo herşeyi :)

ya yapamazlar para cepte durmuyor ki hep bi şeyler almak zorundasın ekmek gazete deterjan şampuan sabun giysi domates kıvırcık et deodorant makyaj vsvsvsvsvs yani biri bitse öbürünün miadı doluyo sürekli stoklamak durumundayız vee de bunları çok açılmadan yapmak zorundayız bu ay giysiye öbür ay kozmetiğe öbür ay deterjana öyle öyle :)) gıda stoğunu saymıyorum bile o yüzden alsınlar taşısın takip etsinler canıma minnet :)

ver canım sende kartlar alışverişi pazarı onu bunu herşeye koştursun o zaman paşa paşa verecek zor gelir erkekelere evi geçindirmek ben denedim
canım banka karımı versem hesap hareketlerınden 500 tl cekılmıs oldugunu gorıcek..anneme gonderdım para sıkısık tı.esım bılse bende anneme gonderıyorum dıcek bılıyorum benn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…