- 30 Ekim 2013
- 20.466
- 57.149
- 798
aa merhaba Secidonapiyim aynı valla. yaşamaya çalışıyorum. Evet aynen hala bekliyorum bu ayla 11 ay oldu. Adetime az kaldı heyecan dorukta ve bi o kadar da korku sende ne var ne yok neler yaptın
Esimdede bendede bir sorun yok sukur yumurta geliatiriyormus hani bende kist olusuyordu ya ondan korkuyoruminşallah yaa. çaresizlik ne kötüü. ben git gide korkuyorum yaa. En son dra 5 ay önce filan gittim aralıkta da hamile kalmazsam artık gereken tedavi neyse başlatıcam. Serephene nedir ?bat ne zaman ? belli bir sorun var mı ? Eşin sperm testi yaptırdı mı ?
Hayır 4 gün var adetime
bakalım canm :)Yarin buyuk ihtimal guzel haberler alicaz bu haftq bol hamisli hafta olur ve diger haftalarda tabi
Daha erken ilk idrarlami yapmistin ilk testiCanım teşekkürler ama şimdi yine bi test aldım sabırsızlanıp c de çok az bi çizgi çıktı. T kısmında hiç birsey yok
Esimdede bendede bir sorun yok sukur yumurta geliatiriyormus hani bende kist olusuyordu ya ondan korkuyorumbende yeni basladim tedaviye bakalim nolucak
iyilik canım ya ne olsun işte artık pek takmıyorum ki fazla giremiyorum sohbet edemiyorum...adetimi bekliyorum işte salıya...sonrada korunmayı bırakcam...ilk denemede tutturursak ki şayet güzel bir sürpriz olcak eşime de bana da doğum günü hediyesi
Hayır gün içerisinde Yaptım bi öncekini geçmişte resmi var. Ona bakarsan net OLDUĞUNU görürsün.şimdiki bozuk mu acabaDaha erken ilk idrarlami yapmistin ilk testi
Bi kere pozitifi gordun olmasa hic bse cikmazdi.bence yarin ilk idrarla tekrarla.istersen kan testi daha saglikli sonuc verir.Okasale bı onceki testim bu
Bi testim daha var sabah Yaparım onu da . Olumlu çıkarsa teste giderim ÖzamanBi kere pozitifi gordun olmasa hic bse cikmazdi.bence yarin ilk idrarla tekrarla.istersen kan testi daha saglikli sonuc verir.
Yok ya yapmam bal tarcin corekotu yaptim 3 kistim olustu o yuzden ben dogal kurlerden kaciyorm:)hmmm anladımm . incir kürünü denedin mi ? bn bu ay adet olursam tekrar hormonlarıma baktırcam prolaktinim yüksek değilse ki en son normaldi . İncir kürü yapmayı düşünüyorum. Bugün eşimin kuzeninin eşiyle görüştüm çocuk düşündüğümüzü biliyo, iyi biri. Ameliyat baş hemşiresi. Bana dedki hastaneden bi arkadasım iki çocuğuna da incir kürüyle hamile kaldı prolaktinin yüksek değilse mutlaka dene dedi. denemeyi düşünüyorum.
Aslinda hic belli olmuyor birakip hemen hamile kalanlar var.ilk ay gecikmede yasayabilirsin vucudun alışma suresi falan.adetine yakin spora biraz dikkat et.bende hamile kaldigim ay spora gidiyordum agir mekik cekmistim.hep aklimda acaba ondami oldu diyeBir de dogum kontrol hapi ve kafeini ayni anda biraktim. Vucudum bi garip oldu. Normal mi bu. okudugum kadariyla bi kac ay yumurtlama donemim kafayi yiyebilirmis. Dlayisiyla kendimi hazirladim bikac ay gelmeyebilir bebis diye.
Tatlım bu baya koyu çıkmış senin hamiş kaldığın ayda böyledi hadi bakalım inşallah gelmiştir bebişin:):)valla canm ihtimal var saat 4te ovu test yaptım kaç gündür yapıyodum çook silik bi çizgi cıkıyodu bugun yaptığım test de böle cıktı yarın sabah test yapıcam inşallah pozitif cıkar
Tatlim nasilsin bebisin nasilTatlım bu baya koyu çıkmış senin hamiş kaldığın ayda böyledi hadi bakalım inşallah gelmiştir bebişin:):)
acaba gebemisin kiz hala olmadin ne guzel olur supriz olurdu hemde
umuyorum yanılırsın lakin kist olma ihtimali var evet...hayırlı haberlerle gel inşallah
Geciktiren o kist demekki.stres yapma gelip gecici bunlar.allah sifamizi verir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?