2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canim nasilsin hamilelik nasil gidiyor ikili test yaptinmi ki canim
Canim nasilsin hamilelik nasil gidiyor ikili test yaptinmi ki canim
ıyıym cok sukur canım oyy 11. haftayamı geldın sen maşallah. sen nasılsın? yok canım ben ikili test yaptırmadım üçlü testte yaptırmıcam. sadece ayrıntılı ultrason yaptırıcam ınsallah

Kizlar selamlar, bir suredir duzenli takip edemiyorum forumu. Giriyorum ama 5-10 dk bosuklarim oldugu icin herseyi okuyamiyorum. Haberler nasil? Insallah hep guzel haberler vardir:)))

Yok canım aksine çok yardımcı oldun tşk ederim bu değerli Zaman'ları değerlendirelim inşallah hiç birimizin ümitleri Boşa çıkmaz kızlar benim de 5. Denemem olacak bu ay

ıyıym cok sukur canım oyy 11. haftayamı geldın sen maşallah. sen nasılsın? yok canım ben ikili test yaptırmadım üçlü testte yaptırmıcam. sadece ayrıntılı ultrason yaptırıcam ınsallah
Yaaa bendemi yaptirmasam ya yine kafam karisti

Hamile arkadaslar size bir sorum olacak: bulantilariniz ne zamana kadar devam etti? Nasil bitti, aniden mi, yavas yavas mi? Benim iki gundur bulantilarim aniden cok azaldi da, cok endiselendim. Bu arada gectigimiz pazartesi doktora gittik ve kalp atislarini duyduk. Doktor iyi dedi ama hemen dondu gitti. Sinir oldum biraz. Simdi de bulantilarim aniden azalinca cok endiselendim acikcasi. Sizin kacinci haftaya kadar devam etti ve nasil bitti bulantilariniz?

Canim belirtiler ara ara azalabilirler bi anda tekrar ortaya cikabilirler doktorum soylemisti bunu ama kafana takildysa doktora git rajatlarsn

Canim belirtiler ara ara azalabilirler bi anda tekrar ortaya cikabilirler doktorum soylemisti bunu ama kafana takildysa doktora git rajatlarsn
Ya burdadoktora gitmek bir mesele de, karar veremedim. Ama galiba hafta icinde baska bir doktora gidicem.

Yaaa bendemi yaptirmasam ya yine kafam karisti
bılmıyorum Ya ayrıntılı ultrasondada herseyı ıncelıyolarmıs kulaktan kaburgaya ıc organlara kadar 15-20 dk ınceleme yapıolarmıs. ıkılı yada uclu testte kotu bıse cıksa bıle aldırmayacagıma gore gerek yok dıe dusundum ben. ama yınede kendı fıkrın yani Bari bitanesini yaptırayım dedim ayrıntılı ultrasonu sectım bende

Selam kızlar nbr napıyosunuz ?
Var mı yeni hamiş ?
Bu arada batı 16 ekimde olan ve 16 ekime yakın battaş arkadaşlarım kendinizi nasıl hissediyosunuz ? Az kaldı yaa. Heyecan doruktaa.

Canım benım bulantım cok olmadı sadece 3 -4 gun oldu ve bıttı. Sıkıntı yapma ıns yoktur bıse ya hem bulantın bıttıyse sevın bence :) Bulantısı 5-6 ay devam eden serumdan kalkamayan arkadaslarım var. Öğrendikten sonra bulantısı başlayan ve 1 hafta surup zamanla azalan arkadaslarımda var dert etme yanı ıns bıse yoktur

Selam kızlar nbr napıyosunuz ?
Var mı yeni hamiş ?
Bu arada batı 16 ekimde olan ve 16 ekime yakın battaş arkadaşlarım kendinizi nasıl hissediyosunuz ? Az kaldı yaa. Heyecan doruktaa.
Canim napiyorsun nasilsin sende bwnim gibi hala bekliyorsun sanirim :)

Canim napiyorsun nasilsin sende bwnim gibi hala bekliyorsun sanirim :)

aa merhaba Secido napiyim aynı valla. yaşamaya çalışıyorum. Evet aynen hala bekliyorum bu ayla 11 ay oldu. Adetime az kaldı heyecan dorukta ve bi o kadar da korku sende ne var ne yok neler yaptın

aa merhaba Secido napiyim aynı valla. yaşamaya çalışıyorum. Evet aynen hala bekliyorum bu ayla 11 ay oldu. Adetime az kaldı heyecan dorukta ve bi o kadar da korku sende ne var ne yok neler yaptın

Bende 15 aydir bekliyorum canim hala gelen giden yok bu ay serephene kullandim 4yumurta oldu ama catladimi bilmiyorum ama beliri falan hissetmiyorum bakalim nolucak Insallah tez vakitte gelir bebislerimiz

Kızlar ben şimdi ikinci bir test Yaptım. C de çok hafif biçtiği çıktı. T de hiç bişiy yok .neden acaba

Canim tebriler yarin hemen kan testi yaptur degerini ogren.darisi isteyen herkesin basina
Canım teşekkürler ama şimdi yine bi test aldım sabırsızlanıp c de çok az bi çizgi çıktı. T kısmında hiç birsey yok

Bende 15 aydir bekliyorum canim hala gelen giden yok bu ay serephene kullandim 4yumurta oldu ama catladimi bilmiyorum ama beliri falan hissetmiyorum bakalim nolucak Insallah tez vakitte gelir bebislerimiz

inşallah yaa. çaresizlik ne kötüü. ben git gide korkuyorum yaa. En son dra 5 ay önce filan gittim aralıkta da hamile kalmazsam artık gereken tedavi neyse başlatıcam. Serephene nedir ?bat ne zaman ? belli bir sorun var mı ? Eşin sperm testi yaptırdı mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…