2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

TE="mgul, post: 37264561, member: 588698"]sanki en koyusu 19. mu ne kuşum ?[/QUOTE]
Neden 2gun arayla yaptin ki
sanki en koyusu 19. mu ne kuşum ?
Canim neden 2 gunden bir yaptin ki adetin kac gun senin? Hergun ayni saat baksaydin daha net gorurdun cunki yumurta 24 saat canli kalıyor o yüzden zor söylemek ama bence 13 gunle 15 gun arasında çatlama olmuş

Kizlar kabizlik hamilelik belirtisi mi sizce ????

canım bende 1 ay ovulsyn yaptım döngümüz aynı hiç bi zaman tam koyu olmadı benimde :)
Ne bilim Kafamı karıştırdı bu ay test gecen ay çok düzgün çıkmıştı 14. Yumurtladım 16. Çatladı .. Ama hamiş kalamadım .. Belki böylesi yarar :)

A afrodit26 üzülme tatlım kötü bir şey çıkmicak bak görürsün bende aynısı oldu diyorum ya Dr normal bunlar korunmadan bilinçli olan birleşmeden dolayı dedi

Ne bilim Kafamı karıştırdı bu ay test gecen ay çok düzgün çıkmıştı 14. Yumurtladım 16. Çatladı .. Ama hamiş kalamadım .. Belki böylesi yarar :)
aynıyız döngü de aynı bende de 16. günde çatlıyor çarşamba çatlamıştır benim :)

canim bence adetin biter bitmez yine git enfeksiyon olabilir ultrasondan goremezki bunu sicak tut kendini..

canim bence adetin biter bitmez yine git enfeksiyon olabilir ultrasondan goremezki bunu sicak tut kendini..

Sıcak tutacagım canım ama ızın alamam kı ıslerım cok yogun artık önumuzdekı aya canım ama bırseylerden suphelense demezmıydı adet bıtımınde tekrar gel dıye kafam karıstı bekleyım bakalım bıraz daha

bnde öğrencilere örn hazırlıyom bi yandan yemek yapıyorm kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…