2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Evet canım :) genç anne olmayı hep istemişimdir... biz eşimle lise aşkıyız o zamandan beri derim erkenden evlenelim anne olmak istiyorum diye , çok şükür Rabbime sen kaç yaşındasın kiii

Bin maşallah canım size Allah'ım bir ömür daim etsin iki cihanda da birlikte olun hep
bende hep genc anne olmak ıstedım 25 yasımda anne olmak ıstedım ama gecıyr benden kuzum kısmet hersey :)

Bin maşallah canım size Allah'ım bir ömür daim etsin iki cihanda da birlikte olun hep
bende hep genc anne olmak ıstedım 25 yasımda anne olmak ıstedım ama gecıyr benden kuzum kısmet hersey :)
yaş kaç elisacım nötr olmak yok

Kızlar size bisey danisicam batim 17 ekim ama son aylarda beklenenden erken geldi hep yani 14-15 i de olabilir bat iki gündür gece tuvalete kalkiyorum normalde hic cikmam sizce kan testi yaptirayim mi doktor da hamile kalir kalmaz iğneye baslicaz dedi ya hani simdi ogrenirsem ne kadar erken başlarsak iğneye o kadar iyi olur diye düşündüm sizin de fikrinizi almak istedim

Bence evde erken gebelık testı yaptır.ben adetıme 4 gun kala yapmıstım cıkmıstı sılık cızgı.Kan testı normalde adet gecıkınce yaptırılmalı daha kesın sonuc alırsın.

Günaydın daha doğrusu tünaydın annişler ve Anniş Adayları .. Bu sabah yaptığım teste 2. Çizgi silikleşti iyice bende dün geceyi değetlendirdim .. Bu gün 21. Gün ..
kuşum ben bu sabah test yaptım 4 gün var bata negatif kasığımdaki sızı da acıya dönüştü kesin bende kist var

kuşum ben bu sabah test yaptım 4 gün var bata negatif kasığımdaki sızı da acıya dönüştü kesin bende kist var
dr a gitme şansınvar mı ? bir kontrole gitsen 2 aydır benimdeağrım var kontrolo geittim dr hiç bişey yok dedi .. bu ağrılar normal dedi ..

Bence evde erken gebelık testı yaptır.ben adetıme 4 gun kala yapmıstım cıkmıstı sılık cızgı.Kan testı normalde adet gecıkınce yaptırılmalı daha kesın sonuc alırsın.
canm sen erken gebelik mi yaptın 4 gün öncesi normal testte cıkmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…