Lovellllyyyy test yaptın da silik mi çıktı? Tam okuyamadım geçmişi.
Kuzum çok normal şuan böyle olması. 5 ayda daha o evin düzeni oturmamıştır, sizin otursun.
Ovulasyon testimde t silik çıktı tospam işte gebelik yapmadım hala.MINIKKUS1 'da gelin güvey oluyor işte. Bir adet olcam görcek.
kaç ayda oturuyo bizim 11 ay oldu hala oturmadı nerdeyse doğurucam anane olucam
Ovulasyon testimde t silik çıktı tospam işte gebelik yapmadım hala.MINIKKUS1 'da gelin güvey oluyor işte. Bir adet olcam görcek.
O kdr cokta silik degdi sanki yumosa 1 2 gun kalmis gibiydi:)Ovulasyon testimde t silik çıktı tospam işte gebelik yapmadım hala.MINIKKUS1 'da gelin güvey oluyor işte. Bir adet olcam görcek.
canım benimkide bir dönem banka kartımı aldı neymiş ben çok harcama yapıyormuşum onun ağzını kapatmak için harcama yapıyordum halbuki onu giymen şuran belli bunu giyme demesin diye eli yüzü dügün şeylerde pahalı tabi buda aldı benim banka kartımı al dedim sonra birgün parasız jkaldım servisi kaçırdım kaldım ortada o zaman verdi neymiş o yapacakmış evin muhasebesini ülen benim mesleğim muhasebecilik ama o yapacakmış yapsın görecez gene şapa oturup bana verecek herşeyi :)banka kartımı vermedım dıye ..takılan altınları da o onunkılerı aldı bende benımkılerı ..bır suru cevremde ev hanımı var eslerı tırnagının ucuna kurban oluyoo ya benımkı boyle acaıb bırsey cıktı ya ne kör talıhım varmıs kurban oldugum allahım yardım et bana...
Olsuuun, ovü testi de gösteriyo, ben yine bu forumda okudum geçen. Link verdim hatta burda da. Yumoş olamaz çünkü hala, bebiş olur olsa olsa. Sen bi early yap tatlım, ben umutlandım şu an. Hem de pembe leken geldi, adet olsa sökülürdü şimdiye.
1 sene oldu hala oturmadı bende bunu çok merak ediyorum.
Olsuuun, ovü testi de gösteriyo, ben yine bu forumda okudum geçen. Link verdim hatta burda da. Yumoş olamaz çünkü hala, bebiş olur olsa olsa. Sen bi early yap tatlım, ben umutlandım şu an. Hem de pembe leken geldi, adet olsa sökülürdü şimdiye.
katılıyorum sana canım ben denedim o yöntemi herşeyi verdim buna marketi bile o yaptı şimdi taksit taksit aban veriyo herşeyi :)çok güldüm allahım keçiden başka dertler vermesin size millet karı kız yüzünden boşanır bizimki keçi siz çok yaşayın emi o yönetecekse ver paraları yönetsin eve bi şey almak yapmak yönetmek zordur mutfağı faturası giyimi vsvs zaten zor gelir bak ne güzel iki memur para için tartışılır mı sen sakin ol o utanacak altını almak telefonu almak ne demekmiş bi sakin dur o ne yaptığını anlasın iki gün sonra bebiş işine döneceksin gör bak :)
ben yıne harcama yapmıyordum hıc para duruyordu oyle canım..aslında bende vermek ıstemedım cunkı anneme 500 tl gonderdım :) ondan gızlı gonderdım annemın ıhtıyacı vardı..canım benimkide bir dönem banka kartımı aldı neymiş ben çok harcama yapıyormuşum onun ağzını kapatmak için harcama yapıyordum halbuki onu giymen şuran belli bunu giyme demesin diye eli yüzü dügün şeylerde pahalı tabi buda aldı benim banka kartımı al dedim sonra birgün parasız jkaldım servisi kaçırdım kaldım ortada o zaman verdi neymiş o yapacakmış evin muhasebesini ülen benim mesleğim muhasebecilik ama o yapacakmış yapsın görecez gene şapa oturup bana verecek herşeyi :)
İşler yoğun okuyorum ama yazamıyorumKıslar ben de haftaya jinekolağa gidiyorum, karar verdim. Şu poliplerimin son durumuna baksın bi, kaç cm oldu, sayısı arttı mı? Zaten ondan sonra da ameliyatımı olucam. Poliplerim yine büyüdüyse maşallah nur topu gibi olmuştur şimdiye. 2 yıl oldu ilk teşhis konalı. Ben bebek yerine polip besliyorum rahmimde
ver canım sende kartlar alışverişi pazarı onu bunu herşeye koştursun o zaman paşa paşa verecek zor gelir erkekelere evi geçindirmek ben denedimcanım ekonomık acıdan ben yönetıcem dıyoo kartın bende kalacak dedı hayır dedım bende vermıcem felan dedım kıyamet koptu ıste..zaten kartım bende kalsada para ıstedıgı zaman cekıp verıyordum ben..onun kartları onda ama bana sımdıye kadar kartlarını hıc vermedı
ohhh be tospaaa bi ikna edemedim burda pazarda limon satan çocuklar gibi abla be bi fortes al bea abla tamam bi early olsun abe abla normal olsunda yap birini şunlardan ne olursun modundayım
canım artık evlşisiniz gizli işler yapman doğru değil anenne para gönderdin diye kızarmı kiben yıne harcama yapmıyordum hıc para duruyordu oyle canım..aslında bende vermek ıstemedım cunkı anneme 500 tl gonderdım :) ondan gızlı gonderdım annemın ıhtıyacı vardı..
katılıyorum sana canım ben denedim o yöntemi herşeyi verdim buna marketi bile o yaptı şimdi taksit taksit aban veriyo herşeyi :)
canım banka karımı versem hesap hareketlerınden 500 tl cekılmıs oldugunu gorıcek..anneme gonderdım para sıkısık tı.esım bılse bende anneme gonderıyorum dıcek bılıyorum benn..ver canım sende kartlar alışverişi pazarı onu bunu herşeye koştursun o zaman paşa paşa verecek zor gelir erkekelere evi geçindirmek ben denedim
aynen lovelycim ben bizzat denedim gününü gördüNe kadarlık evlisiniz kuşum siz? Yönetsinde görsün gününü. Bırak bir kere alsın boyunun ölçüsünü. Dert ettiğin şeye bak.
ooo sen ben olmuş sizde canım çok tehlikeli bir şekilde aşın bu durumucanım banka karımı versem hesap hareketlerınden 500 tl cekılmıs oldugunu gorıcek..anneme gonderdım para sıkısık tı.esım bılse bende anneme gonderıyorum dıcek bılıyorum benn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?