- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
Canim neden 2 gunden bir yaptin ki adetin kac gun senin? Hergun ayni saat baksaydin daha net gorurdun cunki yumurta 24 saat canli kalıyor o yüzden zor söylemek ama bence 13 gunle 15 gun arasında çatlama olmuşsanki en koyusu 19. mu ne kuşum ?
catlamış tatlım :)
Napiyosunuz kizlar:)sanki en koyusu 19. mu ne kuşum ?
Öyle sanırım bu ay böyle abuk subuk her günsanki en koyusu 19. mu ne kuşum ?
karaları bağlladım oturuyorum canm moralim bozuk senNapiyosunuz kizlar:)
döngün 30 dan fazlaysa 20. gün çatlamış olmalı :)Öyle sanırım bu ay böyle abuk subuk her gün
elifim kocama kek yaptım şu an o ders çalışıyor bende sizle sohbet ediyorum :) sen?Napiyosunuz kizlar:)
Yok tatlım 28 gün aman boşver bu ay olmicak sanırım birdahaki aya artık :)döngün 30 dan fazlaysa 20. gün çatlamış olmalı :)
neden afroditim noldukaraları bağlladım oturuyorum canm moralim bozuk sen
canım bende 1 ay ovulsyn yaptım döngümüz aynı hiç bi zaman tam koyu olmadı benimde :)Yok tatlım 28 gün aman boşver bu ay olmicak sanırım birdahaki aya artık :)
öyleyse sevinebilirim yoksa da korkunç kilo alıyorum demektirKizlar kabizlik hamilelik belirtisi mi sizce ????
Ben çalışıyooommmmmmNapiyosunuz kizlar:)
Ne bilim Kafamı karıştırdı bu ay test gecen ay çok düzgün çıkmıştı 14. Yumurtladım 16. Çatladı .. Ama hamiş kalamadım .. Belki böylesi yarar :)canım bende 1 ay ovulsyn yaptım döngümüz aynı hiç bi zaman tam koyu olmadı benimde :)
aynıyız döngü de aynı bende de 16. günde çatlıyor çarşamba çatlamıştır benim :)Ne bilim Kafamı karıştırdı bu ay test gecen ay çok düzgün çıkmıştı 14. Yumurtladım 16. Çatladı .. Ama hamiş kalamadım .. Belki böylesi yarar :)
canim bence adetin biter bitmez yine git enfeksiyon olabilir ultrasondan goremezki bunuHım yok canım hıc almadı belkı adetlıyım dıye alttan bakmadı anlamadım @wuslt ta bır sorsun bakalım dr ne dıyecek canım enfeksıyonda sanırım akıntı olması gerek bende oyle akıntı yok sadece bacagım sızlıyordu ben acaba dıyerek gıttım ama dr ıkı defa hıcbırseyın yok dedı bılemedım
evetcanım baya ılgınc seyler varmıs :)
Anlamadim bennöyleyse sevinebilirim yoksa da korkunç kilo alıyorum demektir
canim bence adetin biter bitmez yine git enfeksiyon olabilir ultrasondan goremezki bunusicak tut kendini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?