gecen sefer de 2 gün kala normal testte cıkmıştı inşallah pozitif cıkar dua edin nolurBenim de aynıydı canım ,,, gittikçe de koyulaştı , hatta en son yaptığımda artık hamile olduğumu biliyordum... önce t belirdi ve kopkoyuydu sonra c belirdi ve silikti... bence gebelik testini yarın sabah ilk idrarla yenilemelisiin :)
yapıcam canm eşimi işe gecirmeden önce yaparım cıkarsa kana giderim inşallah pozitif çıkarCanim yarin sabah gebelik testi yap buyuk ihtimalle hamilesin
Aslinda fala hic inanmamda eglence olsun diye gonderirim ruyamda da 8. Deneme demesi esimin falda ayni zamanlarda cikmasi dusundurdu beni hayirlisi olsun bugunde hamile oldugumu ogrendim ruyamda dr 10 gun sonra gel dedi canim sen nasilsin bebisin nasilBenimde aklıma rüyan geldi
Hadi hayirlisiBende inanmiyorumda canim ben bir ruya gordum falimla da ortusunce acaba mi diye dusundum
Hadi insallah guzel haberlerle gelirsin canimgecen sefer de 2 gün kala normal testte cıkmıştı inşallah pozitif cıkar dua edin nolur
yapıcam canm eşimi işe gecirmeden önce yaparım cıkarsa kana giderim inşallah pozitif çıkar
Hayirlisi olsun canim insallah isteyen herkes hamis olurHadi hayirlisi
inşallah canm .. kaç gündür rüyalar görüyorum kiminde yeni hamile kaldığımı öğreniyorum oğlan cocuğu sarılıyo bana anne diye dün de kirpiklerimle uğrasıyodum rüyamda karman corman olmuş ama uzamış gürleşmiş ..Hadi insallah guzel haberlerle gelirsin canim
gecen sefer de 2 gün kala normal testte cıkmıştı inşallah pozitif cıkar dua edin nolur
yapıcam canm eşimi işe gecirmeden önce yaparım cıkarsa kana giderim inşallah pozitif çıkar
Aslinda fala hic inanmamda eglence olsun diye gonderirim ruyamda da 8. Deneme demesi esimin falda ayni zamanlarda cikmasi dusundurdu beni hayirlisi olsun bugunde hamile oldugumu ogrendim ruyamda dr 10 gun sonra gel dedi canim sen nasilsin bebisin nasil
Seni takipteyim canim insallah saglikli hayirli bebisin olur ruyandaki bebis sana haber mi acaba ruyan hayir olsun insallahinşallah canm .. kaç gündür rüyalar görüyorum kiminde yeni hamile kaldığımı öğreniyorum oğlan cocuğu sarılıyo bana anne diye dün de kirpiklerimle uğrasıyodum rüyamda karman corman olmuş ama uzamış gürleşmiş ..
Hayırlara çıksın inşallah, bu kadar koyu olması gebelik gibi,daha önceki testi erken yapmışsın, yarın bir ovulasyon daha yap ya da en iyisi gebelik Testi yap,bazen orada çıkmayabiliyormuş ya ondaninşallah canm .. kaç gündür rüyalar görüyorum kiminde yeni hamile kaldığımı öğreniyorum oğlan cocuğu sarılıyo bana anne diye dün de kirpiklerimle uğrasıyodum rüyamda karman corman olmuş ama uzamış gürleşmiş ..
oyy minnosunu sevsin teyzesi masallah buyusun elma elma yanakli bebisin olsun senin kizinmi olacak acaba eksi seyler istiyor minnosun hayirlisi olsunİnşaAllah dualarım seninle canımyarın bebiş haberini ver hayırlısıylaaa
Evet ben asla inanmam canım , sadece rüyanı anımsattı bana
Bu rüyan da hayırlara çıksın tatlımm beniiiim
Ben iyiyim , minnoş iyi , ekşi şeyler isteyip duruyor canım... bugün 5.haftamız doldu çok şükür... büydük galiba
Amiiiinnn canım beniiimm , yerim seniii , en kısa zamanda kardeş gelsin bize inşaAllaaahoyy minnosunu sevsin teyzesi masallah buyusun elma elma yanakli bebisin olsun senin kizinmi olacak acaba eksi seyler istiyor minnosun hayirlisi olsun
benm rüyalarım yüzde doksan cıkıyor canm korkuyorum kendimden.. önceki gebeliğimde de rüyamda görmüştüm biaç gün sonra testte öğrendim bebeği..bebeğimin fatihasını da düşükten 2 gün önce kendim okudum rüyamda.. inşallah sağlığıyla gelsin ..Seni takipteyim canim insallah saglikli hayirli bebisin olur ruyandaki bebis sana haber mi acaba ruyan hayir olsun insallah
Amin canim senin minnosuna kardes gelir insallah bende seni minnosunu yerim hayirlisiolsun kuzum eksi yersen kiz tatli yersen erkek derler ya bellide olmaz haayirli saglikli bebisin olsunda canimAmiiiinnn canım beniiimm , yerim seniii , en kısa zamanda kardeş gelsin bize inşaAllaaah
Bilmiyorum kii , bana genelde kızın olur senin derler , babamız rüyasında erkek görüyor , ben bebek görüyorum ama cinsiyetini görmüyorumsağlıklı olsun da ne yapalım ekşi ekşi yer dururuz
yarın 7 de eşime diye kalkıcam canm o zman yapıcam gebelik testi..Hayırlara çıksın inşallah, bu kadar koyu olması gebelik gibi,daha önceki testi erken yapmışsın, yarın bir ovulasyon daha yap ya da en iyisi gebelik Testi yap,bazen orada çıkmayabiliyormuş ya ondan
Evet biliyorum ,duymuştum onu canım benim...hadi hayırlısı bakalımAmin canim senin minnosuna kardes gelir insallah bende seni minnosunu yerim hayirlisiolsun kuzum eksi yersen kiz tatli yersen erkek derler ya bellide olmaz haayirli saglikli bebisin olsunda canim
Canim insallah saglikli hayirli bebisin olacak onceki bebegin sana sefaatci olacak sana icini ferah tut canimbenm rüyalarım yüzde doksan cıkıyor canm korkuyorum kendimden.. önceki gebeliğimde de rüyamda görmüştüm biaç gün sonra testte öğrendim bebeği..bebeğimin fatihasını da düşükten 2 gün önce kendim okudum rüyamda.. inşallah sağlığıyla gelsin ..
Amin kuzum hayirlisi ne zamansa o zaman gelsin ben beklerim bebisimiEvet biliyorum ,duymuştum onu canım benim...hadi hayırlısı bakalım
Gelecek inşaAllah inanıyorum buna , en kısa zamanda
Bazen banada oluyor onlar bizim koruyucu meleklerimizsanki ona haksızlık yapmışım gibi hissediyorum öyle değil biliyorrum ama işte kötüyüm..
pozitif görünüyor cnmKızlar lütfeeen testimin sonucuna bakar mısınız?
Reglime 4 gün var ve kasıklarımda batma var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?