Ahahahaha ben wcye gidiyorum zaten bugün bütün günümü wc'de ve burda geçiriyorum.
cumalarınnn hayrınaa
kız evlenmeden önce bendede vardı o delilik şimdi kurtuldum ama ne yalan söyliyim wc de biseyler okumak hoşuma gidiyor tövbe tövbelovely eline telefonu alıp gidip tüm tün klozette yazıyorbenim küçük kuzenim gibi tabletiyle girip oyun oynayacakmış töbeee ya tüm gün yapıyorsun işte 5 sn de o çubuğu tutsaydınnn
inşaAllah bayılmalarını cekicez canım:)Üf tamam ya cuma yapıyorum. Valla birşey çıkmazsa burda bütün ağlamalarımı çekersiniz artık.
oyy sizlerden dolayı böyle neşem :):):) karşımdakilerden o enerjiyi alıyorum da böyle:) yalnızzz çalışanlar işleri aksatıyo evdeki bayanlarda ev işlerini sonumuz hayır olsunn allahtan bebişler çabuk gelirde bahane olur kurtuluruz son dakika kovulmalarından :):):)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/testime-bakar-misiniz-cok-heyecanliyim.752886/
Bak bakalım bi, ben de cevap yazmıştım hatta bu arkadaşa. Testiniz bile aynı baktım şimdi tekrar.
aynen canım aynen ben şimdiden düştüm derdine bebişimin acaba iyi şeyler alabilecekmiyim ona bakabilecekmiyim Rabbim bakabilme alabilme gücüversin:)
inşaallah yaa çooook istiyorum; bu ay olmayacakmış gibi geliyor böyle düşündüğün için bu ay olacak diyor içimden bir ses; yaa bu ne yaman çelişkidir bu ne saçma bu ne bohem bir ruh halidir bir bilen varsa anlatsın yawmemure evet acımaması lazım çünkü dostinex bunun için, neyse 2 ekime kadar kullanda pozitifi görürsen kesersin hemen , inşallah bebiş gelmiştir göbüşe
yarına randvu buldum ama yarın adetin2 günü 3ve4 günler hafta sonuna denk geliyorBence yaptır canım için rahat eder ufak bi bozukluk bile gebeliği engelliyormuş
Kuzum ama bu kızın t çizgisi c'den koyu çıkmış benimki c'den açık.
Üf tamam ya cuma yapıyorum. Valla birşey çıkmazsa burda bütün ağlamalarımı çekersiniz artık.
sana da kolay gelsin şekerimm bana da bu akşam misafir gelecek bende gidince hemn ikram hazırlamaya başlayacağım; aman kuzum yemek ismi yazmayalım hamişlerin canı çekmesinKolay gelsin , benim de yarın kayınvalidem, 2 kaynım gelecek , bizde kalacaklar 2 gün herhalde... bende ne yemek yapsam diye düşünüyorum , ortalığı filan topluyorum bakalım...
Üf tamam ya cuma yapıyorum. Valla birşey çıkmazsa burda bütün ağlamalarımı çekersiniz artık.
KIZLAR KOMİĞİNİZE GİDECEK AMA BENİM CANIM KÜÇÜKKEN YAPTIĞIMIZ LİMON TUZU,NANE,PULBİBER VE TUZ KARIŞIMINI ÇEKTİ BEN KAFAYI YİYORUM GALİBA
kız evlenmeden önce bendede vardı o delilik şimdi kurtuldum ama ne yalan söyliyim wc de biseyler okumak hoşuma gidiyor tövbe tövbe
gördüm bebeğim de ben diyecektim mogamim demiş bi de ben sölemedim onun için test yapmaya devam et daha da belirginleşirse gebelik olabilr dedi mogami bence de devam et lovely'm :)bunlar ov testi mi dün mü yaptın ama niye böyle koyu ??? ya @Afrodit gördü mü bunları
KIZLAR KOMİĞİNİZE GİDECEK AMA BENİM CANIM KÜÇÜKKEN YAPTIĞIMIZ LİMON TUZU,NANE,PULBİBER VE TUZ KARIŞIMINI ÇEKTİ BEN KAFAYI YİYORUM GALİBA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?