2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ben yıne harcama yapmıyordum hıc para duruyordu oyle canım..aslında bende vermek ıstemedım cunkı anneme 500 tl gonderdım :) ondan gızlı gonderdım annemın ıhtıyacı vardı..

canım bak kocana açık ol şeffaf ol ama her şeyinde değil yani sen çalışıp paranı kazanıyorsun kendi emeğin ve paran annene de gizlice verip yardım edebilirsin hiç bi şey olmaz söylersen annenin boynu bükülür veee erkekler bu konudaaa ileride hiç beklemediğin anda zor zamanında alıp parasını ailelerine verip sen seninkine vermiştin ama diyebilirlerrr !!! o yüzden kendi emeğinden olanı canından bir parçaya vermişsin hiç bi şey olmaz

aman canım boşverin ya .Ben 9 senelik evliyim 9 senedir al sen idare et diyorum almıyor üstüne.Bir iki ay aldı ,herşey alt üst oldu sonra toparlaması bana kaldı.Verin birkaç ay yönetimi ellerine görsünler bakalım kolaymıymış

Evet canım, biliyorum gebeliği engellediğini. Bana da doktorum adetin 3 ya da 4. günü alalım dedi. Kesin aldırıyorum bu ayki adetimde.

canım banka karımı versem hesap hareketlerınden 500 tl cekılmıs oldugunu gorıcek..anneme gonderdım para sıkısık tı.esım bılse bende anneme gonderıyorum dıcek bılıyorum benn..
canım akıl vermek gibi olmasın ama böyle durumlarda eşine danışmanı tavsiye ederim bak kendin diyorsun görse bende anneme gönderiyorum dicek..böyle olmaması için böyle konuları birbirnize söyleyin:)

Yok görmedim canım, yani yumoş zamanı eklediklerini görmüştüm de bunu görmedim. Bence hamilesin bak söliim.

canım artık evlşisiniz gizli işler yapman doğru değil anenne para gönderdin diye kızarmı ki

gizli iş tabiki olmasın ama dediği annesi babası olduğu için sorun etmedim ben birde eşinin değil kendi maaşından veriyor bende eşimin ailesine her türlü harcamayı yapmaktan kaçınmam eşimde benim ailem için öyle hiç kaçınmaz asla ama arada dediğim gibi ailesinin boynunu bükmesin eşi bi şey demese de arada böyle bi şey yapması kötü olmaz ki diye düşündüm

Allah iyiliğini versin senin kaygılı ya .Millet iyice kafayı yediğimi düşünecek.Ekrana bakıp bakıp gülüyorum.Adım çıkacak ofiste
ohhh be tospaaa bi ikna edemedim burda pazarda limon satan çocuklar gibi abla be bi fortes al bea abla tamam bi early olsun abe abla normal olsunda yap birini şunlardan ne olursun modundayım

tabı kı pişman değilim gönderdiğime o benım ciğerım..:)

Allah iyiliğini versin senin kaygılı ya .Millet iyice kafayı yediğimi düşünecek.Ekrana bakıp bakıp gülüyorum.Adım çıkacak ofiste

amin hepimizin :) benimde her gün rezil olacak bir gülüşüm oluyor kk nın şen kadınları sayesindeeee dudaklarımı gülmemi engellemek için büzmekten tik kalıcak gülemeyince de gözlerim doluyorrr içi parlıyor eminim

evet öylede tatlım işte tehlikeli bu işler gizli para vermeler falan ama zaten daha yeni evlilermiş ilerde zaten annesi paraya ihtiyaç oldumu damadından bile isteye bilir şahsen bizimkiler dara düşse bende gizlice istemezler

deli ya

aynen öyle bende öyle düşündüm çok yeniler bu konularda oturmamış . benim annem iki kap yemek yapsın kocam bana çok kızıyor hemen git alışveriş yap o insanların belirli maaşları var diyor :):):) sağolsun eli bol olmayan adama hiç gelemem bana feda edecek tüm parasını :) bende ona :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…