- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
İnşaAllah canım , kafan rahat zaten artık , o yüzden nazlı minnoşun da gelir yakınlarda inşaAllahİnşalah canım benım inşallah kısmet bakalım hayırlsı ıle gelecek benım nazlı mınık tospam aksamdan ıtıbaren corabımı gıyıyorum kafam rahatladı corabımı gıyıyorum bal tarcınlı corek otumuda yıyorum gerısı Allah'a emanet Rabbım nasıp ederse olur ınsallah
yok tatlım bata 4 var test yaptım bu sabah negatif.. üstelik sağ kasığım acıyo ben testim hiç poz olmadan silindi yum çatlamadı kist falan oldu heralde bebek yok
Tamam canım ,inşaAllah gelir minnakıınnbilemedm ki neyse bakalm bu ay da 3 gün çalışalm snr pzts çalışalm da eşim testini tekrarlasın artık
Niye böyle kötü düşünüyorsun hemenyok tatlım bata 4 var test yaptım bu sabah negatif.. üstelik sağ kasığım acıyo ben testim hiç poz olmadan silindi yum çatlamadı kist falan oldu heralde bebek yok
sabahları 2 bardak ılık su içme olayını birkaçgün yaptım sadece üşendim sonra.yoğurdun suyunu içiyorum hep gittiği yere kadar sabrediyorum yapacak birşey yok.kabızlıktan ve gaz sancısından nefes alamıyorum cogu zaman.oturup kalkarken bile zorlanıyorum.daha şimdiden böyle olursam karnım iyice büyüyünce be hale gelirim allah bilirKıyamam ya , en zoru da kabızlık ... dediğin gibi unlu gıdalardan kesinlikle uzak durmak zorundayız , ve çorba her öğün yenmeli, birde sabah aç karnına ılık su muhakkak içilmeli , o çok yumuşatır... birde ev yapımı yoğurdun suyu iyi gelir kabızlığa.. hem çok faydalıdır... bunları da bir deneyin canım...
ama aklıma da baska bişey gelmiyo ki canm gecen sefer hiç böle acımamıştı hafif sızı vardı sadece bu acı beni korkuttuNiye böyle kötü düşünüyorsun hemen
Allah Allaah, dur bakalım bat günün bi gelsin gelmezse adetin doktora bi gider görünürsün... yoktur inşaAllah ciddi bir şey...
İnşaAllah canım , kafan rahat zaten artık , o yüzden nazlı minnoşun da gelir yakınlarda inşaAllah
Allah yardım etsin canım hiç kolay değil kabızlık... üşenme ılık su mevzuusuna , gerçekten çok iyi geliyor... bende şu an yok öyle bir durum , ama daha minik tabii, fakat kabızlık beni de korkutur...sabahları 2 bardak ılık su içme olayını birkaçgün yaptım sadece üşendim sonra.yoğurdun suyunu içiyorum hep gittiği yere kadar sabrediyorum yapacak birşey yok.kabızlıktan ve gaz sancısından nefes alamıyorum cogu zaman.oturup kalkarken bile zorlanıyorum.daha şimdiden böyle olursam karnım iyice büyüyünce be hale gelirim allah bilir
Olsun kötü düşünme lütfen... daha çok etkilenirsin.. dur bakalım bat günün gelsin hele bi...ama aklıma da baska bişey gelmiyo ki canm gecen sefer hiç böle acımamıştı hafif sızı vardı sadece bu acı beni korkuttu
Aynen öyle kuşum... :)İnşallah tatlım alıstım zaten ben canım her ay kırmızıları gormeye ılk baslardakı gıbı degılım pasa gonlu ne zaman ısterse Rabbım ne zaman nasıp etmısse o zaman ucarak gelır benım nazlı mınnosum
Aynen öyle kuşum... :)
Bizde bugün temizlik yapacağız , ayrıntılı , hazır kociş evde..
Ben emir vereceğim kociş yapacak
bende iyiyim canım sagol :))Tünaydın :) Ben iyiyim sen nasılsın?
Ohh kolay gelsin canm yaptir tabi baba olacak kolay miAynen öyle kuşum... :)
Bizde bugün temizlik yapacağız , ayrıntılı , hazır kociş evde..
Ben emir vereceğim kociş yapacak
Hehe sorma , benimki hiç bir şeye zorunlu olmadığı müddetçe el sürmezdi , ama şimdi akşamları kendisi diyor sen yat ben sana ne istersen getireyim:) Ohhh ne guzel canım yapsın yapsın canım bende yarın evı srereyım dıyorum esımın dershanesı baslamadan avızelerın kapıların tozusunu alsın bende supurur sılerım gerı temızlıkerı yaparım dıyorum sımdıden kolay gelsın sekerım bız yaparken onlar oturuyordu sımdı sen otur canım tadı nasıl oluyormus oturmanın bak bakalım :)
23 canım... kendiliğinden yapmaya başladı sağ olsunOhh kolay gelsin canm yaptir tabi baba olacak kolay mikac yasindaydinnsen canim bian merak ettim :)
iyi yapmışsın canım... :)Günaydın daha doğrusu tünaydın annişler ve Anniş Adayları .. Bu sabah yaptığım teste 2. Çizgi silikleşti iyice bende dün geceyi değetlendirdim .. Bu gün 21. Gün ..
Anamm pek kucukmussun sen ne güzel genc anne olacaksin ☺23 canım... kendiliğinden yapmaya başladı sağ olsun
Hehe sorma , benimki hiç bir şeye zorunlu olmadığı müddetçe el sürmezdi , ama şimdi akşamları kendisi diyor sen yat ben sana ne istersen getireyim
Çok hoşuma gitti bu durum azcık keyfini süreyim
İyi kuşum sana da kolay gelsiiin , temizlik misss gibi iş ama yoruyor haliyle... ben gidiyorum çok öptüüüm
Evet canım :) genç anne olmayı hep istemişimdir... biz eşimle lise aşkıyız o zamandan beri derim erkenden evlenelim anne olmak istiyorum diye , çok şükür RabbimeAnamm pek kucukmussun sen ne güzel genc anne olacaksin ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?