2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

valla bnmkide dün aksamdan snr yapmaz sanırım çook komik oldu neyse şu yum günlerini atlatıyımda öyle yapıyım diyorm bebiş olmaz derken oluverirde azda olsa dikkat edeyim bari

Bencede canım yum gunlerını atlat öyle yap dıkat et kendıne canım

bnde ilk dr dan dolayı sıkıntılıydm sanırımm banada onun için karından baktı cnm ama 3.dr nasıl görüyomus oradan dedi
Him gorunmuyorsa dr niye karindan bakiyor ki neyse sali gunu gittigimde sorayim bakalim dr a hersey gorunuyor mu karindan bakinca diye benimde kafam karisti simdi

Tamam canim sali gunu gittigimde sorarim benimde kafam karisti karindan gorunmuyorsa neden bakiyorlar ki anlamadim

Bizde dun film izliyorduk kocisle film yarim kaldi yaramazlik yaptik benim kocise ne olduysa surekli istiyor dun iki defa calisma yaptik bugunde sabah istedi spermler biriksin yarin yapariz dedim kahve yapmistim aksam onun mu etkisi oldu acaba

Kuzum evet enfeksiyon için sıvı alması gerekiyor diye biliyorum neden alttan bakmadı ki? Akıntı kontrolü yapması gerekirdi. Neyse takma kafana bildiğim kadarıyla 10 gün içinde bir daha gidersen 2. bir ücret ödemiyorsun özel hastanelerde kafana takıldıysa bir daha git.

Bu arada ne buldum, çok ilginç şeyler var bir bakın.

http://onedio.com/haber/hamilelik-hakkinda-bilinmeyen-mucizevi-18-bilgi-382569

Benimde ofisten bir arkadaşımın arkadaşı var afedersiniz yarma gül ama doğum yaptı yani doktor hiç mi zayıfla demedi acaba diye düşünmedim değil.

Hım yok canım hıc almadı belkı adetlıyım dıye alttan bakmadı anlamadım W wuslt ta bır sorsun bakalım dr ne dıyecek canım enfeksıyonda sanırım akıntı olması gerek bende oyle akıntı yok sadece bacagım sızlıyordu ben acaba dıyerek gıttım ama dr ıkı defa hıcbırseyın yok dedı bılemedım

evetcanım baya ılgınc seyler varmıs :)

Bizde dun film izliyorduk kocisle film yarim kaldi yaramazlik yaptik benim kocise ne olduysa surekli istiyor dun iki defa calisma yaptik bugunde sabah istedi spermler biriksin yarin yapariz dedim kahve yapmistim aksam onun mu etkisi oldu acaba
Benimkide bu aralar oyle

Başka hastaneymiş bu 2500 lük. Söyledim ben de bana 1500 dedin önceden diye. Şimdi o 1500 lük olanda yaparız dedi. Adetim yok hala Nilgüüünnnn
Resmen ticaret ya itiraz etmesen alacak 2500 tl yi senden sanki para kolay kazanılıyor ki sen kredi kartıyla ödeme yapacaksın Allah yardımcın olsun canım..Peki 35 gün oldu mu önceki adetinden bu yana?

maşallah cnm ama var kocişlerde bişiler buara bnde 13.gün yapalm diye 12.gün olmaz dedim 13de de yaparz filan dediydi 13.gün 2 kez oldu 14de snr soruyo yrnda var mı yaramazlık diye

İnş bebiştendir cnm merakla bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…