Wuslt çım ben birkaç gündür pek iyi değildim hamilelik hormonundan mıdır nedir ağlamalıydım huzursuzdum; annemi bayramda gördüm ama yine özledim annemle Konuşurken ağlıyorum yarın sabah doktor ultrasondan bakacak şu komşuya gittiğimden beri yediğim içtiğim Zehir oldu doktor yarın keseyi görür inşaallah en güzel Zamanları kendime zehir ediyorum ben işin içinden nasıl çıkıcam bilemiyorumTatlim nasilsin bebisin nasil
Canm sen ankaradaydin di mi kime gidiyosun hangi dr ? Bi de ovulasyon testi yapniyo muydun benim de mesela suab 3 gun gecmis gorunuyo ama yumurtlama gec oldugu icin aslında daha on gün var acaba yumurtlama yi mi kacirdin ki ?
Tatlim benim ya ben o komsuya ne diyeyim simdi dengesiz mis sen bakma ona bebisini goreceksin yarin hamileliktendir duygusallagin annen uzaktami kuzum lutfen uzme kendini bunlar en guzel zamanlarin bol bol dua oku icindeki vesveseyi atarsin duayla minnosunu da goreceksin sevinmen lazim bitanem o komsuyada gitme bidahaWuslt çım ben birkaç gündür pek iyi değildim hamilelik hormonundan mıdır nedir ağlamalıydım huzursuzdum; annemi bayramda gördüm ama yine özledim annemle Konuşurken ağlıyorum yarın sabah doktor ultrasondan bakacak şu komşuya gittiğimden beri yediğim içtiğim Zehir oldu doktor yarın keseyi görür inşaallah en güzel Zamanları kendime zehir ediyorum ben işin içinden nasıl çıkıcam bilemiyorum
Melek oldu o annesi...Gelecek olan miniğin önemli şimdi bizim için....Rakamların pek bi önemi yok aslında sadece istatistiksel anlamda iyi oluyor...ekledim kuzumtamam kuzum sen bak bakalım eklımıyım.ama kuzum dogum yapmıs olsaydım 2. için yıne 1.deneme olcaktı neyse 5.deneme yaz sen sana bırakıyorum kuzu :)
hoşgeldiiiiiiiiiiin... yumurtluyorsun canım 36 saati iyi değerlendirmerhaba herkese
bu topiği uzun zamandır takip ediyorum ama ilk mesajım kızlar ben bugün ovü testi yaptım ve böyle çıktı ne yapmalıyım dün de yapmıştım ama silikti bugün koyulaşmış deneyimli arkadaşlarım yorumlaya bilir misiniz
beni de ekleyin yarın transferim var. 5. gün transferi inşallahArkadaşlar listemiz başlığımızda aktif olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
9661 -----------------------> 30 Eylül -------> 4. deneme -------> HAMİŞ
EKİM BAT
Bebek isdeyen biri ------> 1 Ekim --------> 36. deneme ------->
Wuslt ---------------------> 2 Ekim -------> 6. deneme --------->
Nenu ----------------------> 2 Ekim -------> 49. deneme -------->
Galina ---------------------> 2 Ekim -------> 7. deneme --------->
Mogami -------------------> 3 Ekim --------> 6. deneme --------->
Sirrieyvan ----------------> 4 Ekim --------> 2. deneme ----------> HAMİŞ
Meemure -----------------> 5 Ekim --------> 3. deneme ----------> HAMİŞ
Tospaa --------------------> 7 Ekim --------> 4. deneme
Ecrin87 -------------------> 8 Ekim --------> 36. deneme --------->
Golyayla ------------------> 8 Ekim --------> 20. deneme --------->
Donence5838 ------------> 8 Ekim --------> 4. deneme ---------->
Zzzzynpppp --------------> 9 Ekim --------> 6. deneme
Ayseygt1453 --------------> 10 Ekim -------> 3. deneme ---------->
Elisa -----------------------> 11 Ekim --------> 4. deneme ---------->
Sebebiumut --------------> 13 Ekim --------> 1. deneme ---------->
Meleğim66 ---------------> 14 Ekim -------> 4. deneme
