petty cnm umarım birşey yoktur ya. Bak doktorlar hep en kötüsùnü söylüyorlar. Sen içini rahat tut Canım
Gözün Aydın arkadaşım sağlıkla büyüt inşallah :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr sonuç 1000 oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy49:
Tşkrr ederim bide kalp atışlarını duysam içim rahatlıyacak diken üstündeyim şimdi:/
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tamam canım sen sor ben de alayım :)
Selam kızlar n'apıyorsunuz? Bende cts doktora gideceğim ya bebek düşünüyoruz diye bana yapacağı test mest bişiyler olur mu yoksa sadece smear testi yapar folik asit verir gönderir mi? Sormamı istediğiniz birşeyler var mı? Bilinçli gitmek istiyorum.
dış gebelik olabılır dedi değerim sadece 78 e kadar cıkabılmış bunu öğrenmek için yapcak daha cok yükselmelıydı dedi
yarın benim bat ım .Sabah elimde olan tek erken gebelik testini yapacam bakalım ne cıkacak. oda negatifse negatiftir bence çünkü yumurtlamadan sonra 14 gün ve ilişkiden 14 gün geçmiş olacak :18::18::18::18:
Listemin bereketine bakın hatunlarDahasını istiyoruz
Listemin bereketine bakın hatunlarDahasını istiyoruz
Tebrikleeeer :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım
Amin :) canım isteyen herkese nasip etsin :)
Sağol canım bu ay senden de bekliyoruz inşallah. Sen de ilk denemede hamilelik belirtilerini yaşadın ben de öyle. Bu durumda ilk denemede vücut kendini bebişe hazırlıyormuş bir arkadaş söyledi gerçekten de öyle geçen ay ben hamileyim sandim. ama 2.de oldu.
Canım hayırlı olsun çok sevindim :)))
Canımmm erken yumurtlamissindir hem de minigin gelişimi hızlı olmuş olabilir
Sağol canım bu ay senden de bekliyoruz inşallah. Sen de ilk denemede hamilelik belirtilerini yaşadın ben de öyle. Bu durumda ilk denemede vücut kendini bebişe hazırlıyormuş bir arkadaş söyledi gerçekten de öyle geçen ay ben hamileyim sandim. ama 2.de oldu.
Canım benim bugün deli gibi akıntım oldu böyle topak gibi geldi ama elimde çektikçe uzadı sonra peçeteye sildim oraya da bayaaa bulaştı bugünü değerlendireceğiz işte bakalım gerçi bizimki bugün izmir yolcusu şu 2 saati değerlendirmem lazım sonra 2 gün yok umarım bu ay tutturuurz
canım ya eşin şimdi uçacak havalara ne güzel :)
Acaba ikiz mi baharolabilir canım. 14 unde kadın doğuma gideceğim o net bi ey söyler herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?