Canim sık biraz bikac saat sonea yap valla okurken sevinc duydum galiba hamilesin yine yazin da oyle ogrenmistin hatırlıyorum :) yap eger testin varsa bdn olsam dayanamazdkm da :)canm 1 saatlik idrarla cıkmaz demi test yapsam..inşallah canm bu testi görünce cok umutklandım inşallah pozitif cıkar
anm ben de dayanamadım az önce yaptım negatif ama 1 saatlik bi idrarla yaptım bata 3 var cıkmaz demi.. son bi testim kaldı yarın sabah yapayım onu da artık inşallah korktuğum gibi cıkmazCanim sık biraz bikac saat sonea yap valla okurken sevinc duydum galiba hamilesin yine yazin da oyle ogrenmistin hatırlıyorum :) yap eger testin varsa bdn olsam dayanamazdkm da :)
valla canm ihtimal var saat 4te ovu test yaptım kaç gündür yapıyodum çook silik bi çizgi cıkıyodu bugun yaptığım test de böle cıktı yarın sabah test yapıcam inşallah pozitif cıkarKızlar nasılsınız? Yeni hamişlerimiz var mı?
Afrodit yoksa sen????
bende kim bu dedim...cümlenin sonunu okuyunca haaaaaaaaaaaa dedimmogami slm canım nbr? benimde regliye üç gün var sende ne ar hamile misin? ben pelin arkadaştan yazıyorum tpic sahibi yani
ümitlendiriyor bu görüntü... lakin sen olumsuza hazırlan kuşum...hamile çıkarsan sevincin daha fazla olsun..valla canm ihtimal var saat 4te ovu test yaptım kaç gündür yapıyodum çook silik bi çizgi cıkıyodu bugun yaptığım test de böle cıktı yarın sabah test yapıcam inşallah pozitif cıkar
internetim bitti giremiyorum malesef.bende kuretaj oldum haziranda bu ay bir kez ilişki oldu ondanda hamileysem hamieyimdir bakalım üç gün kaldı regliye beklemedeyim gerçi yüzüm sivilce içinde gaz da oldukça fazla yani adet belirtileri yasıyorumbende kim bu dedim...cümlenin sonunu okuyunca haaaaaaaaaaaa dedimkuzum bende tık yok hala bu ay 7. deneme olacak....Allaha bıraktım zamanını bekliyorum...Ben daha yeni yum dönemindeyim...Sen nerelerdesin kuşum yahu özlettin kendini
valla canm ihtimal var saat 4te ovu test yaptım kaç gündür yapıyodum çook silik bi çizgi cıkıyodu bugun yaptığım test de böle cıktı yarın sabah test yapıcam inşallah pozitif cıkar
ben 26. gün yaptm hiçbir sey çıkmadı yani regliye üç gün kala falan yaptm idrarı erken dimi?Canım bu test dahada koyulaşacak ve sen hamile çıkacaksın gibi hissediyorum çünkü t çizgisi'nde kenardan koyuluk oluşmaya başlamış eğer ki 28.gün falan yapsan bu testi rahat t c ile eşit koyulukta falan çıkıcak erken gebelik testinde görürsün gibi geliyor bana silik çizgiyi hadi inşallah canım.
biliyorum yazmıştın düşük yaptığını...Allah bir daha yaşatmasın...Tek ilişkiyle benim yakın arkadaşım hamile kaldı önemli olan zamanı biliyorsun ki...En azından hamiş kalabiliyorsun o da yeter balım...internet paketi alsan ya kendine fıstıkinternetim bitti giremiyorum malesef.bende kuretaj oldum haziranda bu ay bir kez ilişki oldu ondanda hamileysem hamieyimdir bakalım üç gün kaldı regliye beklemedeyim gerçi yüzüm sivilce içinde gaz da oldukça fazla yani adet belirtileri yasıyorum
Kesinlikle hamilesin :) çizgi gayet belirgin...hayırlı olsuuunKızlar lütfeeen testimin sonucuna bakar mısınız?
Reglime 4 gün var ve kasıklarımda batma var
Kızce sabahı bekle , sabret... inşaAllah hayırlı haberler gelir :)valla canm ihtimal var saat 4te ovu test yaptım kaç gündür yapıyodum çook silik bi çizgi cıkıyodu bugun yaptığım test de böle cıktı yarın sabah test yapıcam inşallah pozitif cıkar
Sennn hamilesinnnnnnnn benceeee...hazırlıklarını yappp cokkk sevindimm..valla canm ihtimal var saat 4te ovu test yaptım kaç gündür yapıyodum çook silik bi çizgi cıkıyodu bugun yaptığım test de böle cıktı yarın sabah test yapıcam inşallah pozitif cıkar
Ayyy hayırlı bir haber gelıyor ınsallahhvalla canm ihtimal var saat 4te ovu test yaptım kaç gündür yapıyodum çook silik bi çizgi cıkıyodu bugun yaptığım test de böle cıktı yarın sabah test yapıcam inşallah pozitif cıkar
Kesinlikle hamilesin :) çizgi gayet belirgin...hayırlı olsuuun
Pozitiff canım bende kan testi yaptırabilirsinnKızlar lütfeeen testimin sonucuna bakar mısınız?
Reglime 4 gün var ve kasıklarımda batma var
%90 hamişsin tatlım15i bat canm 3 gün kaldı ve kaç gündür yapıyorum ovu da çizgi bile yoktu nerdeyse dün de gebelik yaptım negatifti.
Pozitiff canım bende kan testi yaptırabilirsinn
Hadi hayırlısı canım inşallah güsel haberler alalım senden deinşallah canm .. kaç gündür rüyalar görüyorum kiminde yeni hamile kaldığımı öğreniyorum oğlan cocuğu sarılıyo bana anne diye dün de kirpiklerimle uğrasıyodum rüyamda karman corman olmuş ama uzamış gürleşmiş ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?