- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Günaydın fıstık anne :) Geçti mi gribin?tünaydın kızçeleeerrrr
Ayhh canım ablam , geçmek üzere diyelim , öksürük başladı hafif hafiiif... ama daha iyiyim şükürler olsuuunGünaydın fıstık anne :) Geçti mi gribin?
Bende aynı durumdayım canım gripten sonra öksürük yoğunlaşmaya başladı..Pekmezle yumuşatıyorum boğazımı+ reyhan çayıAyhh canım ablam , geçmek üzere diyelim , öksürük başladı hafif hafiiif... ama daha iyiyim şükürler olsuuun
Sen nasılsın
Valla bende aynı senin gibiyim.sabahları bikaçtane kayısı yıyorum su içiyorum.ama nafile.duphalac şurup içiyprum ama oda cok gaz yapıyor sanırım.şurupta aman aman çok işe yarıyor değil umut işte belki işe yarar düşüncesi.çok dayanamadıgında libelaks lagman var.küçük bir şişe zorunlu durumlarda kullanılabılıyor sanırım.onu zorda kalınca kullandım.sanırım ekmek makarna pilav falan hiç yememek gerekiyor.sütte kabızlık yapar.bende bilmiom neyapacagımı.her öğün çorbamı içiçez böle 9 ay anlamadım.sebzeden sulu yemek evde pek pişmiyor eşim hiç yemez.bende kendime die pişirmiyorumda.sanırım bol bol sebze pişirip yemem lazım.Kızlar selamlar giremiyorm izinliydim haftaya doktora gidicemm şimdilik kabızlık problemi ve gaz sancım var
Nasıl başa çıkıyorsun ben dayanamıyorum napmam lazım gaz sancısı mahfettti midem ağrıyor onu geçtim kabızlık yara yaptı totom yırtılıyor napıxam ben böle
maşallah cnmama var kocişlerde bişiler buara bnde 13.gün yapalm diye 12.gün olmaz dedim 13de de yaparz filan dediydi 13.gün 2 kez oldu 14de snr soruyo yrnda var mı yaramazlık diye
Demek bu seneki grip bu şekilde ilerliyor , iyi ediyorsun pekmez denemedim hiç , bal yedim ancak , onu da deneyeyim ablaBende aynı durumdayım canım gripten sonra öksürük yoğunlaşmaya başladı..Pekmezle yumuşatıyorum boğazımı+ reyhan çayı
Kıyamam ya , en zoru da kabızlık ... dediğin gibi unlu gıdalardan kesinlikle uzak durmak zorundayız , ve çorba her öğün yenmeli, birde sabah aç karnına ılık su muhakkak içilmeli , o çok yumuşatır... birde ev yapımı yoğurdun suyu iyi gelir kabızlığa.. hem çok faydalıdır... bunları da bir deneyin canım...Valla bende aynı senin gibiyim.sabahları bikaçtane kayısı yıyorum su içiyorum.ama nafile.duphalac şurup içiyprum ama oda cok gaz yapıyor sanırım.şurupta aman aman çok işe yarıyor değil umut işte belki işe yarar düşüncesi.çok dayanamadıgında libelaks lagman var.küçük bir şişe zorunlu durumlarda kullanılabılıyor sanırım.onu zorda kalınca kullandım.sanırım ekmek makarna pilav falan hiç yememek gerekiyor.sütte kabızlık yapar.bende bilmiom neyapacagımı.her öğün çorbamı içiçez böle 9 ay anlamadım.sebzeden sulu yemek evde pek pişmiyor eşim hiç yemez.bende kendime die pişirmiyorumda.sanırım bol bol sebze pişirip yemem lazım.
O zaman sakıın çorapsız dolanma... eskiler boşuna konuşmuyorlarmış ki , alakası var mıdır bilmem ama ben ilk defa hamile kaldığım ay ayaklarımda sürekli çorap bulundurdum... normalde hiç dikkat etmezdim...Tesekkur ederım canımama usutmusundur dıyor herkes kendımı bır sıcak tutacagım öyle denyecegım canım gecmezse gıderım
O zaman sakıın çorapsız dolanma... eskiler boşuna konuşmuyorlarmış ki , alakası var mıdır bilmem ama ben ilk defa hamile kaldığım ay ayaklarımda sürekli çorap bulundurdum... normalde hiç dikkat etmezdim...
Evet aynen öyle olduğunu öğrendim bende... inşaAllah ağrıların geçer tatlım benim..Evet canım haklısın eskıler bosuna konusmuyor bende bugunden ıtıbaren ayagım sıcaklasada cıkarmayacgım çorabı bende sadece usudugumde gıyerdım ama bu yanlıs davranıs sanırım
Evet aynen öyle olduğunu öğrendim bende... inşaAllah ağrıların geçer tatlım benim..
Oyyy yaaİnşallah canım benım inşallah benımde ulstrason kagıdım oldu ama ıcı bebeksız :)
Oyyy yaa
O yakında bebekli olacak bak görürsün , hemide çok yakında , şimdi doktora gittin doktor süpersin , tertemizsin dedi kafan rahatladı mı , evet , ilişkiye gireceğin günleri söyledi mi , evet , ayaklarına da çorapları giyeceksin ...
Bak bebiş bu ay gelecek inşaAllah
Bence bugün de olmalıkızlar yaa bgn de mi çalışmalıyız yoksa günasırıya mı geçmeliyiz 13 ve 14de oldu çalışma
bilemedm ki neyse bakalm bu ay da 3 gün çalışalm snr pzts çalışalm da eşim testini tekrarlasın artıkBence bugün de olmalı
yok canm ben dayanamadım bu sabah da test yaptım negatif 4 gün var artık hayalet mayalet bişi cıkardı yaniİnş bebiştendir cnm merakla bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?