2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

evet hanımlar eşlerinize danışıp öyle yapın sonuçta onun parası benim param diye bişey yok benim eşim annesine verse bana danısır ben versem önce ona danışırım bu böyle olmalıki evde huzur olsun güven olsun..sizleri sevdiğim için diyorum alınmayın lütfen:)

maşaAllah kocana canım :)

senınkı ne iyiymiş oyle masallah cnm

ÇOK ŞÜKÜR KİMYASAL DEĞİL CANIM... gebelik değerlerim hergün katlanıyo... testlerimi yaptırdım... bunlar normalmiş başlarda... düzenli olarak kan değerlerime bakılacak taki değerler iyice yükselene kadar

kaygılım sen tiyatrocu,stand up çı filan olaymışsın ya...yeminle rezil oldum millete

evette bazı şeyler aşılmamış henüz tabi bu demek değilki eşim ne der deyip gizliden yapmak asla her yaptığının arkasında durup kim ne der diye düşünmeyecek insan bende zamanla alışırlar sonrada der diye düşündüm :) güven çok önemli acabalar insan aklına girdi mi olsa da olmasada huzur kalmaz her konuda

maşaAllah kocana canım :)

başımızı sokacak evimiz olsun birde geçimimizi sağlayacak gelirimiz ikimizin de derdi bu şimdilik var şükür:) yaşayabildiğimiz kadar yaşarız gerisini ikimizde böyleyiz eşim der gidip 100lirayada yemek yerim gidip 5 lirayada yani kibirlilik gösteriş hava bizden uzak olsun şükür demeyi bilelim tabi mücadele de edicez :) hele bi de bebişllerr gelsinnn ooo dünyada sağlığımızdan başka ne isteriz onlara top toka almaya çabalarız :)

Anacım daha ne olsunnnnn, 10 gün sonra böyle mi olur silik dediğin çizgi? Resmen hamilesin bak görürsün. Dur sana o linki bulup atıcam.

Ya bana da öyle geliyordu ama dün akıntımın içinde kan pıhtısı gibi birşey gördüm bu testin hemen arkasından. O benim hayallerimi yıktı adete hazırladım ben kendimi artık.

sorma sen bana doktor 100 99 yazınca ben öyle sandım sonra yazdığını görmemişim çok ama çok sevindim gerçekten rabbim bebeğini sğlığıyla ömrüyle getirsin :)

aynen canım aynen ben şimdiden düştüm derdine bebişimin acaba iyi şeyler alabilecekmiyim ona bakabilecekmiyim Rabbim bakabilme alabilme gücüversin:)

kaygılım sen tiyatrocu,stand up çı filan olaymışsın ya...yeminle rezil oldum millete

oyy sizlerden dolayı böyle neşem :):):) karşımdakilerden o enerjiyi alıyorum da böyle:) yalnızzz çalışanlar işleri aksatıyo evdeki bayanlarda ev işlerini sonumuz hayır olsunn allahtan bebişler çabuk gelirde bahane olur kurtuluruz son dakika kovulmalarından :):):)

isine karismak gibi olmasin ama once oturun esinle sakin kafa konusun belki yoluna koyarsiniz her seyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…