Afrodit26 -----------------> 15 Ekim --------> 3. deneme
Yfrks ----------------------> 15 Ekim --------> 9. deneme
Hanife55 ------------------> 16 Ekim -------> 10. deneme
Burcunaz1 ----------------> 17 Ekim -------> 5. deneme
Deminos ------------------> 17 Ekim --------> 7. deneme
Sfkaydın ------------------> 17 Ekim --------> 1. deneme
Tubaomur01 -------------> 18 Ekim --------> 3. deneme
FatmaSA -----------------> 19 Ekim ---------> 3. deneme
Kocamlaben -------------> 20 Ekim --------> 4. deneme
Hilal1653 -----------------> 21 Ekim --------> 4. deneme
Mgul ----------------------> 22 Ekim --------> 2. deneme
Missladybird ------------> 22 Ekim --------> 4. deneme
Betiboop -----------------> 23 Ekim --------> 5. deneme
Gulbıke -------------------> 24 Ekim --------> 4. deneme
Şekerpancari ------------> 24 Ekim --------> 6. deneme
Hanfendi25 --------------> 25 Ekim --------> 4. deneme
Eseslamazi26 -----------> 25 Ekim --------> 3. deneme
Abcdefcd ----------------> 25 Ekim --------> 10. deneme
Arsinli -------------------> 26 Ekim ---------> 6. deneme
Lovely35 -----------------> 28 Ekim ---------> 4. deneme
Mogami ------------------> 30 Ekim ---------> 7. deneme
Neslli ---------------------> 30 Ekim ---------> 5. deneme
Kaygılı --------------------> 31 Ekim ---------> 3. deneme
KASIM BAT
Bebek isdeyen biri ------> 1 Kasım ------> 37. deneme
Adrenalin85 -------------> 1 Kasım ------> 10. deneme
Wuslt ---------------------> 1 Kasım ------> 7. deneme
Okosale -------------------> 1 Kasım ------> 7. deneme
Elifbade06 ---------------> 3 Kasım ------> 8. deneme
Berlinberlin -------------> 3 Kasım ------> 1. deneme
Sebebiumut -------------> 4 Kasım ------> 2. deneme
Ayseygt1453 -------------> 5 Kasım ------> 4. deneme
Elisa ----------------------> 6 Kasım ------> 5. deneme
Golyayla ------------------> 7 Kasım ------> 21. deneme
Blummmm --------------> 7 Kasım -------> 5. deneme
Ecrin87 -------------------> 10 Kasım ----> 37. deneme
Donence5838 ------------> 11 Kasım -----> 5. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
Yok gitmiyorum zaten o da farkında kendi yaptığının ama geçmiş ola hemşire bir arkadaşım var yarın o da olacak Yanımda bir Yanımda korku bir Yanımda heyecan var ama dua ediyorum çok dua edince geçiyor yarın inşaallah geçecek tüm korkularımTatlim benim ya ben o komsuya ne diyeyim simdi dengesiz mis sen bakma ona bebisini goreceksin yarin hamileliktendir duygusallagin annen uzaktami kuzum lutfen uzme kendini bunlar en guzel zamanlarin bol bol dua oku icindeki vesveseyi atarsin duayla minnosunu da goreceksin sevinmen lazim bitanem o komsuyada gitme bidaha
Yarin bebisinin gorunce rahatlayacaksin tatlim guzel haberlerini bekliyorumYok gitmiyorum zaten o da farkında kendi yaptığının ama geçmiş ola hemşire bir arkadaşım var yarın o da olacak Yanımda bir Yanımda korku bir Yanımda heyecan var ama dua ediyorum çok dua edince geçiyor yarın inşaallah geçecek tüm korkularım
öncelikle merhaba....aktif sohbet şartımız var canım...aramıza katılırsan belli bi süre sonra eklerim...umarım başarılı geçer transferinbeni de ekleyin yarın transferim var. 5. gün transferi inşallah
