- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Nekadar duru bir güzellik maşallah sana
Cok uzuldum@Mogami
beni listeden cikarirmisin.. topikte olamiycam artik. Hamile arkadaslarim Allah saglikla kucaginiza yavrularinizi almayi nasip etsin, cocuk icin can atan arkadaslarimda hic problem yokken olmuyorsa ( bnm gibi) gercekten vardir bi sebebi.. Rabbimin bi bildigi vardirda nasip etmiyodur.. Hepinize tesekkur ederim ilgilendgnz icin bugune kadar ,opuyorum hepinizi @hanife55 ayni gun evlenmistik ama insallah sonun bnm evliligim gibi olmaz.. Hoscakalin
kızlar yorum istiyorum biri benm yum olan günün testi 12. gün diğerini de az önce yaptım
Canim batina kac gun kaldi bebis mi geliyor yoksa ayy insallah oyledir hayirlisiyla sagligiyla gelsin bebisin gobusunehatta bugunkü ondan da koyu
Bence de bugünkü daha koyu,umut vaat ediyor ne yalan söyleyeyim, bat yakınsa erken gebelik testi ile müjdeyi alırsın, hadi hayırlısı inşallahhatta bugunkü ondan da koyu
15i bat canm 3 gün kaldı ve kaç gündür yapıyorum ovu da çizgi bile yoktu nerdeyse dün de gebelik yaptım negatifti.Bence de bugünkü daha koyu,umut vaat ediyor ne yalan söyleyeyim, bat yakınsa erken gebelik testi ile müjdeyi alırsın, hadi hayırlısı inşallah
Hamişsiiin büyük ihtimallleeekızlar yorum istiyorum biri benm yum olan günün testi 12. gün diğerini de az önce yaptım
inşallah canm 3gün kaldı bata..Canim batina kac gun kaldi bebis mi geliyor yoksa ayy insallah oyledir hayirlisiyla sagligiyla gelsin bebisin gobusune
inşallah canm yaa bi gülüyorum bi ağlıyorum şu an oyle karışığım ki aklıma düşen bebeğim geliyo üzülüyorumHamişsiiin büyük ihtimallleee
Benim de aynıydı canım ,,, gittikçe de koyulaştı , hatta en son yaptığımda artık hamile olduğumu biliyordum... önce t belirdi ve kopkoyuydu sonra c belirdi ve silikti... bence gebelik testini yarın sabah ilk idrarla yenilemelisiin :)inşallah canm 3gün kaldı bata..
Canim yarin sabah gebelik testi yap buyuk ihtimalle hamilesininşallah canm 3gün kaldı bata..
Kıyamam normal öyle olması , o senin ilk bebeğindi , cennette seni bekleyecek , şimdi ikincisi gelecek inşaAllahinşallah canm yaa bi gülüyorum bi ağlıyorum şu an oyle karışığım ki aklıma düşen bebeğim geliyo üzülüyorum
Ya bende yolluyom hep bebek var diyo gelen giden yok.seninki tutar insallahEki Görüntüle 1267266 Kizlar dunku falim ayni fincani derya ablayada gonderdim benzer seyler cikti
Bende inanmiyorumda canim ben bir ruya gordum falimla da ortusunce acaba mi diye dusundumYa bende yolluyom hep bebek var dusunmuyor giden yok.seninki tutar insallah
Benimde aklıma rüyan geldiBende inanmiyorumda canim ben bir ruya gordum falimla da ortusunce acaba mi diye dusundum
sanki ona haksızlık yapmışım gibi hissediyorum öyle değil biliyorrum ama işte kötüyüm..Kıyamam normal öyle olması , o senin ilk bebeğindi , cennette seni bekleyecek , şimdi ikincisi gelecek inşaAllah
Kıyamam , atlatırsın inşaAllahsanki ona haksızlık yapmışım gibi hissediyorum öyle değil biliyorrum ama işte kötüyüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?