tebrıklerArkadaşlar öğlen silik çıkan idrar testimden sonra yaptırdığım kan testi sonucuda pozitif çıktı
B hcg değerimde 69 çıktı, doktorum hayırlı olsun dedi, allah hepiminizin gönlüne göre versin hepiniz bebeğinize kavuşun inş. İki gün sonrada doğum günüm bana en büyük hediyeyi verdi allahım...
Geçen acile gittiğim doktor geç döllenme dedi su an altı haftalik olmasi lazim o beş haftalik dedi ama bilmiyorumayy canım yeni gördüm inşaAllah görecen canım üzülme hem mogaminin dediği gibi belki haftan yanlıs hesaplanmıstır belki gec döllenmedir
Arkadaşım çok teşekkürler allah razı olsun:)tebrıkler
cnm keseyı gordunuzmu acabaGeçen acile gittiğim doktor geç döllenme dedi su an altı haftalik olmasi lazim o beş haftalik dedi ama bilmiyorum
sayfadaki hamişkeri unutmayalımmmmKızlar can sıkıntısından kafamı dağıtmak için yaptım. Nasıl olmuş
Ölçmedi kese var yolk kesesi oluşmus bebek yokBenimde en korktugum şey buinş aksilik yoktur cnm.hcg ölcturdunmu yenıden son degerler kaç acaba
Benimde en korktugum şey buçok kötü oldum ağlamak geliyor içimden cumaya kadar vakit de geçmez
Kese var canım yolk kesesi var bebeği besleyecek bebek yokcnm keseyı gordunuzmu acaba
Allah allah başka bir dr daha gitsenÖlçmedi kese var yolk kesesi oluşmus bebek yok
cnm sen nıye üzülüyosun gec döllenmede boyle seyler oluyor bende gıttımde dr kese var yolk ta var bebege aıt organlar olusmaya baslamıs dedı sen takma kafana emınım görüceksın bebegı ama sen kendını üzersen bebgınde üzülür osana sadece tutmaya calısıyor yapma kendıne bunu cnm lutfenÖlçmedi kese var yolk kesesi oluşmus bebek yok
Ellerine saglik guzel.gorunuyorKızlar can sıkıntısından kafamı dağıtmak için yaptım. Nasıl olmuş
Cumaya kadar bekleyelim dedi ama haftaya çarşamba giderim başka doktoraAllah allah başka bir dr daha gitsen
Ayy kıyamam ya şu an çok mahçup oldum. Ekledim bi heves ama düşünemedim kusura bakmayın :) samimiyetimle söylüyorum eskiler şöyle der, birşey canınız çeker de onu yeme imkanınız olmazsa avcunuzu yalayın da bir yeriniz şişmesin der. Ne yapsam da bir jestle durumu kurtarsam bilemedim :)sayfadaki hamişkeri unutmayalımmmm
canım doktorun ne zaman gel dediGeçen acile gittiğim doktor geç döllenme dedi su an altı haftalik olmasi lazim o beş haftalik dedi ama bilmiyorum
ayyy vallahi gelirim yaaa...o günler göz açıp kapayıncaya dek gelecek...yiyorum cnm ay doğdugu gunu görebılecekmıyım bılmıyorum cok tuaf bısey inş saglıklı sıhatlı olsun ben mıde bulantı sı cekmeye razıyım dogsun teyzeyı gelırsın artık bızı zıyarete sizin oralarda dogum yaparız artık
yok cnm benım ıcın sıkıntı olmaz ama dıgerlerı nı bılemem sadece bıraz dedım tebessum edelım mahcup olmana gerek yok cnm benımAyy kıyamam ya şu an çok mahçup oldum. Ekledim bi heves ama düşünemedim kusura bakmayın :) samimiyetimle söylüyorum eskiler şöyle der, birşey canınız çeker de onu yeme imkanınız olmazsa avcunuzu yalayın da bir yeriniz şişmesin der. Ne yapsam da bir jestle durumu kurtarsam bilemedim :)
yolk ta varsa Allahın ıznıyle bebişte gelecektir canım merak etme yerinde olsam haftaya iyi bir doktora giderdmÖlçmedi kese var yolk kesesi oluşmus bebek yok
keyfine göre takıl kuzum ister gün aşırı ister 2 gün ilişki 1 gün ara istersende hergün...bu iş şans.. işi bu arada ben hepsini denedimselam kızlar sizce yumurtlama döneminide günaşırı mı yoksa her gün mü ilişki olmalı ? ne düşünüyosunuz ?
Sayende avcumuzu yaladık zatenAyy kıyamam ya şu an çok mahçup oldum. Ekledim bi heves ama düşünemedim kusura bakmayın :) samimiyetimle söylüyorum eskiler şöyle der, birşey canınız çeker de onu yeme imkanınız olmazsa avcunuzu yalayın da bir yeriniz şişmesin der. Ne yapsam da bir jestle durumu kurtarsam bilemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?