2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

inş arkadasım o gunlerıde görürüz hep beraber sen nasılsın cnm nasıl gıdıyo calısmalar
ben rahata geçtim...dün ve bugün yatış yarın ilişki... adete kadar boş bırakmayacağım ama bu aydan da pek umutlu değilim...ne bileyim öyle işte

Kızlar eşim acile birlikte gideriz dedi bende eve gelmeden test aldım yaptım tek çizgi peh gerek kalmadı acile

ben rahata geçtim...dün ve bugün yatış yarın ilişki... adete kadar boş bırakmayacağım ama bu aydan da pek umutlu değilim...ne bileyim öyle işte
yaaa umutsuz olma durmak yok yola devammm calısınca olucak bıraz secım sloganı gıbı oldu ama neyse kılzar ben işten cıkar yarın dr randevum var dualrınızı eksık etmeyım benden ve bebegımden guzel haberlerle dönelim sizlere eve gıdınce gırerım bye

güle güle git... güle güle gel bitanem

Kizlar sizlere bisey danismak istiyorum. Biz guneydoguda yasiyoruz esimin gorevinden dolayi. Calismiyorum e malum bebiste yok komsularim var sagolsunlar ama evde surekli bebek konusu dusunmekten daraliyorum. Sitemizde camide yazin Kuran kursu vard oyle vakit gecmisti ama simdik evdeyim.iste.. esim bi sure yanimda olmiycak bende annemin yanina gidicem.istanbula velhasil hani su sabunlardan cicekler vs yapiyo bayanlar belki cevrenizde vardir , bi tane yapan arkadasm var ist gidince ondan ogrensem evde yapsam sizce nasil olur?? Vakit gecirip ve kafa dagitmak icin.. dusuncelerinizi bekliyorum hanimlar

Çok iyi olur bence canım, onu da yapabilirsin, örgü dantel vs de yapıp satabilirsin. Ya da takı yapabilirsin kendin. Allah kavuştursun eşinle de bir an önce.

Birsey lerle ugrasmak iyidir

Çok iyi olur bence canım, onu da yapabilirsin, örgü dantel vs de yapıp satabilirsin. Ya da takı yapabilirsin kendin. Allah kavuştursun eşinle de bir an önce.
Cok sagol canim amin :) orgu dantel hic bilmemki keske ogrenseymisim ugras olurdu simdi ay heycanlandim boyle.destek gorunce :)

Güzel anne ve anne adayları,

Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim. Bebek isteyenlere de bir an önce dualarının kabul olmasını dilerim.
Kapı süsü, bebek şekeri yaptırmak isteyen anneler. Sipariş alıyorum. Facebook sayfamı ziyaret etmenizi öneririm...

Son düzenleyen: Moderatör:
gidemedimmmmmeşim ofisin yedek anahtarını almamıs üstüne onu beklıcem off ya sınır oldum resmen sımdı
şişşşşşşşşşşşşştttt sinir yok aaaaa kızıyorum...germe benim minnoşumu

:....)) HADİ MAŞALLAH sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir bebek nasip eder Rabbim inşallah, çok sevindim, tebrik ederim tekrar tekrar

Çok sevindim ne kadar güzel bir zamanda olmuş. Ama ben fotoğrafı büyütmeden hemn görmüştüm zaten cizgiyi

Cok sagol canim amin :) orgu dantel hic bilmemki keske ogrenseymisim ugras olurdu simdi ay heycanlandim boyle.destek gorunce :)
Cnm hangi becerilerde iyiysen onlardan yapabilirsin mesela iyi yemek yaparım dersen sarma sarıp içli köfte yapıp satabilirsin. hanımlar el yapımı şeylere meraklılar misafirleri geldiğinde özellikle çok talep oluyor. Yada ahşap boyama kursuna gidebilirsin halk eğitim merkezlerinde. Yine orda bir sürü kurs var hem hobi için hemde paraya çevirebileceğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…