- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Gitmelisin bence esracım.... git bi baktır başka doktora da..Bana bişey deyin kızlar haftaya perşembeye randevu aldım ama hafta ici başka doktora gitsem mi
kanaman agrı sızın yoksa persembeye kdr daha iyi ortaya cıkar bebişin yok dayanamam dersen p.tesi tekrara gecen gittiğin acile gitseneBana bişey deyin kızlar haftaya perşembeye randevu aldım ama hafta ici başka doktora gitsem mi
Ama ilk bes dakika onemli degilmi suan baktim t silikten daha silik ben tuttugunu pek sanmiyorumbi 15 dk bekle sonra bak...bende ilk önce çıkmadı sonra ben bırakıp başka işlerle uğraştım yarım saat sonra baktığımda böyleydi
İnşaAllah bitanem... nette çok okudum vallahi gebe çıkmış kadınlar , bende heyecan yaptım , bide değişik kasık ağrılarım var , gögüslerimin uçlarının acıması... vs vs... keşke hamilelik testinde çıksa da yapsak da rahatlasak ama çıkmaz ki daha , bir kaç gün daha sabır, bide ikinci cizgi hemen çıktı benim 10 dakikada böyle oldu...:)
Evet yarim yamalak bilgiyle bu hale geldiler her akintida yumurtluyorum saniyorsorma elifim yaa , 3 gün üst üste yapınca adamda hal kalmadı
Bizim yüzümüzden aslında bu hale geldiler , yarım yamalak bilgileri var adamların çok bilmiş gibi konuşuyorlar
Ama ilk bes dakika onemli degilmi suan baktim t silikten daha silik ben tubi 15 dk bekle sonra bak...bende ilk önce çıkmadı sonra ben bırakıp başka işlerle uğraştım yarım saat sonra baktığımda böyleydi
4 ekim kuzum...Kuzum senin bat ne zamandı benimde 2-3 dakikada çıktı hemen. Umutlansam mı?
evet laboquick ama o dediğin gebelik testi için geçerli kuzum...benim ov. testim hep ilk 15 dk içinde normal haline geliyor
Canim insallah bebisini goreceksin icin rahat etmeyecekse git bence gec dollenmedir dualarim seninleBana bişey deyin kızlar haftaya perşembeye randevu aldım ama hafta ici başka doktora gitsem mi
İyi kuşum sen ?
Yazık ne yapsınlar , çok tatlı oluyorlar ama bence baksana yorumlaraEvet yarim yamalak bilgiyle bu hale geldiler her akintida yumurtluyorum saniyor
İnşallah ama kendimi kandırmak istemiyorum benCanımm inşaAllah , bende umutluyuum, umarım güzel haberleri veririiizzz, @Mogami demişti beraber vereceğiz sanki hamiş haberini diye , inşaAllah öyle olur...
Kuzum yerleşmedir belki , daha idrara geçmemiş olabilir ,bekle bakalım bir kaç gün...
İnşaAllah güzel sonuçlar alırsın sekmem, kötü düşünme iyi gelsin , stres yapma oynamasın hormonlar tatlım :)yarın için randevu aldım bakalım inşallah iyi çıkar hormonlarım vs.hanfendi25 canım çok üzüldüm ya gelmeye durmuş kırmızılar sende bana eklen doğru doktora çocuğu gectim bu düzensizliğin umarım kötü nedenleri yoktur
İnşallah ama kendimi kandırmak istemiyorum benCanımm inşaAllah , bende umutluyuum, umarım güzel haberleri veririiizzz, @Mogami demişti beraber vereceğiz sanki hamiş haberini diye , inşaAllah öyle olur...
Kuzum yerleşmedir belki , daha idrara geçmemiş olabilir ,bekle bakalım bir kaç gün...
Canim insallah seninki yerlesmedir
İnşallah ama umudum tükendi bu aydanCanim insallah seninki yerlesmedir
Benim bugün araştırmalarım sonucu , döllenmeden 4-5 gün sonra ikinci cizgi belirmeye başlayabiliyormuş , ama en kesin adette 4 gün varkenden itibaren t c den koyu olursa gebelikmiş, o zamandan itibaren çıkarabiliyormuş ... insanın bünyesiyle alakalı belki de...
inşallah canım sağol....bişi sorim eşim izin alamıycağı için benle gelemiyor doktora cocuk istediğimizi eşimin de test yaptırmasını istediğimi söylesem testi falan yazsada labaratuarlar bayramda acık oluyor ya testi o zaman yaptırsak olurmu acaba bide eşim için testi ne diyerek sorayımİnşaAllah güzel sonuçlar alırsın sekmem, kötü düşünme iyi gelsin , stres yapma oynamasın hormonlar tatlım :)
Yap bakalım canım yap , koyulaşır veyahut olduğu yerde sayarsa sen her gün bıkmadan yap , adet gününe dek canım...Ben yarın bir daha yapıcam 3 kala bakalım ne çıkıcak.
Vallahi özel hastane değil devletse , spermiyografi için alırsın rahatlıkla günü , yaptırırsın bence ... ama özeldeki uygulanan kaideleri bilmiyorum canım...inşallah canım sağol....bişi sorim eşim izin alamıycağı için benle gelemiyor doktora cocuk istediğimizi eşimin de test yaptırmasını istediğimi söylesem testi falan yazsada labaratuarlar bayramda acık oluyor ya testi o zaman yaptırsak olurmu acaba bide eşim için testi ne diyerek sorayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?