2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

tebrıkler

Ölçmedi kese var yolk kesesi oluşmus bebek yok
cnm sen nıye üzülüyosun gec döllenmede boyle seyler oluyor bende gıttımde dr kese var yolk ta var bebege aıt organlar olusmaya baslamıs dedı sen takma kafana emınım görüceksın bebegı ama sen kendını üzersen bebgınde üzülür osana sadece tutmaya calısıyor yapma kendıne bunu cnm lutfen

sayfadaki hamişkeri unutmayalımmmm
Ayy kıyamam ya şu an çok mahçup oldum. Ekledim bi heves ama düşünemedim kusura bakmayın :) samimiyetimle söylüyorum eskiler şöyle der, birşey canınız çeker de onu yeme imkanınız olmazsa avcunuzu yalayın da bir yeriniz şişmesin der. Ne yapsam da bir jestle durumu kurtarsam bilemedim :)

ayyy vallahi gelirim yaaa...o günler göz açıp kapayıncaya dek gelecek...

yok cnm benım ıcın sıkıntı olmaz ama dıgerlerı nı bılemem sadece bıraz dedım tebessum edelım mahcup olmana gerek yok cnm benım

selam kızlar sizce yumurtlama döneminide günaşırı mı yoksa her gün mü ilişki olmalı ? ne düşünüyosunuz ?
keyfine göre takıl kuzum ister gün aşırı ister 2 gün ilişki 1 gün ara istersende hergün...bu iş şans.. işi bu arada ben hepsini denedim

Sayende avcumuzu yaladık zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…