oooo hadi inşallah tutmuştu...az kalmış cumartesiyeselam nasılsınız bekleyişler devam cumartesı ögrencem bende bakalım tutmusmu bebıs
yavrum idrarla belli olmaz hemen...bi kan testi yaptır bence eşinin şansınaKızlar eşim acile birlikte gideriz dedi bende eve gelmeden test aldım yaptım tek çizgi peh gerek kalmadı acile
salı gunu ölçturdum kanda 2.66 cıktı adetım 30 eylulde daha 5 gunum var yanı noluyo adete 8 gun kala bu deger bı dollenme var ama tutunursa hamıle olcam sanırımoooo hadi inşallah tutmuştu...az kalmış cumartesiye
valla değişik şeyler öğrenmek bence güzel...Kizlar sizlere bisey danismak istiyorum. Biz guneydoguda yasiyoruz esimin gorevinden dolayi. Calismiyorum e malum bebiste yok komsularim var sagolsunlar ama evde surekli bebek konusu dusunmekten daraliyorum. Sitemizde camide yazin Kuran kursu vard oyle vakit gecmisti ama simdik evdeyim.iste.. esim bi sure yanimda olmiycak bende annemin yanina gidicem.istanbula velhasil hani su sabunlardan cicekler vs yapiyo bayanlar belki cevrenizde vardir , bi tane yapan arkadasm var ist gidince ondan ogrensem evde yapsam sizce nasil olur?? Vakit gecirip ve kafa dagitmak icin.. dusuncelerinizi bekliyorum hanimlar
biliyorsun yarenim 2.77 yi gördü 3 gün sonra kanda 12 ye çıktı değer....sende testi yenile balım çıkacak eminim bensalı gunu ölçturdum kanda 2.66 cıktı adetım 30 eylulde daha 5 gunum var yanı noluyo adete 8 gun kala bu deger bı dollenme var ama tutunursa hamıle olcam sanırım
emın olmak ıstıyom 2.66 çok da az dııl yaptırdıım gune gore dr cumartesı cagırdı bakalım çıkmıs olmasını umudedıyorum ama cıkmassada cok uzulmemek ıcın temkınlı yaklasıyorum ama çıkmıstır yaa tutunmustur dı mı cunku rapaor aldım evde yatıyorum ıyıce tutunsun dıye ve progestan ıcıorum heralde bırakmaz benıbiliyorsun yarenim 2.77 yi gördü 3 gün sonra kanda 12 ye çıktı değer....sende testi yenile balım çıkacak eminim ben
Kuşum bugün bende yaptım, iki gün önce sipsilik olan testim bugün böyle...biliyorsun yarenim 2.77 yi gördü 3 gün sonra kanda 12 ye çıktı değer....sende testi yenile balım çıkacak eminim ben
İnşaAllah değer artmış bebişin tutunmuştur tatlımmmemın olmak ıstıyom 2.66 çok da az dııl yaptırdıım gune gore dr cumartesı cagırdı bakalım çıkmıs olmasını umudedıyorum ama cıkmassada cok uzulmemek ıcın temkınlı yaklasıyorum ama çıkmıstır yaa tutunmustur dı mı cunku rapaor aldım evde yatıyorum ıyıce tutunsun dıye ve progestan ıcıorum heralde bırakmaz benı
Daha birşey yojMogayok mogiş post: 37070699 .!.:eğer devamı gelmezse haberim olsun...inş gelmez de
Amin canim hayirli zaman yakindir insallahaslında en iyisi düşünmemek ve bu konu üzerine kafa yormamak ne kadar oram acıyor buram ağrıyor desem de hak katında sonuç belli Allah hayırlı zamanda versin
Kızlar doktordan çıktık şimdi vajinal muayenede bebek görülmedi haftaya cuma da görünmezse ciddi sıkıntı dedi moralim çok bozuk dua edin lütfen
öyle yapıorumm bugun sadece 5 dakka bı bulaşık yıkadım bıde on dakka sebze yemegı yaptım yatagımın ortusunu de serdım baska hıcbıseye dokunmadım ellemedım yatıom tutunsun dıyeİnşaAllah değer artmış bebişin tutunmuştur tatlımmm
Sen bolca dinlen ...
Kuşum bugün bende yaptım, iki gün önce sipsilik olan testim bugün böyle...
Normalde pozitifi görmeme 2 gün varken bundan bile silikti... hayr olsun
kız ne diyon benim daha 5. günümHepiniz yapın işte şu testi yav ! Topik şenlensin azcık hatunlar. Ben Mogiş de olsam Lovely de olsam şimdiye 40 kere Early ile test yapmıştım.
İnşaAllah bitanem... nette çok okudum vallahi gebe çıkmış kadınlar , bende heyecan yaptım , bide değişik kasık ağrılarım var , gögüslerimin uçlarının acıması... vs vs... keşke hamilelik testinde çıksa da yapsak da rahatlasak ama çıkmaz ki daha , bir kaç gün daha sabır, bide ikinci cizgi hemen çıktı benim 10 dakikada böyle oldu...:)Hakkaten hayır olsun. Herkes ovü testiyle öğrenecek sanırım bu ay gebiş olduğunu :) İnşallah öyledir canımmmm
İnsallah yerlesmedir canimDaha birşey yoj
bi 15 dk bekle sonra bak...bende ilk önce çıkmadı sonra ben bırakıp başka işlerle uğraştım yarım saat sonra baktığımda böyleydi
oooo gayet güzel...bak senden daha da umutlandım şimdiKuşum bugün bende yaptım, iki gün önce sipsilik olan testim bugün böyle...
Normalde pozitifi görmeme 2 gün varken bundan bile silikti... hayr olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?