Evet canım :) genç anne olmayı hep istemişimdir... biz eşimle lise aşkıyız o zamandan beri derim erkenden evlenelim anne olmak istiyorum diye , çok şükür Rabbimesen kaç yaşındasın kiii
eşini bi güzel yedir akşamada çalış bence :)kızlar yaa bgn de mi çalışmalıyız yoksa günasırıya mı geçmeliyiz 13 ve 14de oldu çalışma
yaş kaç elisacım nötr olmak yokBin maşallah canım size Allah'ım bir ömür daim etsin iki cihanda da birlikte olun hep
bende hep genc anne olmak ıstedım 25 yasımda anne olmak ıstedım ama gecıyr benden kuzum kısmet hersey :)
yaş kaç elisacım nötr olmak yok
atlım sen 2 gün daha calış bencekızlar yaa bgn de mi çalışmalıyız yoksa günasırıya mı geçmeliyiz 13 ve 14de oldu çalışma
öyle yapıym bari cnm çalışalm bakalmt
atlım sen 2 gün daha calış bence
Bence evde erken gebelık testı yaptır.ben adetıme 4 gun kala yapmıstım cıkmıstı sılık cızgı.Kan testı normalde adet gecıkınce yaptırılmalı daha kesın sonuc alırsın.Kızlar size bisey danisicam batim 17 ekim ama son aylarda beklenenden erken geldi hep yani 14-15 i de olabilir bat iki gündür gece tuvalete kalkiyorum normalde hic cikmam sizce kan testi yaptirayim mi doktor da hamile kalir kalmaz iğneye baslicaz dedi ya hani simdi ogrenirsem ne kadar erken başlarsak iğneye o kadar iyi olur diye düşündüm sizin de fikrinizi almak istedim
kuşum ben bu sabah test yaptım 4 gün var bata negatifGünaydın daha doğrusu tünaydın annişler ve Anniş Adayları .. Bu sabah yaptığım teste 2. Çizgi silikleşti iyice bende dün geceyi değetlendirdim .. Bu gün 21. Gün ..
dr a gitme şansınvar mı ? bir kontrole gitsen 2 aydır benimdeağrım var kontrolo geittim dr hiç bişey yok dedi .. bu ağrılar normal dedi ..kuşum ben bu sabah test yaptım 4 gün var bata negatifkasığımdaki sızı da acıya dönüştü kesin bende kist var
bende 2525 Tatlım :) yok bıtanem olumsuz dusunmuyorum gonlumden gecen oydu ama olmadı belkı 25 de anne olacagımı ogrenırım :)
canm sen erken gebelik mi yaptın 4 gün öncesi normal testte cıkmaz mıBence evde erken gebelık testı yaptır.ben adetıme 4 gun kala yapmıstım cıkmıstı sılık cızgı.Kan testı normalde adet gecıkınce yaptırılmalı daha kesın sonuc alırsın.
bende 25inş 25 te öğreniriz
gitcem canm pazartesi giderim heralde bilmiyorum benm ilk kez böle acı oluyordr a gitme şansınvar mı ? bir kontrole gitsen 2 aydır benimdeağrım var kontrolo geittim dr hiç bişey yok dedi .. bu ağrılar normal dedi ..
Gece uyutmuyor valla wc gtmektenHadi ya simdide sik gidiyormusun canim wc ye minnakin iyi olsunda gerisi onemli degil
catlamış tatlım :)
sanki en koyusu 19. mu ne kuşum ?
Ben erken gebelik testi yaptim ilişkiden 10gun sonra yi gösteriyor üzerinde öyle yazılmıştırcanm sen erken gebelik mi yaptın 4 gün öncesi normal testte cıkmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?