2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canim b

Canim.bulundugum yerde kurs imkani yokki ahh olsa coktan biterdim kapisinda :) yemek isi buralarda gitmezki canim herkes ev hanimi ve benden daha beceriklidir :)
sabun isi kafama yatiyo ama bakayim.. istanbula gidiyorm cumartesi arkadasmdan ogrenip eminonunden malzeme alip donerim insallah :) iki komsuma bahsettim ay hemen aliriz dediler evde süs olsunda diyolar :) bebis gelene kadar oyalanayim bari

Canm prolaktin ilaci kullanirkeb gebelik yasak degil mi dr korunun demisti bana
Bana da hiç birşey demedi bende okudum güçlü bir ilaç diye ama bilemedim ki zaten en yakın ihtimalle pazar çatlama oldu pzts içtim bu gece içmesemmiki bir de bu yüzden hamile kalırsam ve düşerse çok üzülürüm

Kizlar bi soru daha. Ovu testinde yumurtlamaya baslayip baslamadigimiz goruluyo di mi? Ben bu konuyu ilk defa bu hafta dusunmeye basladigimdan cok bilmiyorum. Bir de sanki o testten hamile olup olmadigini anliyosunuz, o nasil oluyor?

Ayy yapmaz olaydim mogami zaten ne geliyosa basima merakimdan geliyo
benim 11. Ve 13.gun iliski oldu yani gecen hafta bgun olmusti en son iliski.. pzt doktor catlamis yum dedi simdi ovu testinde kabak gibi C TEK CIZGI adetimde haftaya bugun bence tutmamis bebis sence ??

bi 15 dk bekle sonra bak...bende ilk önce çıkmadı sonra ben bırakıp başka işlerle uğraştım yarım saat sonra baktığımda böyleydi

kesinlikle katılıyorum sana...sanırım bu forumda erkeklere karşı en feminist yaklaşanlar senle benim...dersen ki kocan nasıl...benim kocam melek gibi adamdır ondan yana Allah razı olsun ama kadın olarak erkeklerin kadınlara olan bu tavırlarına kıl oluyor acayip sinirleniyorum

selam nasılsınız bekleyişler devam cumartesı ögrencem bende bakalım tutmusmu bebıs

Sanki hala bİraz kırmızı gibi cnm.silikte olsa kırmızılıgın rengi epey koyu gibi.birkaç gün sonra yıne yap bakalım belki daha koyulaşır
bilemedim ki canım bana da kırmızı gibi geldi normalde bunu pozitiften bikaç gün önce görürüm ...2 gün arayla devam teste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…