2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bana bişey deyin kızlar haftaya perşembeye randevu aldım ama hafta ici başka doktora gitsem mi
kanaman agrı sızın yoksa persembeye kdr daha iyi ortaya cıkar bebişin yok dayanamam dersen p.tesi tekrara gecen gittiğin acile gitsene

bi 15 dk bekle sonra bak...bende ilk önce çıkmadı sonra ben bırakıp başka işlerle uğraştım yarım saat sonra baktığımda böyleydi
Ama ilk bes dakika onemli degilmi suan baktim t silikten daha silik ben tuttugunu pek sanmiyorum

Kuzum senin bat ne zamandı benimde 2-3 dakikada çıktı hemen. Umutlansam mı?

bi 15 dk bekle sonra bak...bende ilk önce çıkmadı sonra ben bırakıp başka işlerle uğraştım yarım saat sonra baktığımda böyleydi
Ama ilk bes dakika onemli degilmi suan baktim t silikten daha silik ben tu

Kuzum senin bat ne zamandı benimde 2-3 dakikada çıktı hemen. Umutlansam mı?
4 ekim kuzum...
Eğer daha da koyulaşırsa tatlım evet umutlan... zaten bazı insanlarda adet günü veya 1 - 2 gün önce t c den daha koyu çıkıyormuş , o da gebelik demekmiş , ama önceden başlıyormuş ikinci cizgi belirmeye...

İnşallah ama kendimi kandırmak istemiyorum ben

İnşaAllah güzel sonuçlar alırsın sekmem, kötü düşünme iyi gelsin , stres yapma oynamasın hormonlar tatlım :)

Ben yarın bir daha yapıcam 3 kala bakalım ne çıkıcak.

İnşaAllah güzel sonuçlar alırsın sekmem, kötü düşünme iyi gelsin , stres yapma oynamasın hormonlar tatlım :)
inşallah canım sağol....bişi sorim eşim izin alamıycağı için benle gelemiyor doktora cocuk istediğimizi eşimin de test yaptırmasını istediğimi söylesem testi falan yazsada labaratuarlar bayramda acık oluyor ya testi o zaman yaptırsak olurmu acaba bide eşim için testi ne diyerek sorayım

Vallahi özel hastane değil devletse , spermiyografi için alırsın rahatlıkla günü , yaptırırsın bence ... ama özeldeki uygulanan kaideleri bilmiyorum canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…