BUgün dayımlar sürpriz Yaptılar bize geldiler Kızları var çok tatlı birşey onunla oynamak da iyi geldi; canım arkadaşım inşaallah sizlerde yaşayacaksınız bu güzel hali hem de daha güzelini Rabbim en kısa zamanda tüm bekleyenlere nasip etsinYarin bebisinin gorunce rahatlayacaksin tatlim guzel haberlerini bekliyorum
hımmm hayırlı olsun ve kolay gelsin canım ya zaten birşeylerle uğraş olunca hiç aklına gelmiyor ki eskisi gibi...zaten bugünde adet oldum 2 gün erken geldi:)bundan sonrasını gerisini Allahıma bıraktım zaten...kasımdan itibaren bebiş için haberler beklenecek artık...Çok fazla takma kafaya üstünde durma inşallah tutturursun canm bende pek takılamıyorum bu aralar ev taşıma olayımız var eşyaları topluyorum bir yandan göreceğimiz evin eksikleri sürekli koşuşturmaca 10 güne kadar yerleşirim inşallah takılarız
iyiyim kuşum tam bende senin yazdıklarını okuyup sana yazacaktım....kızıyorum sana gerçekten kızıyorum...neden bu kadar kendini hırpalamayı seven birisin sen yahu...hamile kalmak için uğraştığın kısacık dönemde ne vesveseler ne endişeler yaşadın ne oldu bak hamiş kaldın kısa sürede....eee hamile kaldın keyfini sürmen bebeğinin iyiliğini düşünmesi gereken, onu beklerken bu kadar umutsuzluğa düşen sen ona kavuşunca bu defa farklı şeylere endişelenmeye başladın...Kuzum hayat böyle geçer mi yahu...Allaha şükret bak ne güzel bebeğin gelmiş konmuş göbüşüne...sense bi tane gerizekalının ettiği laflar yüzünden kendini ve o minicik bebeği strese boğuyorsun...Hadi senin bu stresin yüzünden miniğe bişey olsa ne olacak... be defa da bu yüzden kahrolacaksın....Anacım her anın stres olmuş yapma böyle...Üstelik Allahım saklasın ama oldu ki sağlıksız bi gebelik oldu o zaman sen herhalde parçalarsın kendini...ŞÜKRET LÜTFEN...veren Rabbim eğer doğacaksa onu her türlü korur ama annesinin de biraz sakinleşmesi lazım...Lütfen sakinleş ve herşeyi Allaha bırak kuşum olur mu...Seni ve miniğini Allahım korusun :):):)Mogami nasılsın uzun zamandır görüşemiyoruz seninle
Ona gitmeyi ben de dusunuyodu ama tedavi gereketirecek bi durum olduğunda gideyim dedim simdilik beklemedeyiz.. valla canim bilmiyorum neyse cevabi verecek doktorun bize de soyoe hemen epey meraktayim hala umudum var sanki hamissin gibi ☺Evet canım Ankaradayım. Aydan Biri'ye gidiyodum ama ameliyat için 1,5 yıl önce 5000 lira istediği için bıraktım. Bayramdan önce netten başka bir doktor buldum, Esra Tonguç ismi. Ona gittim. Ovü testi ilk defa geçen ay yaptım, sadece 1 gün çizgi koyulaşmıştı. Sonra hemen silikleşti. Hatta sordum burda, ne iş diye. O koyu olan tek günde ilişki oldu. Diğer günlerde de 1-2 kere ilişki oldu ama onlarda çizgi silikti. O yüzden gebelik ihtimalim çok çok az bu ay. Adetim 5 gün gecikti. Yarın tekrar Esra hanım çağırdı ultrasonla bakacak neden adet olmadığıma.
seni umitlendirmek istemiyorum ama idrarda gec cikiyo basimdan gecmisti insallah hamissindirKeşke canım ama sanmıyorum. İdrarda çıkmadı.
seni umitlendirmek istemiyorum ama idrarda gec cikiyo basimdan gecmisti insallah hamissindir
Ona gitmeyi ben de dusunuyodu ama tedavi gereketirecek bi durum olduğunda gideyim dedim simdilik beklemedeyiz.. valla canim bilmiyorum neyse cevabi verecek doktorun bize de soyoe hemen epey meraktayim hala umudum var sanki hamissin gibi ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?