2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

i
inşallah canm yarın en iyisi ben erken gebelik testi alayım sabah

Ben sana demiştin srnin hiç bileyin yok inşallah bebiş müjdecisidir bunlar demiştim dimi :)
demiştin tatlım da öncekinde böle belirti yasamadığım için hastalıktan korkmuşum ve yine de kesin değil hamiş olduğum yarın cıkacak ne olduğu..

birazdan listeyi düzenleyeceğim eklemediysem eklerim kuzum...yalnız kendini kötü hissetmeyeceksen gerçek deneme sayını yazsak

tamam kuzum sen bak bakalım eklımıyım.ama kuzum dogum yapmıs olsaydım 2. için yıne 1.deneme olcaktı neyse 5.deneme yaz sen sana bırakıyorum kuzu :)

canm 1 saatlik idrarla cıkmaz demi test yapsam..inşallah canm bu testi görünce cok umutklandım inşallah pozitif cıkar

c

anm ben de dayanamadım az önce yaptım negatif ama 1 saatlik bi idrarla yaptım bata 3 var cıkmaz demi.. son bi testim kaldı yarın sabah yapayım onu da artık inşallah korktuğum gibi cıkmaz

canım bn 1 hafta kala yapmıstım ve ramazandı o kadar su içtim o halde cıktı sılık cızgı sen yrn yıe yap bakalım hayırlısı olsun moralını bozma lutfen

demiştin tatlım da öncekinde böle belirti yasamadığım için hastalıktan korkmuşum ve yine de kesin değil hamiş olduğum yarın cıkacak ne olduğu..
Afroditim sen içimden geçiyordun bu ay bence hamişsin inş doğru çıkar tropik hareketlenir

Tatlım yumurtlamişsin sen yarında çatlar bugün yarın ve diğer gün çalışin derim ben :) koç ana nar çikolata yedir ilişkiden bi saat önce türk kahvesi içir kuruyemiş fındık muz yedir umarim aklinda soru işareti birakmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…