evet hanımlar eşlerinize danışıp öyle yapın sonuçta onun parası benim param diye bişey yok benim eşim annesine verse bana danısır ben versem önce ona danışırım bu böyle olmalıki evde huzur olsun güven olsun..sizleri sevdiğim için diyorum alınmayın lütfen:)evet öylede tatlım işte tehlikeli bu işler gizli para vermeler falan ama zaten daha yeni evlilermiş ilerde zaten annesi paraya ihtiyaç oldumu damadından bile isteye bilir şahsen bizimkiler dara düşse bende gizlice istemezler
maşaAllah kocana canım :)aynen öyle bende öyle düşündüm çok yeniler bu konularda oturmamış . benim annem iki kap yemek yapsın kocam bana çok kızıyor hemen git alışveriş yap o insanların belirli maaşları var diyor :):):) sağolsun eli bol olmayan adama hiç gelemem bana feda edecek tüm parasını :) bende ona :)
Yok görmedim canım, yani yumoş zamanı eklediklerini görmüştüm de bunu görmedim. Bence hamilesin bak söliim.
senınkı ne iyiymiş oyle masallah cnmaynen öyle bende öyle düşündüm çok yeniler bu konularda oturmamış . benim annem iki kap yemek yapsın kocam bana çok kızıyor hemen git alışveriş yap o insanların belirli maaşları var diyor :):):) sağolsun eli bol olmayan adama hiç gelemem bana feda edecek tüm parasını :) bende ona :)
canım yarında yapsana su ovu testini hem daha iyi bişeyler söyleyebilirz:)
ÇOK ŞÜKÜR KİMYASAL DEĞİL CANIM... gebelik değerlerim hergün katlanıyo... testlerimi yaptırdım... bunlar normalmiş başlarda... düzenli olarak kan değerlerime bakılacak taki değerler iyice yükselene kadarkimyasal yaşıyorsun öyleyse bak ben geçireli henüz 1 ay oldu aynı şeyi yaşadım vücudun işlem gerektirmeden attığı için şanslısın düzgün bir doktor bulup kontrollü gitsen daha iyi olur derim ben çünkü ilk adetten sonra kontrole gitmende fayda var.rabbim sabır versin böyle olduğuna bile şükretmek gerek yine olacak inşallah
amin hepimizin :) benimde her gün rezil olacak bir gülüşüm oluyor kk nın şen kadınları sayesindeeee dudaklarımı gülmemi engellemek için büzmekten tik kalıcak gülemeyince de gözlerim doluyorrr içi parlıyor eminim
neee sadeceee sen mi bende tospaa da hepimiz olucaz öyleeeama çıkarsada bizi böyle beklettiğin için kızarım yok yok kızmam kıyarmıyım tospik gelecekkk
kuzum yap bi test de topikcek rahat edelimmmm
kaygılı 2 başıma. Görmeden hemde. Bak ekleyim 10. gün yumurtlamanın üstünden ovulasyon böyleydi dün.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mde-hamile-kalmak-isteyenler.630108/page-4180
Yapmiciiiiiim ya 9 ay sonra size nurtopumun fotosunu atıcam ben.
evet hanımlar eşlerinize danışıp öyle yapın sonuçta onun parası benim param diye bişey yok benim eşim annesine verse bana danısır ben versem önce ona danışırım bu böyle olmalıki evde huzur olsun güven olsun..sizleri sevdiğim için diyorum alınmayın lütfen:)
maşaAllah kocana canım :)
Anacım daha ne olsunnnnn, 10 gün sonra böyle mi olur silik dediğin çizgi? Resmen hamilesin bak görürsün. Dur sana o linki bulup atıcam.
ÇOK ŞÜKÜR KİMYASAL DEĞİL CANIM... gebelik değerlerim hergün katlanıyo... testlerimi yaptırdım... bunlar normalmiş başlarda... düzenli olarak kan değerlerime bakılacak taki değerler iyice yükselene kadar
Ya bana da öyle geliyordu ama dün akıntımın içinde kan pıhtısı gibi birşey gördüm bu testin hemen arkasından. O benim hayallerimi yıktı adete hazırladım ben kendimi artık.
aynen canım aynen ben şimdiden düştüm derdine bebişimin acaba iyi şeyler alabilecekmiyim ona bakabilecekmiyim Rabbim bakabilme alabilme gücüversin:)başımızı sokacak evimiz olsun birde geçimimizi sağlayacak gelirimiz ikimizin de derdi bu şimdilik var şükür:) yaşayabildiğimiz kadar yaşarız gerisini ikimizde böyleyiz eşim der gidip 100lirayada yemek yerim gidip 5 lirayada yani kibirlilik gösteriş hava bizden uzak olsun şükür demeyi bilelim tabi mücadele de edicez :) hele bi de bebişllerr gelsinnn ooo dünyada sağlığımızdan başka ne isteriz onlara top toka almaya çabalarız :)
kaygılım sen tiyatrocu,stand up çı filan olaymışsın ya...yeminle rezil oldum millete
isine karismak gibi olmasin ama once oturun esinle sakin kafa konusun belki yoluna koyarsiniz her seyiesımle tartıstım bebek ısını rafa kaldırdım banka kartın bende kalsın dıyo yok bende kalacak dedım sırf bu yuzden bıktım herseyden yaaabelkıde ondan bosanıcam samsung s4 telefonunu benden ger aldı altınları da o onunkılerı aldı bende benımkılerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?