valla bnmkide dün aksamdan snr yapmaz sanırım çook komik oldu neyse şu yum günlerini atlatıyımda öyle yapıyım diyorm bebiş olmaz derken oluverirde azda olsa dikkat edeyim bari
Him gorunmuyorsa dr niye karindan bakiyor ki neyse sali gunu gittigimde sorayim bakalim dr a hersey gorunuyor mu karindan bakinca diye benimde kafam karisti simdibnde ilk dr dan dolayı sıkıntılıydm sanırımm banada onun için karından baktı cnm ama 3.dr nasıl görüyomus oradan dedi
Tamam canim sali gunu gittigimde sorarim benimde kafam karisti karindan gorunmuyorsa neden bakiyorlar ki anlamadimİnşallah canım benım hep beraber hamıs olalım bende bol bol su ıcmeye calısıyorum canım amaABCDEFCD yazdıklarını okuyunca bıraz kafam karıstı alttan bakmadı ya varsa bırsey goremedıyse ama dıyorumkı karından baktıgında en ufak bırsey gorse alttanda bakardı sanırım sen canım dr sorarmısın karından bakıldıgında enfeksıyon varsa gorulurmu dıye kafam karıstı ınsallah sende kasımda hamıs olursun bu ay ıkımızde aynı seyler yapıyoruz sen onden gıt bende arkandan geleyım :)
Bizde dun film izliyorduk kocisle film yarim kaldi yaramazlik yaptik benim kocise ne olduysa surekli istiyor dun iki defa calisma yaptik bugunde sabah istedi spermler biriksin yarin yapariz dedim kahve yapmistim aksam onun mu etkisi oldu acabaelisa dün aksam yaramazlık öncesi pump it yapalım biras dedik açtık videoyu tv de gectik karsısına ikimizde hareketleri yapıcz diye şekilden şekle girdikdikkat ettimde biz 7yılı geckin süredir beraberiz hiç birlikte spor yapmamısız yürüyüş koşu dışında o yüzden birbirimize bakıp gülmekten bişi yapamadk eşimde biz bildiğimz sporu yapalım diye kapattı çalışmaya gectik
Gunaydın canım evet canım cok sukur guzel gectı ama bıraz kafam karıstı karından ultrsanla baktıgında enfeksıyon varsa goremeyeılırmıkı sadece karından baktı
Canım saglıklı spremler bırıkmıs hazır ve nazır bır sekılde sızı beklıyorlar hadı bakalım bol bol calısın bugun ve bugunden sonra :) bende adetımın bıtmesını beklıyorum canım ozledım kocısımı 2 hafta olacak nerdeyse calısma yapmayalı
kızlar bişi dicem hayatta herşey mümkün yeter ki Rabbim ol desin.benim kızın okulunda bir veli kadın nerdeyse 100 kg falan ama 2 aylık hamile gören doğum ne zaman diye soruyo. yanlış anlamayın yermiyorum ama normalde böyle hamile kalma şansı yüzde kaçtır ki?Rabbim çok büyük...
Tamam canim sali gunu gittigimde sorarim benimde kafam karisti karindan gorunmuyorsa neden bakiyorlar ki anlamadim
Kuzum evet enfeksiyon için sıvı alması gerekiyor diye biliyorum neden alttan bakmadı ki? Akıntı kontrolü yapması gerekirdi. Neyse takma kafana bildiğim kadarıyla 10 gün içinde bir daha gidersen 2. bir ücret ödemiyorsun özel hastanelerde kafana takıldıysa bir daha git.
Bu arada ne buldum, çok ilginç şeyler var bir bakın.
http://onedio.com/haber/hamilelik-hakkinda-bilinmeyen-mucizevi-18-bilgi-382569
Benimkide bu aralar oyleBizde dun film izliyorduk kocisle film yarim kaldi yaramazlik yaptik benim kocise ne olduysa surekli istiyor dun iki defa calisma yaptik bugunde sabah istedi spermler biriksin yarin yapariz dedim kahve yapmistim aksam onun mu etkisi oldu acaba
Ben bide keci boynuzu alacaktim kocise dun bahsetmistim alacagim diye ben siparis verdim bile dedi onuda yerse yandim benBenimkide bu aralar oyle
Gunaydin tospaamGünaydın canlarım
Ben bal pekmez yediriyorum.normaldde oyle zatenBen bide keci boynuzu alacaktim kocise dun bahsetmistim alacagim diye ben siparis verdim bile dedi onuda yerse yandim ben
Resmen ticaret ya itiraz etmesen alacak 2500 tl yi senden sanki para kolay kazanılıyor ki sen kredi kartıyla ödeme yapacaksın Allah yardımcın olsun canım..Peki 35 gün oldu mu önceki adetinden bu yana?Başka hastaneymiş bu 2500 lük. Söyledim ben de bana 1500 dedin önceden diye. Şimdi o 1500 lük olanda yaparız dedi. Adetim yok hala Nilgüüünnnn
maşallah cnmBizde dun film izliyorduk kocisle film yarim kaldi yaramazlik yaptik benim kocise ne olduysa surekli istiyor dun iki defa calisma yaptik bugunde sabah istedi spermler biriksin yarin yapariz dedim kahve yapmistim aksam onun mu etkisi oldu acaba
Tünaydın :) Ben iyiyim sen nasılsın?tünaydın kızlar nasılsınız :)
Günaydın canım :) Geldi mi kırmızılar? (İyice strese sokucam seni sora sora)Günaydın canlarım
İnş bebiştendir cnm merakla bekliyoruzoff keşke kadın doğumcu olaydımcanm valla iltihap mı bilmiyorum da benm testler tam pozitif olmadan silikleşmişti acaba diyorum yum çatlamadı da kiste mi dönüştü .. adet gecikir mi öyle olsa paazar test yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?