2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

gördüm bebeğim de ben diyecektim mogamim demiş bi de ben sölemedim onun için test yapmaya devam et daha da belirginleşirse gebelik olabilr dedi mogami bence de devam et lovely'm :)

senin çalışmalar nasıl gidiyor seninle görüşemedik epeydir akşama bi tarhana yapta geleyim

Hayır canım, sonradan foto eklemiş bal ilerleyen sayfalarda. Seninkiyle aynı çizgi rengi.

Kuzu şuan senin tebrik etmene kadar okudum ama öyle bir foto göremedim. Birisi eklemiş ama hep t çizgisi koyu. Konuyu açan da zaten daha başında t belirdi hemen c'den koyu demiş.

19. gün çatladı yumurtam ve dün gördüğümden açık değildi çatlamış hali yumurtanın.

senin çalışmalar nasıl gidiyor seninle görüşemedik epeydir akşama bi tarhana yapta geleyim
gel kuşum hemen yapıyorum benm çalışma yok bu aralar canm adetimin 8. günü bugun az bişey geldi sabah, bugun biterse yarın başlarım çalışmaya ovu test de almadım elimde 5 tane kalmıştı 11. günden başlayıp onları yaparım sadece gerisi mevlaya kalmış artık ara ara bunalıma girip çıkıyorum hamileleri doğum yapanları gördükçe ama sonra geçiyor..senin nasıl gidiyor canm kaçıncı günündesin ne zaman gidiyosun tatile..

offf sorma tatlım ya bende öyle iş yerinde benim tuvalette uzun durmalarım meşurdur evdede öyleydim benim için elimde tel otururdum yani evlendim o özgürlüğüm kalmadı evde iki kişisin her şey görünüyo ne gazlı karıymışsın diye dalga geçiyor eşim dalgaya alıyoruz ama rahatsız oluyorum yani annemlere gittiğim gibide tuvaletteyim huzur doluyorum

oyy ellerin kolların dert görmesinn adet bitsin başlarsın insan bazen tuhaf oluyor geçiyor sonra dediğin gibi benim 30.gün gelmedi hala bu akşamda gelmezse yarın geciktirici alıcam pazar kısmetse gidiyoruz ccanım :)

bende bende sormaaa aslında rahatım ama eşimin yanında psikolojik hiç bi şey kalmıyor içimde ağrı yapıyor sonra ayy ayy zamanla alışıyor insan başta çok zorlandım

hmm iyi bakalım canm iyi tatiller olsun sana ama geciktirici için erken değil mi düşükten sonra 40 güne ancak oluyo adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…