Zaten öyle olması lazım da, benim sorduğum şuydu; yumoş tamamen bittikten sonra hiç ovü testi yaptın mı? Hala yumoş devam ediyo mu diye bakmak için? Eğer yaptıysan ve ikinci yumoş çizgisinin koyuluğuna göre dün yaptığın testin koyuluğu nasıldı? Asıl kilit nokta o çünkü. Silikleştikten sonra tekrar bu koyuluğa geldiyse hamişsin demektir.
kraker ve leblebi ye kuzum iyi gelir midene...kıyamam ben miniğe...doğsa da görsek yahuELF 21 CNM NASILSIN MIDEN BULANMAYA BASLADIMI BENIM BASLADI BULANIYO AMA KUSMUYORUM COK TUAFIM BEN KARNIM AC AMA YEMEK YIYEMIYORUM CNM İSTEMİYO
ayy canım yeni gördüm inşaAllah görecen canım üzülme hem mogaminin dediği gibi belki haftan yanlıs hesaplanmıstır belki gec döllenmedirKızlar doktordan çıktık şimdi vajinal muayenede bebek görülmedi haftaya cuma da görünmezse ciddi sıkıntı dedi moralim çok bozuk dua edin lütfen
bence tavrından asla vazgeçme... böyle insanlar karşısındakini karasız ya da güçsüz görürlerse iyice üstüne giderler...asla taviz verme ve açıkça belirt ona kartını vermeyeceğini ve bu tavrına çok kırıldığını...şimdilik anlatma kendi ailene ama baktın devam ediyor kayınpederle konuşabilirsin umarım o aklı başında biridir...lakin daha yolun başında sana böyle bi tavırla gelen birine karşı dikkatli ol...alıştırma kesinlikle alışırlarsa bu defa daha da sıkmaya başlar yeni istekler yeni kavgalar ve bir bakmışsın sen onun istediği hayatı yaşıyorsunaglıyorum su an canım iyice gözü döndü ben her zaman fazla para sahıbı olan erkegın gözunun kayabilecegini düşünüyorum erkek işte belli mi olur..alıştırmak istemiyorum onu ..şimdi dışarıya cıktı morelim yerlerde daha 5 aylık boşansam aileme ne derim dul deyip kötü gözle bakarlar sanırım allahım sen koru ..arkadasları da var esleri ev hanımı ya ev hanımı olsaydım diyorum bana bakmayacakmıydın dıyorum cok üzgünüm benım eşim polis memuru üst rütbeden isteyen de oldu ben mevkısıne aldırmadan onu seçtım bu mu başıma gelmelıydi ...aileme de anlatamam ..çok üzgünüm cookkk..
Yok devam etmedim canım ama arkadaşım devam etti onda t'den eser yoktu adete yakında yaptı boştu t bölgesi.
Canm prolaktin ilaci kullanirkeb gebelik yasak degil mi dr korunun demisti banabenim de acıyor göğüslerim ki prolaktin için ilaç kullanıyorum normalde acımaması lazım
haklısın canım zaten 2 hafta kadar kartım ondaydı ıyıce güçlü buldu kendını demekkkı ..tavız vermıycem canım ...babası vefat ettı annesı ayrı bır telden çalıyor canım allah yar ve yardımcım olsun ne dıyeyeyim..bence tavrından asla vazgeçme... böyle insanlar karşısındakini karasız ya da güçsüz görürlerse iyice üstüne giderler...asla taviz verme ve açıkça belirt ona kartını vermeyeceğini ve bu tavrına çok kırıldığını...şimdilik anlatma kendi ailene ama baktın devam ediyor kayınpederle konuşabilirsin umarım o aklı başında biridir...lakin daha yolun başında sana böyle bi tavırla gelen birine karşı dikkatli ol...alıştırma kesinlikle alışırlarsa bu defa daha da sıkmaya başlar yeni istekler yeni kavgalar ve bir bakmışsın sen onun istediği hayatı yaşıyorsun
Bat ne zamandi ki canmkızlar sabh adet oldum dedim ama üç beş damla geldi tık yok gittim idrar testi yaptım negatif neden böyle oldu acep
yiyorum cnm ay doğdugu gunu görebılecekmıyım bılmıyorum cok tuaf bısey inş saglıklı sıhatlı olsun ben mıde bulantı sı cekmeye razıyım dogsun teyzeyı gelırsın artık bızı zıyarete sizin oralarda dogum yaparız artıkkraker ve leblebi ye kuzum iyi gelir midene...kıyamam ben miniğe...doğsa da görsek yahu
19 eylül ama geç yumurtladığım için bat geçikeçek demişti mogişC
Bat ne zamandi ki canm
hayırlı olsun canım Allah kalp atıslarınıda ve kucagına almayıda nasip etsin inşaAllahArkadaşlar öğlen silik çıkan idrar testimden sonra yaptırdığım kan testi sonucuda pozitif çıktı
B hcg değerimde 69 çıktı, doktorum hayırlı olsun dedi, allah hepiminizin gönlüne göre versin hepiniz bebeğinize kavuşun inş. İki gün sonrada doğum günüm bana en büyük hediyeyi verdi allahım...
19 eylül ama geç yumurtladığım için bat geçikeçek demişti mogiş
acep yerleşmemiydi19 eylül ama geç yumurtladığım için bat geçikeçek demişti mogiş
Birde t silik falan degil mi iyi baktin dimi ?? Yarin sabah yap canim 8 de19 eylül ama geç yumurtladığım için bat geçikeçek demişti mogiş
Benimde en korktugum şey buçok kötü oldum ağlamak geliyor içimden cumaya kadar vakit de geçmez
Tatlım amin inş çok teşekkürler sizinde hayırlı olsun buarada:)hayırlı olsun canım Allah kalp atıslarınıda ve kucagına almayıda nasip etsin inşaAllah
Amin. Allah razı olsun canım benimsorma sen bana doktor 100 99 yazınca ben öyle sandım sonra yazdığını görmemişim çok ama çok sevindim gerçekten rabbim bebeğini sğlığıyla ömrüyle getirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?