2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

19. gün çatladı yumurtam ve dün gördüğümden açık değildi çatlamış hali yumurtanın.

Tamam, yani çatlamış hali bundan
Kuzu şuan senin tebrik etmene kadar okudum ama öyle bir foto göremedim. Birisi eklemiş ama hep t çizgisi koyu. Konuyu açan da zaten daha başında t belirdi hemen c'den koyu demiş.

Evet canım, dedim ya yanlış görmüşüm testi, 6. sayfada.

canım ben düşükten 28 gün sonra normal adet oldum ama kişiden kişiye de değişir tabi.
canm kürtajdan 25 gün sonra kanamam yoğunlaştı ben de baya arastırdım forumda falan evet dediğin doğru ama yüzdeye vurursak çok düşük bi oran bu şekilde erken oluyor kaygılının regli döngüsü de zaten 30küsür gün oluyordu o yüzden erken değil mi dedim ben de tam 40. günde tekrar kanamam basladı doktora danıştım asıl reglin bu dedi 25.gündeki ara kanama dedi tatlım

eyvahlar olsun ben normal regl oldum bitti sanıyorum bi de çalışmalara başladım.Regl değil miydi ki acep?

eyvahlar olsun ben normal regl oldum bitti sanıyorum bi de çalışmalara başladım.Regl değil miydi ki acep?
canm aynı şeyi ben de yaptım 25. günden sonra çalışmalara basladım direk korunmadan sonra da regl baslayınca tutuştum ama dün test yaptım allahtan negatif.. sen daha iyi anlarsın ama 25. günkü kanama yoğunluğu dışında regle de benzemiyordu aslında çok arada kalmıştım acaba mı diye değilmiş nitekim.. sen daha iyi bilirsin kuzum hemen telaş yapma ama temkinli ol 40 güne kadar.. eğer daha geçmediyse..

yok daha geçmedi 35.gün bugün eyvah eyvah.Ama benimki normal adetlerim gibiydi hiç farkı yoktu.İnşallah yanılmamışımdır.

ısın gucun para dedı bana kapıyı vurdu gıttı..kartı vermedım cunku anneme para gönderdım o yuzden ona vermedım..benı böyle üzdüğü için nefret ediyorum ondan kızlar..

Evet yumurtamın çatlamış hali bu paylaştığımdan daha koyuydu.
Senin söylemine göre konuşuyorum bak yarında olmazsan şayeeetttt ki olmazsın inşallah akşama bir ovu. daha yaparsın dediğin gibi, birde pazara gebelik testi patlatırsan tadından yenmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…