2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

şimdi 2,66 az olmamakla birlikte gebelik değeri değil ama insana yeni başlamış olabilceğini düşündürten bi değer...ben inanıyorum senin hamile çıkacağına dinlenmekle iyi ediyorsun canım

Son düzenleme:
Tamam da 5 dakikadan sonra dikkate almayın diyor. Laboquick değil mi yaptığın?
evet laboquick ama o dediğin gebelik testi için geçerli kuzum...benim ov. testim hep ilk 15 dk içinde normal haline geliyor

Son düzenleme:
şimdi 1,66 az olmamakla birlikte gebelik değeri değil ama insana yeni başlamış olabilceğini düşündürten bi değer...ben inanıyorum senin hamile çıkacağına dinlenmekle iyi ediyorsun canım
yok zaten ben bu degerı gebelık olarak algılamam cunku yumurtam çatladıktan 5 gun sonra yapıldı 24 saatte dollense 2 gun de tuplerde oyalansa 3 gun edıo yanı bu deger ıkı gundur rahımde olan bı kaç hucreden salgılanıo cumartesı anlıycaz bakalım tutunmus mu elımden gelenı yapıorum gerısı rabbıme kalmıs ama olmassada uzulmem yanı

Canim insallah tutunmustur bebisin

İMZAMI ATIYORUM BU YORUMA...

3 ay yaptın ovu testi yum dönEminden sonra testlerim hiç böyle belirgin olmadı benim.sizden cok umutluyum ben kızlar
Canımm inşaAllah , bende umutluyuum, umarım güzel haberleri veririiizzz, Mogami demişti beraber vereceğiz sanki hamiş haberini diye , inşaAllah öyle olur...
Hiç yok yani nasıl anlatsam ped bile koymadm yok yani ama bende şüphelendim test yaptım negatif

Kuzum yerleşmedir belki , daha idrara geçmemiş olabilir ,bekle bakalım bir kaç gün...

Mogami SirriEyvan kizlar ovulasyon testi adetten kac gun once koyu olmasi gerekiyor
Benim bugün araştırmalarım sonucu , döllenmeden 4-5 gün sonra ikinci cizgi belirmeye başlayabiliyormuş , ama en kesin adette 4 gün varkenden itibaren t c den koyu olursa gebelikmiş, o zamandan itibaren çıkarabiliyormuş ... insanın bünyesiyle alakalı belki de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…