pozitif görünüyor cnm
silik olması mühim değil canm çizgi olması yeterli git sabah kana da baktır takip et sağlıklıdır inşallah hayırlı olsunInşallah canımmmm hayırlısıyla. Biraz silik gibi geldi.yarın kan testi yaptırıp yaptırmama konusunda kararsız kaldım. Esıme de birsey söylemedim.
Teşekkür ederim canımmmsilik olması mühim değil canm çizgi olması yeterli git sabah kana da baktır takip et sağlıklıdır inşallah hayırlı olsun
sanki ona haksızlık yapmışım gibi hissediyorum öyle değil biliyorrum ama işte kötüyüm..
Tebrıkler bebısın gelıyo :)Kızlar lütfeeen testimin sonucuna bakar mısınız?
Reglime 4 gün var ve kasıklarımda batma var
Tebrıkler bebısın gelıyo :)
Benm cızgı neredeyse hayalet gıbıydı %100hamişsin sen :) rahat ol yrn kan tahlılı yaptır hemenYüzde kaç canım :) henüz bebiş için çaba sarfetmeyince Ümitsizimyani çizgi biraz silik gibi geldi
rica ederim kuzum hayırlı olsun inşallahtesekkurler canim gordum kendimi 5 kasim
Allah hakkında hayırlısını versin kuzum biz hep burdayız dilerim tez zamanda hayırlı haberlerle geri dönersinMogami
beni listeden cikarirmisin.. topikte olamiycam artik. Hamile arkadaslarim Allah saglikla kucaginiza yavrularinizi almayi nasip etsin, cocuk icin can atan arkadaslarimda hic problem yokken olmuyorsa ( bnm gibi) gercekten vardir bi sebebi.. Rabbimin bi bildigi vardirda nasip etmiyodur.. Hepinize tesekkur ederim ilgilendgnz icin bugune kadar ,opuyorum hepinizi @hanife55 ayni gun evlenmistik ama insallah sonun bnm evliligim gibi olmaz.. Hoscakalin
bence olan olmustur insallah bebegin yerlesir rahmine bekliyip gorcez hayirlisi allahtan
umuyorum yanılırsın lakin kist olma ihtimali var evet...hayırlı haberlerle gel inşallahGüzeller hala adet olmadım, 5 gün geçti. Yarın ultrason için doktora gidiyorum. Öyle dedi doktorum. Kist var muhtemelen
Benm cızgı neredeyse hayalet gıbıydı %100hamişsin sen :) rahat ol yrn kan tahlılı yaptır hemen
Yaşaamzsın emın ol sen hamişsin :)Canımmmm gerçekten çoookk sevindirdin n nnnn beniiiyarın sabah hemen Kalkıp kan testi yaptırıcam. Inşallah hayal kırıklığı yaşamam ..
Kuzu benı listeye ekledın mı kasım 7 1. Denemeumuyorum yanılırsın lakin kist olma ihtimali var evet...hayırlı haberlerle gel inşallah
acaba gebemisin kiz hala olmadin ne guzel olur supriz olurdu hemdeBen bayramdan önce gittim canım, çok ufak kist var dedi.
Sagol canım ilgin için.. Haber vericemm yarınYaşaamzsın emın ol sen hamişsin :)
birazdan listeyi düzenleyeceğim eklemediysem eklerim kuzum...yalnız kendini kötü hissetmeyeceksen gerçek deneme sayını yazsakKuzu benı listeye ekledın mı kasım 7 1. Deneme
canm 1 saatlik idrarla cıkmaz demi test yapsam..inşallah canm bu testi görünce cok umutklandım inşallah pozitif cıkarCanımmmm inşallah bebiş geliyo yrn ki haberını sabırsızlıkla beklıycem kurtaj olupta hamıle kalanlar bana umut oluyo :) arada benmde aklıma gelıyo bi daha hamıle kalınca sanki düşen bebegımı unutucam ve ona haksızlık yapıcam gıbı gelıyosanırım bunu yasamayan anlayamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?