2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Aynı durumdayiz tatlım acilin kapısından dönecek mis gibi hissediyorum

Sen hamiş çıkacaksın hissediyorum ben korkma kendimde şu kılcal damar gibi kan pıhtısı gibi birşey görmesem belki bende umutlanırdım ama onu gördükten sonra umutlanamıyorum.

Sen hamiş çıkacaksın hissediyorum ben korkma kendimde şu kılcal damar gibi kan pıhtısı gibi birşey görmesem belki bende umutlanırdım ama onu gördükten sonra umutlanamıyorum.
Kaç gündür lekelenme bendede var canim ha söküldu ha sökülecek yok bişey

Kızlar doktordan çıktık şimdi vajinal muayenede bebek görülmedi haftaya cuma da görünmezse ciddi sıkıntı dedi moralim çok bozuk dua edin lütfen

asla verme kartını...teyzem yıllarca bu şekilde kullandırttı kendini ve sonra duymadığı söz kalmadı hatta en son iş fiziksele girince boşandı...yaranamadı üstelik ve adam teyzemin parası ile kendi birikimini yaptı teyzemde avucunu yaladı....erkek adam karışırmı eşinin parasına puluna...çok sinirlendim...ona ne yaa senin parandan

Evet yumurtamın çatlamış hali bu paylaştığımdan daha koyuydu.

Zaten öyle olması lazım da, benim sorduğum şuydu; yumoş tamamen bittikten sonra hiç ovü testi yaptın mı? Hala yumoş devam ediyo mu diye bakmak için? Eğer yaptıysan ve ikinci yumoş çizgisinin koyuluğuna göre dün yaptığın testin koyuluğu nasıldı? Asıl kilit nokta o çünkü. Silikleştikten sonra tekrar bu koyuluğa geldiyse hamişsin demektir.

Kızlar doktordan çıktık şimdi vajinal muayenede bebek görülmedi haftaya cuma da görünmezse ciddi sıkıntı dedi moralim çok bozuk dua edin lütfen
kuzum dur hemen üzülme inşallah bebiş naz yapıyordur...lütfen sakince bekle...Allah korusun bebiş varsa düşünsene bir hafta stres yumağı halinle bebişi nasıl etkilersin

kuzum dur hemen üzülme inşallah bebiş naz yapıyordur...lütfen sakince bekle...Allah korusun bebiş varsa düşünsene bir hafta stres yumağı halinle bebişi nasıl etkilersin
çok kötü oldum ağlamak geliyor içimden cumaya kadar vakit de geçmez

Anlıyoruz tatlım ya ama heyecanlamamak da elde değil.Burada her hamiş olan diğerlerine de umut oluyor.İnşallah sen de umut olursun bizlere.Olmazsa da önümüzdeki ay olur ,o zaman da olmazsa daha sonraki ay .Bir ay mutlaka olur yani
Bende test yapmaya işte ama anlamıyorlar beni elim gitmiyor ya orda silik görmezsem çok üzüleceğimi düşünüyorum. Şuan karnım ağrıyor.

Canım benim dur bakalım, sen dr. un dediği gibi dinlen bolca yemene içmenede dikkat et, kendini dinleme,ikinizde Allah a emanetsiniz önce,dua et ve içini böylece rahatlat, olumlu olumlu düşün, kötüyü aklına bile getirme, dua etmezmiyiz hiç.

çok kötü oldum ağlamak geliyor içimden cumaya kadar vakit de geçmez
asla...sakın ağlama...Eğer Allah nasip ettiyse zaten ne yaparsan yap ona bişey olmaz ama nasibinde yoksa pamuklara da sarmalasan kendini yine de gider...Böyle yaparak Allahın senin için çizdiği yola üzülmüş oluyorsun kuşum...Lütfen sakinleş ve sabırla cumayı bekle...daha hiçbişey bitmiş değil belki haftan yanlış hesaplanmıştır o yüzden görünmemiştir

canım zor biliyorum ama bozma moralini bebişin de üzülmesin.Haftaya gösterir kendini inşallah

ısın gucun para dedı bana kapıyı vurdu gıttı..kartı vermedım cunku anneme para gönderdım o yuzden ona vermedım..benı böyle üzdüğü için nefret ediyorum ondan kızlar..
cnm öyle düşünme eşimde yeni evlendiğim zamanlar kartını ver bn bütün faturaları filan hallederim dediydi kbl etmedm bn ne yapcm diye snr senn kredi karına tanımlarız maas hesabını dedi bişi diyemedm bn kredi kartımı hesap kartı olarak da kullanıyrm hesap kartım onda ama onun hesap kartı da bende acil bişi olurda lazım olursa diye maaş günü gelince bn kendi cebime ihtiyacm kdr çekiyorm snr bi miktarda hesapta bırakıyorm lazım olursa diye kalanı gönderiyom eşimin hesabına o da bütün ödemeleri yapıp kalanı ortak birikimimize gönderiyo cebimde ve hesapta bıraktığım yetiyo yetmezse eşim veriyo yada birikim hesabından çekiyorm yani orta yol bulunur sakin ol

aglıyorum su an canım iyice gözü döndü ben her zaman fazla para sahıbı olan erkegın gözunun kayabilecegini düşünüyorum erkek işte belli mi olur..alıştırmak istemiyorum onu ..şimdi dışarıya cıktı morelim yerlerde daha 5 aylık boşansam aileme ne derim dul deyip kötü gözle bakarlar sanırım allahım sen koru ..arkadasları da var esleri ev hanımı ya ev hanımı olsaydım diyorum bana bakmayacakmıydın dıyorum cok üzgünüm benım eşim polis memuru üst rütbeden isteyen de oldu ben mevkısıne aldırmadan onu seçtım bu mu başıma gelmelıydi ...aileme de anlatamam ..çok üzgünüm cookkk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…