kız aynı şeyleri araştırmış bulmuşuzaraştırmalarıma göre 4-5 gün kala koyulaşıyormuş...hatta yumdan 5-6 gün sonra hafiften koyulaşmaya başlıyormuş...sende yapsana kuzum
Bende yarin yapayim o zaman tesekkur ederimaraştırmalarıma göre 4-5 gün kala koyulaşıyormuş...hatta yumdan 5-6 gün sonra hafiften koyulaşmaya başlıyormuş...sende yapsana kuzum
rica ederim fıstıkBende yarin yapayim o zaman tesekkur ederim
kız aynı şeyleri araştırmış bulmuşuz
yazdığı mesajlara bak kuzum orda bulursunABCDEFCD canim bende bugun ruyamda bit gordum cok faxlaydi baskasinda gordum anlami neydi yazmistin ama sayfayi bulamadim
Kuzu kocişe dedim ki bugün , benim çizgi yine belirmeye başladı biliyor musun ,,ne dese beğenirsin , yine çalışma yapacağız deme ne olur çok yoruldumyazdığı mesajlara bak kuzum orda bulursun
Him tamam canimyazdığı mesajlara bak kuzum orda bulursun
yaaa yazık heriflere....bende dedim şimdi ne yani yatak odası mı dedi sonra belki de hamilesine döndüKuzu kocişe dedim ki bugün , benim çizgi yine belirmeye başladı biliyor musun ,,ne dese beğenirsin , yine çalışma yapacağız deme ne olur çok yoruldum
Daha çok üşütme de aman aman , evler soğumaya başladııgideyim de bi duş alayım...kemiklerim ısınsın azcık
Kuzu kocişe dedim ki bugün , benim çizgi yine belirmeye başladı biliyor musun ,,ne dese beğenirsin , yine çalışma yapacağız deme ne olur çok yoruldum
haklısın canım...dikkat etmeliDaha çok üşütme de aman aman , evler soğumaya başladıı
haha , sorma kuzum yaaayaaa yazık heriflere....bende dedim şimdi ne yani yatak odası mı dedi sonra belki de hamilesine döndü
Kuzu kocişe dedim ki bugün , benim çizgi yine belirmeye başladı biliyor musun ,,ne dese beğenirsin , yine çalışma yapacağız deme ne olur çok yoruldum
bence git canım...şu durumda tekle kalmaBana bişey deyin kızlar haftaya perşembeye randevu aldım ama hafta ici başka doktora gitsem mi
sorma elifim yaa , 3 gün üst üste yapınca adamda hal kalmadıadamı nasıl yorduysan
Bu kocalar bi alem benimkide akintim var diyorum o zaman yumurtluyorsun diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?