- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
İnşallah ama sanmıyorum canm hiç umutlu değilimİnsallah yerlesmedir canim
şimdi 2,66 az olmamakla birlikte gebelik değeri değil ama insana yeni başlamış olabilceğini düşündürten bi değer...ben inanıyorum senin hamile çıkacağına dinlenmekle iyi ediyorsun canımemın olmak ıstıyom 2.66 çok da az dııl yaptırdıım gune gore dr cumartesı cagırdı bakalım çıkmıs olmasını umudedıyorum ama cıkmassada cok uzulmemek ıcın temkınlı yaklasıyorum ama çıkmıstır yaa tutunmustur dı mı cunku rapaor aldım evde yatıyorum ıyıce tutunsun dıye ve progestan ıcıorum heralde bırakmaz benı
Hadi bakalım mogamim , bende umutluyum kendimden... çünkü hakikaten yaşadığım ağrılar da farklı , bakalım ne olacak...oooo gayet güzel...bak senden daha da umutlandım şimdi
evet laboquick ama o dediğin gebelik testi için geçerli kuzum...benim ov. testim hep ilk 15 dk içinde normal haline geliyorTamam da 5 dakikadan sonra dikkate almayın diyor. Laboquick değil mi yaptığın?
İyiyiz kuşum , şu an hiç mi yok kanaman ? hamiş olabilirsin hakikatenn...İnşallah ama sanmıyorum canm hiç umutlu değilim
yok zaten ben bu degerı gebelık olarak algılamam cunku yumurtam çatladıktan 5 gun sonra yapıldı 24 saatte dollense 2 gun de tuplerde oyalansa 3 gun edıo yanı bu deger ıkı gundur rahımde olan bı kaç hucreden salgılanıo cumartesı anlıycaz bakalım tutunmus mu elımden gelenı yapıorum gerısı rabbıme kalmıs ama olmassada uzulmem yanışimdi 1,66 az olmamakla birlikte gebelik değeri değil ama insana yeni başlamış olabilceğini düşündürten bi değer...ben inanıyorum senin hamile çıkacağına dinlenmekle iyi ediyorsun canım
Daha once oyle oluyormuydu canim benim gecen ayki adetimde 3 gun leke geldi 4. Gunu sokuldu ilk defa oyle oldu o zaman adet olacagimi hissediyordum oldumİnşallah ama sanmıyorum canm hiç umutlu değilim
Canim insallah tutunmustur bebisinyok zaten ben bu degerı gebelık olarak algılamam cunku yumurtam çatladıktan 5 gun sonra yapıldı 24 saatte dollense 2 gun de tuplerde oyalansa 3 gun edıo yanı bu deger ıkı gundur rahımde olan bı kaç hucreden salgılanıo cumartesı anlıycaz bakalım tutunmus mu elımden gelenı yapıorum gerısı rabbıme kalmıs ama olmassada uzulmem yanı
3 ay yaptın ovu testi yum dönEminden sonra testlerim hiç böyle belirgin olmadı benim.sizden cok umutluyum ben kızlarKuşum bugün bende yaptım, iki gün önce sipsilik olan testim bugün böyle...
Normalde pozitifi görmeme 2 gün varken bundan bile silikti... hayr olsun
hayırlısı yhaaaa ınsallah 3.5 yıldır ıstıyoz gebe kalsam da dusuyo pek bı hevesım de kalmadı ama yıne de hıcbı ayı bos gecırmeye nıyetım yok olana kadarCanim insallah tutunmustur bebisin
İMZAMI ATIYORUM BU YORUMA...Mogami valla kendini ezdiren bir kadın görünce delleniyorum ben.çok yüz buluyor bu erkekler.tamam erkek birçok konuda kadından önce söz hakkına sahip olabilir ne kadar feninistte olsam biraz bazı konularda ne yazıkkı kabul etmek zorundayız erkeğin hakimiyetini.lakin her konudada taviz verilmez.kocam bana maaş kartını vermiyorsa bende ona vermem.niye vereyimki cnm nerden alıyor bu hakkı.neden ona bu kadar tavizi vereyim.kocamdır hizmetini ederim saygımı gösteririm ama herşey karsılıklı o beni insan yerine koymazsa ben ona sümük muamelesi yapmaktanda kaçınmam.ben ilk evlendiğimde vermediğim taviz kalmadı aldatıldım yinede boşanmadım,beni kedi yavrusu gibi babamın kapısına bırakmasına ben sebep oldum.ta bastan bırakıp gitseydım en azından gururum onurum kalırdı.kesinlikle degmez bu cinse.huzurumdan mutluluğumdan tırnak ucu kadar taviz vermeye niyetim yok acıkcası.bana huzur vermeyen bir kocayı mutlu etmem bu kadar basit.bende biliyorum özel hastanelere gideyim muayene olayım vs.masraf olmasın die düşünmemin sebebi koca degıl! Kendimi ve doğacak bebeğimi rahat sartlarda yaşatmak adına tutumlu olmak düşüncesi.kocamda olsa babamın oğlu değil :) hiç bir kocanın sonsuza kadar baki kalacagına kimsenin garantisi yok.emek harcanır sevgi saygı gösterilir lakin karsındaki bunu anlamıcak kadar hödükse ya degolup gideceksin kendi yoluna yada adam ne derse yapacaksın.bazı adamlar degısmez evlense yıllar gecse bile.koca alırken cüzdanına kariyerine yakışıklılığına bakarak alırsak her türlü huysuzluğunada razı olmamız lazım.adam olsun, ahlaklı olsun, merhametli olsun kafi.para pul her zaman kazanılır.yakışıklılık dersen ki zaten oda en fazla 10 yıl sonra kof oluyor :) allahtan simdilik kocam anlayıslı sevecen ağırbaşlı merhametli hepsinden öncesi bu.
İyiyiz kuşum , şu an hiç mi yok kanaman ? hamiş olabilirsin hakikatenn...
İyi kuşum sen ?Kızlar nasılsın bakım
Hiç olmazdı ya herşeyin bir ilki var demekDaha once oyle oluyormuydu canim benim gecen ayki adetimde 3 gun leke geldi 4. Gunu sokuldu ilk defa oyle oldu o zaman adet olacagimi hissediyordum oldum
Canim insallah seninki yerlesmedirHiç olmazdı ya herşeyin bir ilki var demek
BendeeeeeeeİMZAMI ATIYORUM BU YORUMA...
Canımm inşaAllah , bende umutluyuum, umarım güzel haberleri veririiizzz,3 ay yaptın ovu testi yum dönEminden sonra testlerim hiç böyle belirgin olmadı benim.sizden cok umutluyum ben kızlar
Hiç yok yani nasıl anlatsam ped bile koymadm yok yani ama bende şüphelendim test yaptım negatif
Benim bugün araştırmalarım sonucu , döllenmeden 4-5 gün sonra ikinci cizgi belirmeye başlayabiliyormuş , ama en kesin adette 4 gün varkenden itibaren t c den koyu olursa gebelikmiş, o zamandan itibaren çıkarabiliyormuş ... insanın bünyesiyle alakalı belki de...
araştırmalarıma göre adete 4-5 gün kala koyulaşıyormuş...hatta yumdan 5-6 gün sonra hafiften koyulaşmaya başlıyormuş...sende yapsana kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?