- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
Kızlar lütfeeen testimin sonucuna bakar mısınız?
Reglime 4 gün var ve kasıklarımda batma var
Tatlım bence hamişsin hemen kan testi yaptır caniko :)Kızlar lütfeeen testimin sonucuna bakar mısınız?
Reglime 4 gün var ve kasıklarımda batma var
Tatlım bence hamişsin hemen kan testi yaptır caniko :)
inşallah canmHadi hayırlısı canım inşallah güsel haberler alalım senden de
İnşallah müjdeni alıcaz tatlımCanım inşalllaahh yanıltmıyordur test.. Yarın gidicem hemen
inşallah canm ama koyu değil mi ben kendimi kandırmıyorum değil mi :)%90 hamişsin tatlım%10 Payı ovulasyon testlerinin bazen Aldatıcı olmasına veriyorum
inşallah tatlım ya inşallah kaptırmamaya calışıyorum kendimiSennn hamilesinnnnnnnn benceeee...hazırlıklarını yappp cokkk sevindimm..
Ben sana demiştin srnin hiç bileyin yok inşallah bebiş müjdecisidir bunlar demiştim dimi :)inşallah canm ama koyu değil mi ben kendimi kandırmıyorum değil mi :)
bekliyorum :)Kızce sabahı bekle , sabret... inşaAllah hayırlı haberler gelir :)
evet canm kendimi kaptırmamaya çalışıyorum olmazsa da yapacak bişey yokümitlendiriyor bu görüntü... lakin sen olumsuza hazırlan kuşum...hamile çıkarsan sevincin daha fazla olsun..
inşallah canm yarın en iyisi ben erken gebelik testi alayım sabahCanım bu test dahada koyulaşacak ve sen hamile çıkacaksın gibi hissediyorum çünkü t çizgisi'nde kenardan koyuluk oluşmaya başlamış eğer ki 28.gün falan yapsan bu testi rahat t c ile eşit koyulukta falan çıkıcak erken gebelik testinde görürsün gibi geliyor bana silik çizgiyi hadi inşallah canım.
demiştin tatlım da öncekinde böle belirti yasamadığım için hastalıktan korkmuşum ve yine de kesin değil hamiş olduğum yarın cıkacak ne olduğu..Ben sana demiştin srnin hiç bileyin yok inşallah bebiş müjdecisidir bunlar demiştim dimi :)
birazdan listeyi düzenleyeceğim eklemediysem eklerim kuzum...yalnız kendini kötü hissetmeyeceksen gerçek deneme sayını yazsak
canm 1 saatlik idrarla cıkmaz demi test yapsam..inşallah canm bu testi görünce cok umutklandım inşallah pozitif cıkar
c
anm ben de dayanamadım az önce yaptım negatif ama 1 saatlik bi idrarla yaptım bata 3 var cıkmaz demi.. son bi testim kaldı yarın sabah yapayım onu da artık inşallah korktuğum gibi cıkmaz
Inşallah hamiş çıkacaksın bebeğim :)demiştin tatlım da öncekinde böle belirti yasamadığım için hastalıktan korkmuşum ve yine de kesin değil hamiş olduğum yarın cıkacak ne olduğu..
Afroditim sen içimden geçiyordun bu ay bence hamişsindemiştin tatlım da öncekinde böle belirti yasamadığım için hastalıktan korkmuşum ve yine de kesin değil hamiş olduğum yarın cıkacak ne olduğu..
Canim 3 gun kala yaptiysan bunu buyuk ihtimal hamilesin insaAllahhhhinşallah canm 3gün kaldı bata..
ayy inşalah tatlım bi sakinlik var su an üzerimde anlamadım inşallah yarın sevince dönüşür..Afroditim sen içimden geçiyordun bu ay bence hamişsininş doğru çıkar tropik hareketlenir
Tatlım yumurtlamişsin sen yarında çatlar bugün yarın ve diğer gün çalışin derim ben :) koç ana nar çikolata yedir ilişkiden bi saat önce türk kahvesi içir kuruyemiş fındık muz yedir umarim aklinda soru işareti birakmadimmerhaba herkese
bu topiği uzun zamandır takip ediyorum ama ilk mesajım kızlar ben bugün ovü testi yaptım ve böyle çıktı ne yapmalıyım dün de yapmıştım ama silikti bugün koyulaşmış deneyimli arkadaşlarım yorumlaya bilir misiniz
Canim 3 gun kala yaptiysan bunu buyuk ihtimal hamilesin insaAllahhhh
İnşallah canım :)ayy inşalah tatlım bi sakinlik var su an üzerimde anlamadım inşallah yarın sevince dönüşür..
Canim nasilsin hamilelik nasil gidiyor ikili test yaptinmi ki canimAyyy hayırlı bir haber gelıyor ınsallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?