2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canim yazin beni çok etkiledi niye boyle dusundun çocuk konusu evliliğini mi etkilemeye basladi hic bi zaman umut kesilmez Allah tan hem çocuk olduğu zaman da çok büyük bi simav her zman böyle düşün
Bize düşen inancimizi kaybetmemek

bu bata kadar olan günler geçmek bilmiyor bütün hafta sonumu acaba oldu mu hastalanır mıyım test yapsam mı diye düşünmekle geçirdim sürekli telefon elimde internetteyim ki dün erken gebelik testim de negatif çıktı tertemiz çoğu daha erken varsa da çıkmayabilir dedi ama günler geçmek bilmiyor of

tesekkurler canim gordum kendimi 5 kasim

5 ekim memure 5 kasim ben olurum insallah

kızlar size bir şey danışıcam .. sanırım 19.gün yumurtam çatladı şimdi 22.gündeyim .. 13-15-17-18-19-21.günler eşimle çalıştım sizce çalımaya devam etmeye gerek varmı ..21.gün de sanırım çatladı yumurtam ..fikirlerinize ihtiyaacım var

istersen bugunu de çalış sonra gün aşırı yaparsın kuzum

Kalp kalbe karşıymış aynı şeyi düşünüyodum bende .. Nasılsın canım benim ağrıların ne durumda ?
ne güzel :) iyiyim canm ağrı kalmadı sadece otururken kalkarken hissediyorum kasığımı artık her neyse.. dün akşam birden kesildi ağrım acım sadece hissi kaldı işte :) bugun kalkınca ateşimi ölçtüm 35.9 çıktı yarın da ölçücem bakalım ne cıkacak yarın ya da salı günü de test yaparım artık..

Canim benim esinle problem neyse insallah en kisa zamanda cozulur hakkinda hayirlisi olsun

Bak gördünmü geçti kuşum Allah çok büyük :) mutlaka test sonucunu paylaş Brn göremezsem online değilsem bana haber ver olur mu

Mogami kuzucum benide kasım listesine eklermisin 7kasım bat denemeyıde 1 olarak yaz diğer denemelerden olumlu sonucu almıştım çunku :) inşallah bu da uzun sürmez :)

Kızlar kuzenimin Arkadaşı incir e SOĞAN kürünü yapıyordu 2. Ayında hamiş kalmış. Şimdi söyledi kuzenim .. Bende bu ay hamiş kalmazsam yapıcam .. İbrahim Saraçoğlu nun tariflerini yapmış kız :)

canım benim ne oldu böyle sana eşinle ciddi bi sorunun mu var veya psikolojin mi bozuk öyleyse psikiyatrise git canım benim.. iyi ol bebiş gelecekse uygun zamanda gelir inş ne diyeceğim bilemedim şimdi

Suan duzeldinmi.peki.nasilsin?
Tatlim bikere sunu bilmelisinki antidepresanlar sorunlari cozmuyor. Evliligini kurtarmayi vaadetmez yani yanlis anlama. Anladigim kadariyla sen benim eski halim gibisin.Sana elimden geldigince yardim etmek isterim. Ben hala kullaniyorum tedavim bitmedi. Hamile kalirsam birakacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…