2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

elisa__ canım çok sevindim bir şey olmamasına , ama sen ortopedi işini ihmal etme , fıtık başlangıcıysa ona göre tedavi olursun

A afrodit26 tatlım bende uzayan akıntı değil de sarı akıntı geldi ... şeffaf gibi duran ama sarı olan akıntı da vardı... inşaAllah seninki hamileliktendiiiirrr

Valla bende aynı senin gibiyim.sabahları bikaçtane kayısı yıyorum su içiyorum.ama nafile.duphalac şurup içiyprum ama oda cok gaz yapıyor sanırım.şurupta aman aman çok işe yarıyor değil umut işte belki işe yarar düşüncesi.çok dayanamadıgında libelaks lagman var.küçük bir şişe zorunlu durumlarda kullanılabılıyor sanırım.onu zorda kalınca kullandım.sanırım ekmek makarna pilav falan hiç yememek gerekiyor.sütte kabızlık yapar.bende bilmiom neyapacagımı.her öğün çorbamı içiçez böle 9 ay anlamadım.sebzeden sulu yemek evde pek pişmiyor eşim hiç yemez.bende kendime die pişirmiyorumda.sanırım bol bol sebze pişirip yemem lazım.

maşallah cnm ama var kocişlerde bişiler buara bnde 13.gün yapalm diye 12.gün olmaz dedim 13de de yaparz filan dediydi 13.gün 2 kez oldu 14de snr soruyo yrnda var mı yaramazlık diye

Hey masallahhhhhhhhh sızlerı böyle gorunce dıyorumkı bız cok tembelmısız :)

Bende aynı durumdayım canım gripten sonra öksürük yoğunlaşmaya başladı..Pekmezle yumuşatıyorum boğazımı+ reyhan çayı
Demek bu seneki grip bu şekilde ilerliyor , iyi ediyorsun pekmez denemedim hiç , bal yedim ancak , onu da deneyeyim abla

Tesekkur ederım canımama usutmusundur dıyor herkes kendımı bır sıcak tutacagım öyle denyecegım canım gecmezse gıderım

Kıyamam ya , en zoru da kabızlık ... dediğin gibi unlu gıdalardan kesinlikle uzak durmak zorundayız , ve çorba her öğün yenmeli, birde sabah aç karnına ılık su muhakkak içilmeli , o çok yumuşatır... birde ev yapımı yoğurdun suyu iyi gelir kabızlığa.. hem çok faydalıdır... bunları da bir deneyin canım...

Tesekkur ederım canımama usutmusundur dıyor herkes kendımı bır sıcak tutacagım öyle denyecegım canım gecmezse gıderım
O zaman sakıın çorapsız dolanma... eskiler boşuna konuşmuyorlarmış ki , alakası var mıdır bilmem ama ben ilk defa hamile kaldığım ay ayaklarımda sürekli çorap bulundurdum... normalde hiç dikkat etmezdim...

Evet canım haklısın eskıler bosuna konusmuyor bende bugunden ıtıbaren ayagım sıcaklasada cıkarmayacgım çorabı bende sadece usudugumde gıyerdım ama bu yanlıs davranıs sanırım

Evet canım haklısın eskıler bosuna konusmuyor bende bugunden ıtıbaren ayagım sıcaklasada cıkarmayacgım çorabı bende sadece usudugumde gıyerdım ama bu yanlıs davranıs sanırım
Evet aynen öyle olduğunu öğrendim bende... inşaAllah ağrıların geçer tatlım benim..

İnşallah canım benım inşallah benımde ulstrason kagıdım oldu ama ıcı bebeksız :)
Oyyy yaa
O yakında bebekli olacak bak görürsün , hemide çok yakında , şimdi doktora gittin doktor süpersin , tertemizsin dedi kafan rahatladı mı , evet , ilişkiye gireceğin günleri söyledi mi , evet , ayaklarına da çorapları giyeceksin ...
Bak bebiş bu ay gelecek inşaAllah

kızlar yaa bgn de mi çalışmalıyız yoksa günasırıya mı geçmeliyiz 13 ve 14de oldu çalışma

Eklentiler

• ovu.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 53
  • ovu tt.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 59

İnşalah canım benım inşallah kısmet bakalım hayırlsı ıle gelecek benım nazlı mınık tospam aksamdan ıtıbaren corabımı gıyıyorum kafam rahatladı corabımı gıyıyorum bal tarcınlı corek otumuda yıyorum gerısı Allah'a emanet Rabbım nasıp ederse olur ınsallah

İnş bebiştendir cnm merakla bekliyoruz
yok canm ben dayanamadım bu sabah da test yaptım negatif 4 gün var artık hayalet mayalet bişi cıkardı yani kasığımdaki şey de acıya dönüştü artık kesin bende kist mist bişi var pazartesi doktora gitcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…