2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

çok zor kuzum yaaa bi de sorunlu görümcem anlatmışımdır neyseki yarın gidiyor bi daha da gelmesini istemiyorum eşime de dedim.. o da bişey demiyor iş açacak başımıza, bizim sütçüyle uzuuuun uzun muhabbet etmiş bu eşim duyunca delirdi adam hep benle ilgili sorular sormuş bu saf da cevaplamış artık o adamdan süüt almayacağız diyor kocam

valla ben yaşım (28) yüzünden böyle bi bekleyişe girmezdim...senin yaşı bilmiyorum ama eğer yine de beklerim dersen o vakit yaptırın sigortayı

çok doğru canım eşim bi güzel kızacak buna olsun bilsin ki ben boş durmam bi daha telle konuşmam salak görümcem konuşturup duruyor .. meraba meraba artık

Düsükmus canim senin. Benim uzman dr gebeligi engellemez bu deger demisti ben bi de prof a gittim o ilac kullan dedi ama kullanmiyorum. Bitkisel testere dişli aslan pencesi bitkisi var canm aktardan aldim ibrahim saracoglu oneriyor. Ben de memislerden anlamıştim hatta seviniyodum hamileyim diye ama prolaktin mis duygularimla oynadı ☺

tatlım zor ama duymamaya ,görmemeye çalış o insanları.Sakın eşimle arana girmelerine de izin verme.Belli ki sinirlenip moralini bozmaya değecek insanlar bile değiller.
çok haklısın canım resmen kocamla bizim aramızı bozacaklar ben oyuna gelmem

yok yok kesinlikle olmaz ben onlardan yardım vs istemem istemiyim diye çalışıyorum zaten yaparlar biliyorum ama çocuğunu kendi başına bakabilecek işi imkanı bulacak insan allah kısmet eder sağlık verirse :) ülke şartları zor eşin atanır mutlu olursunuz eşin polis olur mutlu olmazsınız yanii hepsi kısmett allahımmm yüzünüze gülsün hayırlısı hangisi olacaksa o yolu göstersin bereket versin evlerimize bebişlerimize iyi bakabilelim :) dayanabilirseniz denesin ama baktın eşin dersler vs çalışmaktan bıkıyor bu işler bizden geçmiş diyor düzgün bir iş bakarsınız bebişte yparsınız sonra kv bakar sen yine çalışırsın hayat mücadeleden ibaret yeterki sağlık olsun :)

AYYY İNANMIYORUM YAAA BİZ BURDA BİRBİRİMİZİ HÇ TANIMADIĞIMIZ HALDE BİRBİRİMİZN MUTLSUZTLUĞUNU İSTEMEZKEN İNSANININ KENDİ KANINDAN KARDEŞİ NASIL İSTER YAAA YAZIKK YAZIKKK

hayırlısı olsun kuzum sen daha iyi bilirsin ama gel sohbetimize bak :)

Kuzu uzak dur şunlardan. Ne biçim insan bunlar ya aaa...
valla yediler yediler beni böyle daraldım bunaldım var yaaa böyle insan görmedim eşime dedim kardeşim yapsa bunu sana sen dünyayı yıkarsın o da işin ciddyetini öyle anladı ve çok sinirlendi bugün konuşur onla bende bi daha konuşmam fırsat vermem adama bunları diyecek salak yaaa biz eşimle kötü olalım istiyorlar iki abisi iki yengesi

AYYY İNANMIYORUM YAAA BİZ BURDA BİRBİRİMİZİ HÇ TANIMADIĞIMIZ HALDE BİRBİRİMİZN MUTLSUZTLUĞUNU İSTEMEZKEN İNSANININ KENDİ KANINDAN KARDEŞİ NASIL İSTER YAAA YAZIKK YAZIKKK
sorma kuzum nasıl huzursuz ettiler beni dün

12. Gunden beri yapiyorum canm birak catlamayi renk koyulasmadi bile 23 25.gun.u bulacak galiba catlasana anlardim akinti falan yok daha.. bekleyelim bakalim :)
Bata 1 hafta kala bile çatlayabiliyor diye biliyorum. Hemen stres yapma çok nadir olsada böyle durumlar var

Günaydın kızlar...

Varmı yeni göbişliler?
Mogami SirriEyvan @Lovely35

Bakalım kuşum batım 4 ekim nasipse... :) 2 ekim toplu test yapacağıız , umarım bebiş erkenden gösterir kendini... çok heyecanlı durumlardayız

Canım bazen hayat şartları zorlaşır kararlarımızı değiştirmek durumunda kalırız , ama senin pek te içine sinmemiş, Rabbim hakkında en güzelini versin diye umut ediyorum , bebiş hayırlıysa gelsin çünkü o rızkıyla gelir , en yakın örneği denizyıldızı yazmış sabah , sende okumuşsundur , kızı işten çıkarmamışlar hamile diye... velhasıl en hayırlı olan olsun hakkında , ama özletme , vallahi gözlerimiz aradı seni...

Bende öyle dusunuyorum mucadele etmek zorundayız esımın derslerden sıkılma gıı bır luksu yok canım ben kendısını ıcın her seyı goze alıp boyle bır fedakarlıkta bulunuyorum kendısıde gecesını gunduzune katacak vecalısacak kendıde cok kararlı sımdıden basladı ders calısmayı Ben hep hayırlısını dılıyrum kımseye muhtac olmadan saglıklımutlu bır sekılde yasamayı dılıyorum Allah'ım bızlere saglık evlerımıze bereket versın esım 10 ay calısmayacak sadece dershaneye gıdecek canım yogun bır sekılde ders calıscak ınsalalh emegının karsılıgınıda alacak ben dıyorum belkıde bu bızımın sınavımız bızı guclendırecek hayırlısıyla dogru bır sekılde bu sınavı tamamladıgımız Rabbım odul olarak bıze saglık sıhat mutluluk berket verecek

kuzum cmtsş pazar önlisans sınavı var...benim alanım tarih ve şimdi okuduğumla sosyoloji....formasyonu alınca her yıl temmuz da alan sınavına da gireceğim ...pöfffffffffffff uzun işler

çokkk uzun çokk bende hiç bulaşmıyım evlendim de ders çalışamam dedim bizimki daha farklı asıl okulu çalışırken bitiriyorsun neyse sonra arkadaşlarım çalışmaya başladıkça üzülüyoru çalışıp girseydim diye ama sonra kurum içi memnun olmayanlarda oluyor sonrada kısmet diyorum inşallah olurda rahat edersin mogamim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…