2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

pozitif görünüyor cnm

Inşallah canımmmm hayırlısıyla. Biraz silik gibi geldi.yarın kan testi yaptırıp yaptırmama konusunda kararsız kaldım. Esıme de birsey söylemedim.

Inşallah canımmmm hayırlısıyla. Biraz silik gibi geldi.yarın kan testi yaptırıp yaptırmama konusunda kararsız kaldım. Esıme de birsey söylemedim.
silik olması mühim değil canm çizgi olması yeterli git sabah kana da baktır takip et sağlıklıdır inşallah hayırlı olsun

Allahim sen bana guc ver simdi eltimletdeyiz bizden sonra evlendiler hemen cocuk yaptilar biz tabiki cocugu olmuyo durumuna dustuk.havalarindan gecilmiyo zaten bakin bizim cocugumuz var.icim yaniyo gercekten

sanki ona haksızlık yapmışım gibi hissediyorum öyle değil biliyorrum ama işte kötüyüm..

Canımmmm inşallah bebiş geliyo yrn ki haberını sabırsızlıkla beklıycem kurtaj olupta hamıle kalanlar bana umut oluyo :) arada benmde aklıma gelıyo bi daha hamıle kalınca sanki düşen bebegımı unutucam ve ona haksızlık yapıcam gıbı gelıyo sanırım bunu yasamayan anlayamaz

Yüzde kaç canım :) henüz bebiş için çaba sarfetmeyince Ümitsizim yani çizgi biraz silik gibi geldi
Benm cızgı neredeyse hayalet gıbıydı %100hamişsin sen :) rahat ol yrn kan tahlılı yaptır hemen

Allah hakkında hayırlısını versin kuzum biz hep burdayız dilerim tez zamanda hayırlı haberlerle geri dönersin

bence olan olmustur insallah bebegin yerlesir rahmine bekliyip gorcez hayirlisi allahtan

Benm cızgı neredeyse hayalet gıbıydı %100hamişsin sen :) rahat ol yrn kan tahlılı yaptır hemen

Canımmmm gerçekten çoookk sevindirdin n nnnn beniii yarın sabah hemen Kalkıp kan testi yaptırıcam. Inşallah hayal kırıklığı yaşamam ..

Kuzu benı listeye ekledın mı kasım 7 1. Deneme
birazdan listeyi düzenleyeceğim eklemediysem eklerim kuzum...yalnız kendini kötü hissetmeyeceksen gerçek deneme sayını yazsak

canm 1 saatlik idrarla cıkmaz demi test yapsam..inşallah canm bu testi görünce cok umutklandım inşallah pozitif cıkar

mogami slm canım nbr? benimde regliye üç gün var sende ne ar hamile misin? ben pelin arkadaştan yazıyorum tpic sahibi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…