2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İnşaAllah canım , kafan rahat zaten artık , o yüzden nazlı minnoşun da gelir yakınlarda inşaAllah

yok tatlım bata 4 var test yaptım bu sabah negatif.. üstelik sağ kasığım acıyo ben testim hiç poz olmadan silindi yum çatlamadı kist falan oldu heralde bebek yok

yok tatlım bata 4 var test yaptım bu sabah negatif.. üstelik sağ kasığım acıyo ben testim hiç poz olmadan silindi yum çatlamadı kist falan oldu heralde bebek yok
Niye böyle kötü düşünüyorsun hemen
Allah Allaah, dur bakalım bat günün bi gelsin gelmezse adetin doktora bi gider görünürsün... yoktur inşaAllah ciddi bir şey...

sabahları 2 bardak ılık su içme olayını birkaçgün yaptım sadece üşendim sonra.yoğurdun suyunu içiyorum hep gittiği yere kadar sabrediyorum yapacak birşey yok.kabızlıktan ve gaz sancısından nefes alamıyorum cogu zaman.oturup kalkarken bile zorlanıyorum.daha şimdiden böyle olursam karnım iyice büyüyünce be hale gelirim allah bilir

Niye böyle kötü düşünüyorsun hemen
Allah Allaah, dur bakalım bat günün bi gelsin gelmezse adetin doktora bi gider görünürsün... yoktur inşaAllah ciddi bir şey...
ama aklıma da baska bişey gelmiyo ki canm gecen sefer hiç böle acımamıştı hafif sızı vardı sadece bu acı beni korkuttu

İnşaAllah canım , kafan rahat zaten artık , o yüzden nazlı minnoşun da gelir yakınlarda inşaAllah

İnşallah tatlım alıstım zaten ben canım her ay kırmızıları gormeye ılk baslardakı gıbı degılım pasa gonlu ne zaman ısterse Rabbım ne zaman nasıp etmısse o zaman ucarak gelır benım nazlı mınnosum

Allah yardım etsin canım hiç kolay değil kabızlık... üşenme ılık su mevzuusuna , gerçekten çok iyi geliyor... bende şu an yok öyle bir durum , ama daha minik tabii, fakat kabızlık beni de korkutur...

Aynen öyle kuşum... :)
Bizde bugün temizlik yapacağız , ayrıntılı , hazır kociş evde..
Ben emir vereceğim kociş yapacak

Aynen öyle kuşum... :)
Bizde bugün temizlik yapacağız , ayrıntılı , hazır kociş evde..
Ben emir vereceğim kociş yapacak

:) Ohhh ne guzel canım yapsın yapsın canım bende yarın evı srereyım dıyorum esımın dershanesı baslamadan avızelerın kapıların tozusunu alsın bende supurur sılerım gerı temızlıkerı yaparım dıyorum sımdıden kolay gelsın sekerım bız yaparken onlar oturuyordu sımdı sen otur canım tadı nasıl oluyormus oturmanın bak bakalım :)

Hehe sorma , benimki hiç bir şeye zorunlu olmadığı müddetçe el sürmezdi , ama şimdi akşamları kendisi diyor sen yat ben sana ne istersen getireyim
Çok hoşuma gitti bu durum azcık keyfini süreyim
İyi kuşum sana da kolay gelsiiin , temizlik misss gibi iş ama yoruyor haliyle... ben gidiyorum çok öptüüüm

Aynen canım benımkıde yapmaz bayramda hastayken bırsey yaptırmadı bana kahvaltımı hazırladı aksam yemegnı yaptı sen yat dıyor benımde hosuma gıttı hamıleyken daha cok sey yapar gbıme gelıyor bence de keyfını sur tatlım :)
evet temızlık gıbısı yok canım ama calısınca haftada bır yapablıyorum ancak tesekkur ederım canım kolay gelsın cok optum :)

Anamm pek kucukmussun sen ne güzel genc anne olacaksin ☺
Evet canım :) genç anne olmayı hep istemişimdir... biz eşimle lise aşkıyız o zamandan beri derim erkenden evlenelim anne olmak istiyorum diye , çok şükür Rabbime sen kaç yaşındasın kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…