2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

gecen sefer de 2 gün kala normal testte cıkmıştı inşallah pozitif cıkar dua edin nolur

Canim yarin sabah gebelik testi yap buyuk ihtimalle hamilesin
yapıcam canm eşimi işe gecirmeden önce yaparım cıkarsa kana giderim inşallah pozitif çıkar

gecen sefer de 2 gün kala normal testte cıkmıştı inşallah pozitif cıkar dua edin nolur

yapıcam canm eşimi işe gecirmeden önce yaparım cıkarsa kana giderim inşallah pozitif çıkar

İnşaAllah dualarım seninle canım yarın bebiş haberini ver hayırlısıylaaa

Evet ben asla inanmam canım , sadece rüyanı anımsattı bana
Bu rüyan da hayırlara çıksın tatlımm beniiiim

Ben iyiyim , minnoş iyi , ekşi şeyler isteyip duruyor canım... bugün 5.haftamız doldu çok şükür... büydük galiba

Seni takipteyim canim insallah saglikli hayirli bebisin olur ruyandaki bebis sana haber mi acaba ruyan hayir olsun insallah

Hayırlara çıksın inşallah, bu kadar koyu olması gebelik gibi,daha önceki testi erken yapmışsın, yarın bir ovulasyon daha yap ya da en iyisi gebelik Testi yap,bazen orada çıkmayabiliyormuş ya ondan

oyy minnosunu sevsin teyzesi masallah buyusun elma elma yanakli bebisin olsun senin kizinmi olacak acaba eksi seyler istiyor minnosun hayirlisi olsun

oyy minnosunu sevsin teyzesi masallah buyusun elma elma yanakli bebisin olsun senin kizinmi olacak acaba eksi seyler istiyor minnosun hayirlisi olsun
Amiiiinnn canım beniiimm , yerim seniii , en kısa zamanda kardeş gelsin bize inşaAllaaah
Bilmiyorum kii , bana genelde kızın olur senin derler , babamız rüyasında erkek görüyor , ben bebek görüyorum ama cinsiyetini görmüyorum sağlıklı olsun da ne yapalım ekşi ekşi yer dururuz

Seni takipteyim canim insallah saglikli hayirli bebisin olur ruyandaki bebis sana haber mi acaba ruyan hayir olsun insallah
benm rüyalarım yüzde doksan cıkıyor canm korkuyorum kendimden.. önceki gebeliğimde de rüyamda görmüştüm biaç gün sonra testte öğrendim bebeği..bebeğimin fatihasını da düşükten 2 gün önce kendim okudum rüyamda.. inşallah sağlığıyla gelsin ..

Amin canim senin minnosuna kardes gelir insallah bende seni minnosunu yerim hayirlisiolsun kuzum eksi yersen kiz tatli yersen erkek derler ya bellide olmaz haayirli saglikli bebisin olsunda canim

Hayırlara çıksın inşallah, bu kadar koyu olması gebelik gibi,daha önceki testi erken yapmışsın, yarın bir ovulasyon daha yap ya da en iyisi gebelik Testi yap,bazen orada çıkmayabiliyormuş ya ondan
yarın 7 de eşime diye kalkıcam canm o zman yapıcam gebelik testi..

Amin canim senin minnosuna kardes gelir insallah bende seni minnosunu yerim hayirlisiolsun kuzum eksi yersen kiz tatli yersen erkek derler ya bellide olmaz haayirli saglikli bebisin olsunda canim
Evet biliyorum ,duymuştum onu canım benim...hadi hayırlısı bakalım
Gelecek inşaAllah inanıyorum buna , en kısa zamanda

Canim insallah saglikli hayirli bebisin olacak onceki bebegin sana sefaatci olacak sana icini ferah tut canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…