19. gün çatladı yumurtam ve dün gördüğümden açık değildi çatlamış hali yumurtanın.
Kuzu şuan senin tebrik etmene kadar okudum ama öyle bir foto göremedim. Birisi eklemiş ama hep t çizgisi koyu. Konuyu açan da zaten daha başında t belirdi hemen c'den koyu demiş.
Yarında olmazsam tabi.
canım ben düşükten 28 gün sonra normal adet oldum ama kişiden kişiye de değişir tabi.hmm iyi bakalım canm iyi tatiller olsun sana ama geciktirici için erken değil mi düşükten sonra 40 güne ancak oluyo adet
canm kürtajdan 25 gün sonra kanamam yoğunlaştı ben de baya arastırdım forumda falan evet dediğin doğru ama yüzdeye vurursak çok düşük bi oran bu şekilde erken oluyor kaygılının regli döngüsü de zaten 30küsür gün oluyordu o yüzden erken değil mi dedim ben de tam 40. günde tekrar kanamam basladı doktora danıştım asıl reglin bu dedi 25.gündeki ara kanama dedi tatlımcanım ben düşükten 28 gün sonra normal adet oldum ama kişiden kişiye de değişir tabi.
canm kürtajdan 25 gün sonra kanamam yoğunlaştı ben de baya arastırdım forumda falan evet dediğin doğru ama yüzdeye vurursak çok düşük bi oran bu şekilde erken oluyor kaygılının regli döngüsü de zaten 30küsür gün oluyordu o yüzden erken değil mi dedim ben de tam 40. günde tekrar kanamam basladı doktora danıştım asıl reglin bu dedi 25.gündeki ara kanama dedi tatlım
canm aynı şeyi ben de yaptım 25. günden sonra çalışmalara basladım direk korunmadan sonra da regl baslayınca tutuştum ama dün test yaptım allahtan negatif.. sen daha iyi anlarsın ama 25. günkü kanama yoğunluğu dışında regle de benzemiyordu aslında çok arada kalmıştım acaba mı diye değilmiş nitekim.. sen daha iyi bilirsin kuzum hemen telaş yapma ama temkinli ol 40 güne kadar.. eğer daha geçmediyse..eyvahlar olsun ben normal regl oldum bitti sanıyorum bi de çalışmalara başladım.Regl değil miydi ki acep?
canm aynı şeyi ben de yaptım 25. günden sonra çalışmalara basladım direk korunmadan sonra da regl baslayınca tutuştum ama dün test yaptım allahtan negatif.. sen daha iyi anlarsın ama 25. günkü kanama yoğunluğu dışında regle de benzemiyordu aslında çok arada kalmıştım acaba mı diye değilmiş nitekim.. sen daha iyi bilirsin kuzum hemen telaş yapma ama temkinli ol 40 güne kadar.. eğer daha geçmediyse..
ayy kızlar çıkış saatim geldi çok çekiniyorum acile gitmeye ya olumsuz çıkarsa :S
Tamam, yani çatlamış hali bundan
Evet canım, dedim ya yanlış görmüşüm testi, 6. sayfada.
canım sen benden de olumsuzsun ya.Bi olumlu düşün , olumlu düşün
Kıslar Mogiş nerde? Lovely'nin testini en iyi o yorumlardı asıl.
Senin söylemine göre konuşuyorum bak yarında olmazsan şayeeetttt ki olmazsın inşallah akşama bir ovu. daha yaparsın dediğin gibi, birde pazara gebelik testi patlatırsan tadından yenmez :)Evet yumurtamın çatlamış hali bu paylaştığımdan daha koyuydu.
ayy kızlar çıkış saatim geldi çok çekiniyorum acile gitmeye ya olumsuz çıkarsa :S
Sağol tatlım inşallahdüşünmekle , çekinmekle vakit geçirme koş acile .İyi haberlerle dön inşallah
psikolojik olarakta çok fazla etkileniyoruz biliyorsun değil mi?Bende test yapmaya işte ama anlamıyorlar beni elim gitmiyor ya orda silik görmezsem çok üzüleceğimi düşünüyorum. Şuan karnım ağrıyor.
akşama sonucu ama inşallah hayırlı sonucu mutlaka yaz, akşam neşesi olsun bize de :)Sağol tatlım inşallah
bence testi yapmaya devam et canım eğer koyulaşma devam ederse hamişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?