2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

oooo hadi inşallah tutmuştu...az kalmış cumartesiye
salı gunu ölçturdum kanda 2.66 cıktı adetım 30 eylulde daha 5 gunum var yanı noluyo adete 8 gun kala bu deger bı dollenme var ama tutunursa hamıle olcam sanırım

valla değişik şeyler öğrenmek bence güzel...

salı gunu ölçturdum kanda 2.66 cıktı adetım 30 eylulde daha 5 gunum var yanı noluyo adete 8 gun kala bu deger bı dollenme var ama tutunursa hamıle olcam sanırım
biliyorsun yarenim 2.77 yi gördü 3 gün sonra kanda 12 ye çıktı değer....sende testi yenile balım çıkacak eminim ben

biliyorsun yarenim 2.77 yi gördü 3 gün sonra kanda 12 ye çıktı değer....sende testi yenile balım çıkacak eminim ben
emın olmak ıstıyom 2.66 çok da az dııl yaptırdıım gune gore dr cumartesı cagırdı bakalım çıkmıs olmasını umudedıyorum ama cıkmassada cok uzulmemek ıcın temkınlı yaklasıyorum ama çıkmıstır yaa tutunmustur dı mı cunku rapaor aldım evde yatıyorum ıyıce tutunsun dıye ve progestan ıcıorum heralde bırakmaz benı

Kuşum bugün bende yaptım, iki gün önce sipsilik olan testim bugün böyle...
Normalde pozitifi görmeme 2 gün varken bundan bile silikti... hayr olsun

Eklentiler

• IMAG3309.webp
    168,1 KB · Görüntüleme: 72
  • IMAG3312.webp
    344,9 KB · Görüntüleme: 55
İnşaAllah değer artmış bebişin tutunmuştur tatlımmm
Sen bolca dinlen ...

Kızlar doktordan çıktık şimdi vajinal muayenede bebek görülmedi haftaya cuma da görünmezse ciddi sıkıntı dedi moralim çok bozuk dua edin lütfen

Tatlım dualarım seninle , geç döllenme olduğundan gözükmemiştir henüz , sabırlı ol , veren Rabbim , alan Rabbim... inşaAllah bebişin senle olur, ama sakın üzülme harap etme kendini...

İnşaAllah değer artmış bebişin tutunmuştur tatlımmm
Sen bolca dinlen ...
öyle yapıorumm bugun sadece 5 dakka bı bulaşık yıkadım bıde on dakka sebze yemegı yaptım yatagımın ortusunu de serdım baska hıcbıseye dokunmadım ellemedım yatıom tutunsun dıye

Mogami valla kendini ezdiren bir kadın görünce delleniyorum ben.çok yüz buluyor bu erkekler.tamam erkek birçok konuda kadından önce söz hakkına sahip olabilir ne kadar feninistte olsam biraz bazı konularda ne yazıkkı kabul etmek zorundayız erkeğin hakimiyetini.lakin her konudada taviz verilmez.kocam bana maaş kartını vermiyorsa bende ona vermem.niye vereyimki cnm nerden alıyor bu hakkı.neden ona bu kadar tavizi vereyim.kocamdır hizmetini ederim saygımı gösteririm ama herşey karsılıklı o beni insan yerine koymazsa ben ona sümük muamelesi yapmaktanda kaçınmam.ben ilk evlendiğimde vermediğim taviz kalmadı aldatıldım yinede boşanmadım,beni kedi yavrusu gibi babamın kapısına bırakmasına ben sebep oldum.ta bastan bırakıp gitseydım en azından gururum onurum kalırdı.kesinlikle degmez bu cinse.huzurumdan mutluluğumdan tırnak ucu kadar taviz vermeye niyetim yok acıkcası.bana huzur vermeyen bir kocayı mutlu etmem bu kadar basit.bende biliyorum özel hastanelere gideyim muayene olayım vs.masraf olmasın die düşünmemin sebebi koca degıl! Kendimi ve doğacak bebeğimi rahat sartlarda yaşatmak adına tutumlu olmak düşüncesi.kocamda olsa babamın oğlu değil :) hiç bir kocanın sonsuza kadar baki kalacagına kimsenin garantisi yok.emek harcanır sevgi saygı gösterilir lakin karsındaki bunu anlamıcak kadar hödükse ya degolup gideceksin kendi yoluna yada adam ne derse yapacaksın.bazı adamlar degısmez evlense yıllar gecse bile.koca alırken cüzdanına kariyerine yakışıklılığına bakarak alırsak her türlü huysuzluğunada razı olmamız lazım.adam olsun, ahlaklı olsun, merhametli olsun kafi.para pul her zaman kazanılır.yakışıklılık dersen ki zaten oda en fazla 10 yıl sonra kof oluyor :) allahtan simdilik kocam anlayıslı sevecen ağırbaşlı merhametli hepsinden öncesi bu.

Hakkaten hayır olsun. Herkes ovü testiyle öğrenecek sanırım bu ay gebiş olduğunu :) İnşallah öyledir canımmmm
İnşaAllah bitanem... nette çok okudum vallahi gebe çıkmış kadınlar , bende heyecan yaptım , bide değişik kasık ağrılarım var , gögüslerimin uçlarının acıması... vs vs... keşke hamilelik testinde çıksa da yapsak da rahatlasak ama çıkmaz ki daha , bir kaç gün daha sabır, bide ikinci cizgi hemen çıktı benim 10 dakikada böyle oldu...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…