- 13 Mart 2014
- 721
- 702
- 158
Aynı durumdayiz tatlım acilin kapısından dönecek mis gibi hissediyorumBende test yapmaya işte ama anlamıyorlar beni elim gitmiyor ya orda silik görmezsem çok üzüleceğimi düşünüyorum. Şuan karnım ağrıyor.
psikolojik olarakta çok fazla etkileniyoruz biliyorsun değil mi?
Aynı durumdayiz tatlım acilin kapısından dönecek mis gibi hissediyorum
eveeeeetttt :):):):)Mogaminin yorumu.
Kaç gündür lekelenme bendede var canim ha söküldu ha sökülecek yok bişeySen hamiş çıkacaksın hissediyorum ben korkma kendimde şu kılcal damar gibi kan pıhtısı gibi birşey görmesem belki bende umutlanırdım ama onu gördükten sonra umutlanamıyorum.
asla verme kartını...teyzem yıllarca bu şekilde kullandırttı kendini ve sonra duymadığı söz kalmadı hatta en son iş fiziksele girince boşandı...yaranamadı üstelik ve adam teyzemin parası ile kendi birikimini yaptı teyzemde avucunu yaladı....erkek adam karışırmı eşinin parasına puluna...çok sinirlendim...ona ne yaa senin parandancanım ekonomık acıdan ben yönetıcem dıyoo kartın bende kalacak dedı hayır dedım bende vermıcem felan dedım kıyamet koptu ıste..zaten kartım bende kalsada para ıstedıgı zaman cekıp verıyordum ben..onun kartları onda ama bana sımdıye kadar kartlarını hıc vermedı
Evet yumurtamın çatlamış hali bu paylaştığımdan daha koyuydu.
kuzum dur hemen üzülme inşallah bebiş naz yapıyordur...lütfen sakince bekle...Allah korusun bebiş varsa düşünsene bir hafta stres yumağı halinle bebişi nasıl etkilersinKızlar doktordan çıktık şimdi vajinal muayenede bebek görülmedi haftaya cuma da görünmezse ciddi sıkıntı dedi moralim çok bozuk dua edin lütfen
O yorumladı ki.
Kızlar doktordan çıktık şimdi vajinal muayenede bebek görülmedi haftaya cuma da görünmezse ciddi sıkıntı dedi moralim çok bozuk dua edin lütfen
çok kötü oldum ağlamak geliyor içimden cumaya kadar vakit de geçmezkuzum dur hemen üzülme inşallah bebiş naz yapıyordur...lütfen sakince bekle...Allah korusun bebiş varsa düşünsene bir hafta stres yumağı halinle bebişi nasıl etkilersin
Bende test yapmaya işte ama anlamıyorlar beni elim gitmiyor ya orda silik görmezsem çok üzüleceğimi düşünüyorum. Şuan karnım ağrıyor.
Canım benim dur bakalım, sen dr. un dediği gibi dinlen bolca yemene içmenede dikkat et, kendini dinleme,ikinizde Allah a emanetsiniz önce,dua et ve içini böylece rahatlat, olumlu olumlu düşün, kötüyü aklına bile getirme, dua etmezmiyiz hiç.Kızlar doktordan çıktık şimdi vajinal muayenede bebek görülmedi haftaya cuma da görünmezse ciddi sıkıntı dedi moralim çok bozuk dua edin lütfen
asla...sakın ağlama...Eğer Allah nasip ettiyse zaten ne yaparsan yap ona bişey olmaz ama nasibinde yoksa pamuklara da sarmalasan kendini yine de gider...Böyle yaparak Allahın senin için çizdiği yola üzülmüş oluyorsun kuşum...Lütfen sakinleş ve sabırla cumayı bekle...daha hiçbişey bitmiş değil belki haftan yanlış hesaplanmıştır o yüzden görünmemiştirçok kötü oldum ağlamak geliyor içimden cumaya kadar vakit de geçmez
Kızlar doktordan çıktık şimdi vajinal muayenede bebek görülmedi haftaya cuma da görünmezse ciddi sıkıntı dedi moralim çok bozuk dua edin lütfen
kız k.bakma yazamadım o şeyi yiyecem diye tesekkür ederim ne cahilliği kız bilmiyorsundr sadece:)ben cahil kalmışım ya bilmiyorum hiç onu. Yap ye tatlım , afiyetler olsun
cnm öyle düşünme eşimde yeni evlendiğim zamanlar kartını ver bn bütün faturaları filan hallederim dediydi kbl etmedm bn ne yapcm diye snr senn kredi karına tanımlarız maas hesabını dedi bişi diyemedm bn kredi kartımı hesap kartı olarak da kullanıyrm hesap kartım onda ama onun hesap kartı da bende acil bişi olurda lazım olursa diye maaş günü gelince bn kendi cebime ihtiyacm kdr çekiyorm snr bi miktarda hesapta bırakıyorm lazım olursa diye kalanı gönderiyom eşimin hesabına o da bütün ödemeleri yapıp kalanı ortak birikimimize gönderiyo cebimde ve hesapta bıraktığım yetiyo yetmezse eşim veriyo yada birikim hesabından çekiyorm yani orta yol bulunur sakin olısın gucun para dedı bana kapıyı vurdu gıttı..kartı vermedım cunku anneme para gönderdım o yuzden ona vermedım..benı böyle üzdüğü için nefret ediyorum ondan kızlar..
Kaç gündür lekelenme bendede var canim ha söküldu ha sökülecek yok bişey
aglıyorum su an canım iyice gözü döndü ben her zaman fazla para sahıbı olan erkegın gözunun kayabilecegini düşünüyorum erkek işte belli mi olur..alıştırmak istemiyorum onu ..şimdi dışarıya cıktı morelim yerlerde daha 5 aylık boşansam aileme ne derim dul deyip kötü gözle bakarlar sanırım allahım sen koru ..arkadasları da var esleri ev hanımı ya ev hanımı olsaydım diyorum bana bakmayacakmıydın dıyorum cok üzgünüm benım eşim polis memuru üst rütbeden isteyen de oldu ben mevkısıne aldırmadan onu seçtım bu mu başıma gelmelıydi ...aileme de anlatamam ..çok üzgünüm cookkk..asla verme kartını...teyzem yıllarca bu şekilde kullandırttı kendini ve sonra duymadığı söz kalmadı hatta en son iş fiziksele girince boşandı...yaranamadı üstelik ve adam teyzemin parası ile kendi birikimini yaptı teyzemde avucunu yaladı....erkek adam karışırmı eşinin parasına puluna...çok sinirlendim...ona ne yaa senin parandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?