acı ve ekşi off süper bişihamilesin canım herşey normal sana.Ama o nasıl bir karışım dı ki acı mı ekşi mi ne ki o?Bilemedim
gördüm bebeğim de ben diyecektim mogamim demiş bi de ben sölemedim onun için test yapmaya devam et daha da belirginleşirse gebelik olabilr dedi mogami bence de devam et lovely'm :)
Hayır canım, sonradan foto eklemiş bal ilerleyen sayfalarda. Seninkiyle aynı çizgi rengi.
acı ve ekşi off süper bişi
Evet pardon Lovely T C'den koyu çıkmış da o önemli değil, seninki daha geç döllendiyse daha silik çıkar. Ona takılma. Sonuçta sen yumoş günlerinde yaptığın en son ovü testinde dünkünden daha açık gördüysen, hamilesindir.
kız şimdi hazırlıycam karışımı daha yemeden agzım suyla dolduyanaklarımın yanlarına dilimi koyuyorum sular geliyor mahvettin ağzımın kenar kasları gerildi ekşi tuzlu süper bişeyinden
gördüm bebeğim de ben diyecektim mogamim demiş bi de ben sölemedim onun için test yapmaya devam et daha da belirginleşirse gebelik olabilr dedi mogami bence de devam et lovely'm :)
yap canım yap ayy inşaAllah daha koyudur yarabbimmmmPeki yarın 12. gün olcak yarın akşam yapayım o zaman bir ovulasyon testi daha.
gel kuşum hemen yapıyorumsenin çalışmalar nasıl gidiyor seninle görüşemedik epeydir akşama bi tarhana yapta geleyim
tamam tatlım bekliyoruz :)Peki yarın 12. gün olcak yarın akşam yapayım o zaman bir ovulasyon testi daha.
offf sorma tatlım ya bende öyle iş yerinde benim tuvalette uzun durmalarım meşurdur evdede öyleydim benim için elimde tel otururdum yani evlendim o özgürlüğüm kalmadıoku oku okumak iyidir evlilik çokk şeyler götürdü ben çok hassasım rahat edemem tualette kimse hadi çık demeyecek arkamdan girmeyecek öyle gaz vs olaylarıı... bekarlık günlerimden en çok tualet özgürlüğümü arıyorum
kız şimdi hazırlıycam karışımı daha yemeden agzım suyla doldugel birlikte yiyek
yap canım yap ayy inşaAllah daha koyudur yarabbimmmm
siz hamiş olunda hepinize yaparım kızzzzhamiş olunca bana da yaparsın :)
gel kuşum hemen yapıyorumbenm çalışma yok bu aralar canm adetimin 8. günü bugun az bişey geldi sabah, bugun biterse yarın başlarım çalışmaya ovu test de almadım elimde 5 tane kalmıştı 11. günden başlayıp onları yaparım sadece gerisi mevlaya kalmış artık ara ara bunalıma girip çıkıyorum hamileleri doğum yapanları gördükçe ama sonra geçiyor..senin nasıl gidiyor canm kaçıncı günündesin ne zaman gidiyosun tatile..
hayırlısıysa olmazsın tatlım:)Yarında olmazsam tabi.
offf sorma tatlım ya bende öyle iş yerinde benim tuvalette uzun durmalarım meşurdur evdede öyleydim benim için elimde tel otururdum yani evlendim o özgürlüğüm kalmadıevde iki kişisin her şey görünüyo ne gazlı karıymışsın diye dalga geçiyor eşim dalgaya alıyoruz ama rahatsız oluyorum yani annemlere gittiğim gibide tuvaletteyim huzur doluyorum
acı ve ekşi off süper bişi
hmm iyi bakalım canm iyi tatiller olsun sana ama geciktirici için erken değil mi düşükten sonra 40 güne ancak oluyo adetoyy ellerin kolların dert görmesinn adet bitsin başlarsın insan bazen tuhaf oluyor geçiyor sonra dediğin gibi benim 30.gün gelmedi hala bu akşamda gelmezse yarın geciktirici alıcam pazar kısmetse gidiyoruz ccanım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?