ben yıne harcama yapmıyordum hıc para duruyordu oyle canım..aslında bende vermek ıstemedım cunkı anneme 500 tl gonderdım :) ondan gızlı gonderdım annemın ıhtıyacı vardı..
canım benimkide bir dönem banka kartımı aldı neymiş ben çok harcama yapıyormuşum onun ağzını kapatmak için harcama yapıyordum halbuki onu giymen şuran belli bunu giyme demesin diye eli yüzü dügün şeylerde pahalı tabi buda aldı benim banka kartımı al dedim sonra birgün parasız jkaldım servisi kaçırdım kaldım ortada o zaman verdi neymiş o yapacakmış evin muhasebesini ülen benim mesleğim muhasebecilik ama o yapacakmış yapsın görecez gene şapa oturup bana verecek herşeyi :)
O kdr cokta silik degdi sanki yumosa 1 2 gun kalmis gibiydi:)
İşler yoğun okuyorum ama yazamıyorumCanım yeni duyduğum bir şeyi söylicem sana bu polipler için doğal spiral diyorlar Eğer aldırmayı düşünürsen canım hemen adetin bittiği gün gitmelisin ki hem net görünsün, hem de bazı doktorlar kanaman bittikten sonra ilişki yasağını kaldırıyor bakarsın tam yum. zamanı bahane olur gelir bebişin:)
canım akıl vermek gibi olmasın ama böyle durumlarda eşine danışmanı tavsiye ederim bak kendin diyorsun görse bende anneme gönderiyorum dicek..böyle olmaması için böyle konuları birbirnize söyleyin:)canım banka karımı versem hesap hareketlerınden 500 tl cekılmıs oldugunu gorıcek..anneme gonderdım para sıkısık tı.esım bılse bende anneme gonderıyorum dıcek bılıyorum benn..
Hadi hayırlısı olsun inşallah, gelsin bebişler ondan sonra:)Evet canım, biliyorum gebeliği engellediğini. Bana da doktorum adetin 3 ya da 4. günü alalım dedi. Kesin aldırıyorum bu ayki adetimde.
Pembe leke değil canım akıntının içinde kan pıhtısı gibi bir şeydi o tam olarak arkadaşıma fotosunu çekip gönderdim onun yorumu öyle. Dünde bugünde bir daha hiç görmedim sen gördün mü benim ovulasyon testimi?
canım artık evlşisiniz gizli işler yapman doğru değil anenne para gönderdin diye kızarmı ki
Hadi hayırlısı olsun inşallah, gelsin bebişler ondan sonra:)
canım yarında yapsana su ovu testini hem daha iyi bişeyler söyleyebilirz:)Öyle mi dersin elifim?
ohhh be tospaaa bi ikna edemedim burda pazarda limon satan çocuklar gibi abla be bi fortes al bea abla tamam bi early olsun abe abla normal olsunda yap birini şunlardan ne olursun modundayım
gizli iş tabiki olmasın ama dediği annesi babası olduğu için sorun etmedim ben birde eşinin değil kendi maaşından veriyor bende eşimin ailesine her türlü harcamayı yapmaktan kaçınmam eşimde benim ailem için öyle hiç kaçınmaz asla ama arada dediğim gibi ailesinin boynunu bükmesin eşi bi şey demese de arada böyle bi şey yapması kötü olmaz ki diye şündüm
ohhh be tospaaa bi ikna edemedim burda pazarda limon satan çocuklar gibi abla be bi fortes al bea abla tamam bi early olsun abe abla normal olsunda yap birini şunlardan ne olursun modundayım
Allah iyiliğini versin senin kaygılı ya .Millet iyice kafayı yediğimi düşünecek.Ekrana bakıp bakıp gülüyorum.Adım çıkacak ofiste
evet öylede tatlım işte tehlikeli bu işler gizli para vermeler falan ama zaten daha yeni evlilermiş ilerde zaten annesi paraya ihtiyaç oldumu damadından bile isteye bilir şahsen bizimkiler dara düşse bende gizlice istemezlergizli iş tabiki olmasın ama dediği annesi babası olduğu için sorun etmedim ben birde eşinin değil kendi maaşından veriyor bende eşimin ailesine her türlü harcamayı yapmaktan kaçınmam eşimde benim ailem için öyle hiç kaçınmaz asla ama arada dediğim gibi ailesinin boynunu bükmesin eşi bi şey demese de arada böyle bi şey yapması kötü olmaz ki diye düşündüm
deli yaKıslar ben de haftaya jinekolağa gidiyorum, karar verdim. Şu poliplerimin son durumuna baksın bi, kaç cm oldu, sayısı arttı mı? Zaten ondan sonra da ameliyatımı olucam. Poliplerim yine büyüdüyse maşallah nur topu gibi olmuştur şimdiye. 2 yıl oldu ilk teşhis konalı. Ben bebek yerine polip besliyorum rahmimde
Ya sonra çıkmıcak ben böyle olcam.
evet öylede tatlım işte tehlikeli bu işler gizli para vermeler falan ama zaten daha yeni evlilermiş ilerde zaten annesi paraya ihtiyaç oldumu damadından bile isteye bilir şahsen bizimkiler dara düşse bende gizlice istemezler
Ya sonra çıkmıcak ben böyle olcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?