Cuma gel dedicanım doktorun ne zaman gel dedi
Cnm hangi becerilerde iyiysen onlardan yapabilirsin mesela iyi yemek yaparım dersen sarma sarıp içli köfte yapıp satabilirsin. hanımlar el yapımı şeylere meraklılar misafirleri geldiğinde özellikle çok talep oluyor. Yada ahşap boyama kursuna gidebilirsin halk eğitim merkezlerinde. Yine orda bir sürü kurs var hem hobi için hemde paraya çevirebileceğin.
Buna iyi diye gittim ama bakalımyolk ta varsa Allahın ıznıyle bebişte gelecektir canım merak etme yerinde olsam haftaya iyi bir doktora giderdm
Benimde yapasim var adete 1 hafta var 2 ekim meshur gun :) yapsammikiLovely35 i kıskandım bende yaptım ov. testi..daha 5 gün geçti yumoşun üstünden...
kuzum ben lisans mezunuyum girdim temmuzdaMogami sen pazar sınava girecek misin ?
Bana da hiç birşey demedi bende okudum güçlü bir ilaç diye ama bilemedim ki zaten en yakın ihtimalle pazar çatlama oldu pzts içtim bu gece içmesemmiki bir de bu yüzden hamile kalırsam ve düşerse çok üzülürümCanm prolaktin ilaci kullanirkeb gebelik yasak degil mi dr korunun demisti bana
yap gitsin yahuBenimde yapasim var adete 1 hafta var 2 ekim meshur gun :) yapsammiki
eğer devamı gelmezse haberim olsun...inş gelmez dekızlar sabh adet oldum dedim ama üç beş damla geldi tık yok gittim idrar testi yaptım negatif neden böyle oldu acep
Ayy yapmaz olaydim mogamiyap gitsin yahu
bi 15 dk bekle sonra bak...bende ilk önce çıkmadı sonra ben bırakıp başka işlerle uğraştım yarım saat sonra baktığımda böyleydiAyy yapmaz olaydim mogamizaten ne geliyosa basima merakimdan geliyo
benim 11. Ve 13.gun iliski oldu yani gecen hafta bgun olmusti en son iliski.. pzt doktor catlamis yum dedi simdi ovu testinde kabak gibi C TEK CIZGIadetimde haftaya bugun bence tutmamis bebis sence ??
kesinlikle katılıyorum sana...sanırım bu forumda erkeklere karşı en feminist yaklaşanlar senle benim...dersen ki kocan nasıl...benim kocam melek gibi adamdır ondan yana Allah razı olsun ama kadın olarak erkeklerin kadınlara olan bu tavırlarına kıl oluyor acayip sinirleniyorumErkeğin en iyisinin bile karnı doydumu biti kanlanır derler.kafası maddi acıdan rahat oldumu aklı başka yerlere çalışmaya başlar.yiyebildiğiniz kadar yiyin adamları3 tabagı varsa 2 sini kırın derler.biraz acımasızca olabılır ama işin doğrusu bu galiba...
pzıtıf mı cıktınbi 15 dk bekle sonra bak...bende ilk önce çıkmadı sonra ben bırakıp başka işlerle uğraştım yarım saat sonra baktığımda böyleydi
Sanki hala bLovely35 i kıskandım bende yaptım ov. testi..daha 5 gün geçti yumoşun üstünden...
Sanki hala bİraz kırmızı gibi cnm.silikte olsa kırmızılıgın rengi epey koyu gibi.birkaç gün sonra yıne yap bakalım belki daha koyulaşırLovely35 i kıskandım bende yaptım ov. testi..daha 5 gün geçti yumoşun üstünden...
yok kız ne pozitifi silik çıktı benim ki fantazi yapmak işte ...ov. testi ile bu kadar olur zatenpzıtıf mı cıktın
bilemedim ki canım bana da kırmızı gibi geldi normalde bunu pozitiften bikaç gün önce görürüm ...2 gün arayla devam testeSanki hala bİraz kırmızı gibi cnm.silikte olsa kırmızılıgın rengi epey koyu gibi.birkaç gün sonra yıne yap bakalım belki daha koyulaşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?