2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

aa merhaba Secido napiyim aynı valla. yaşamaya çalışıyorum. Evet aynen hala bekliyorum bu ayla 11 ay oldu. Adetime az kaldı heyecan dorukta ve bi o kadar da korku sende ne var ne yok neler yaptın
Esimdede bendede bir sorun yok sukur yumurta geliatiriyormus hani bende kist olusuyordu ya ondan korkuyorum bende yeni basladim tedaviye bakalim nolucak

Esimdede bendede bir sorun yok sukur yumurta geliatiriyormus hani bende kist olusuyordu ya ondan korkuyorum bende yeni basladim tedaviye bakalim nolucak

hmmm anladımm . incir kürünü denedin mi ? bn bu ay adet olursam tekrar hormonlarıma baktırcam prolaktinim yüksek değilse ki en son normaldi . İncir kürü yapmayı düşünüyorum. Bugün eşimin kuzeninin eşiyle görüştüm çocuk düşündüğümüzü biliyo, iyi biri. Ameliyat baş hemşiresi. Bana dedki hastaneden bi arkadasım iki çocuğuna da incir kürüyle hamile kaldı prolaktinin yüksek değilse mutlaka dene dedi. denemeyi düşünüyorum.

Çok fazla takma kafaya üstünde durma inşallah tutturursun canm bende pek takılamıyorum bu aralar ev taşıma olayımız var eşyaları topluyorum bir yandan göreceğimiz evin eksikleri sürekli koşuşturmaca 10 güne kadar yerleşirim inşallah takılarız

Daha erken ilk idrarlami yapmistin ilk testi
Hayır gün içerisinde Yaptım bi öncekini geçmişte resmi var. Ona bakarsan net OLDUĞUNU görürsün.şimdiki bozuk mu acaba

Okasale bı onceki testim bu

Eklentiler

• image.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 62
Bi kere pozitifi gordun olmasa hic bse cikmazdi.bence yarin ilk idrarla tekrarla.istersen kan testi daha saglikli sonuc verir.
Bi testim daha var sabah Yaparım onu da . Olumlu çıkarsa teste giderim Özaman

Kizlarrrr. Selam. Saat farkindan dolayi ben hep bu saatlerde girebiliyorum. Uc gundur spor yapiyorum. 15 dk yuruyup isindim, sonra 20 dk kostum, 15dakika eliptik bisiklet kullandim, ne kadar hareketsiz kalmisim meger. Spor yaparken kasindi durdu bacaklarim kan dolasimindan. 2 kg bile versem benim icin kar bebek oncesi. :)

Bir de dogum kontrol hapi ve kafeini ayni anda biraktim. Vucudum bi garip oldu. Normal mi bu. okudugum kadariyla bi kac ay yumurtlama donemim kafayi yiyebilirmis. Dlayisiyla kendimi hazirladim bikac ay gelmeyebilir bebis diye.

Yok ya yapmam bal tarcin corekotu yaptim 3 kistim olustu o yuzden ben dogal kurlerden kaciyorm:)

Bir de dogum kontrol hapi ve kafeini ayni anda biraktim. Vucudum bi garip oldu. Normal mi bu. okudugum kadariyla bi kac ay yumurtlama donemim kafayi yiyebilirmis. Dlayisiyla kendimi hazirladim bikac ay gelmeyebilir bebis diye.
Aslinda hic belli olmuyor birakip hemen hamile kalanlar var.ilk ay gecikmede yasayabilirsin vucudun alışma suresi falan.adetine yakin spora biraz dikkat et.bende hamile kaldigim ay spora gidiyordum agir mekik cekmistim.hep aklimda acaba ondami oldu diye

valla canm ihtimal var saat 4te ovu test yaptım kaç gündür yapıyodum çook silik bi çizgi cıkıyodu bugun yaptığım test de böle cıktı yarın sabah test yapıcam inşallah pozitif cıkar
Tatlım bu baya koyu çıkmış senin hamiş kaldığın ayda böyledi hadi bakalım inşallah gelmiştir bebişin:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…