Ya ne oldu o durum nasil kuzenin toparlandimiAksi gibi yarın doktora gidemicem, kuzenim onunla birlikte avukata gitmemi rica etti.
Ya ne oldu o durum nasil kuzenin toparlandimi
Herzaman iyi ol canim benim insallah rabbim sagsalim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin oyy teyzesi sevsin minnosunu bebisin olunca oynarsin bebisile insallah o gunleride goreceksin amin bizde bu duyguyu yasariz hayirlisiyla insallahBUgün dayımlar sürpriz Yaptılar bize geldiler Kızları var çok tatlı birşey onunla oynamak da iyi geldi; canım arkadaşım inşaallah sizlerde yaşayacaksınız bu güzel hali hem de daha güzelini Rabbim en kısa zamanda tüm bekleyenlere nasip etsin
Gercekten zor yasamayan anlamaz tabi.ben olsam ortak aldiklari hic bse ona birakmazdimYok canım ya, bugün görüştük yine, ağlayıp duruyo. Yarın üçüncü bi avukattan daha fikir alacak. Ara ara tazminat istemiyim, anlaşmalı boşanalım diyo. Ara ara donuna kadar alıcam onun diyo. Karmakarışık halde
Gercekten zor yasamayan anlamaz tabi.ben olsam ortak aldiklari hic bse ona birakmazdim
insallah datlım :)Tatlım bu baya koyu çıkmış senin hamiş kaldığın ayda böyledi hadi bakalım inşallah gelmiştir bebişin:):)
canm benm ilkinden oldukça farklı belirtiler var bu kez.. kasıklarım beni en cok şüphelendiren dün akşama kadar ağrı ve daha cok acı vardı ama şimdi ara ara ağrı girer gibi oluyor göğüslerde eşim büyümüş bunlar diyor ama bana göre aynı hassasiyet de yok.. idrara cıkma isteği oluyor sürekli evet ve yemek yiyorum 2saat gecmeden midem kazınıyo 2 gündür de onu fark ettim akıntım yumurta akı gibiydi kremsilleşti kokusuz beyaz akıntım var..öyle canm işte bakalım yarın test yapıcam bata kadar da yapıcam yarın cıkmasa bile..
hayyir biz senden haber bekliyoduk ama taabiki isinizi halledin once yalniz birakma kuzenini boyle gunde dost lazim insana hayirlisi olsun kuzenin icin rabbim tez zamanda toparlar insallah senide sevindirirAksi gibi yarın doktora gidemicem, kuzenim onunla birlikte avukata gitmemi rica etti.
ederim ttatlım görmeyelim kırmızıları inşallah..Bende de benzer belirtiler var ama kendini dinlemekten mi oluyor bilmiyorum dun yaprim be de erken gebelik testi negatif çok moralimi bozdu bat a kadar beklicem yapmicam bisey daha da stres oluyorum dua esicem sana sen de bana dua et lütfen bu ay gelmesin kirmizilar
hayyir biz senden haber bekliyoduk ama taabiki isinizi halledin once yalniz birakma kuzenini boyle gunde dost lazim insana hayirlisi olsun kuzenin icin rabbim tez zamanda toparlar insallah senide sevindirir
Canim haklisin, mekik icin iyi degil diyorlar ileri donemlerde ama basta da yapmamak lazim. Ben zaten mekikten NEFReT ederim :) sadece kosuyorum ve eliptik bisiklet kullaniyorum. 6 aydir kullaniyordum dogum kontrol hapi cok uzun sure de degil aslinda ama bakicaz gorucez :)Aslinda hic belli olmuyor birakip hemen hamile kalanlar var.ilk ay gecikmede yasayabilirsin vucudun alışma suresi falan.adetine yakin spora biraz dikkat et.bende hamile kaldigim ay spora gidiyordum agir mekik cekmistim.hep aklimda acaba ondami oldu diye
Galina kuzum, bebis dusunuyorsun antidepresan sakinnnn kullanma. Mevsim gecislerinde bu hisler normal. Moralini duzeltecek seyler izle, oku, ye. Cikolata ye. Kahve ic. :) bak biseyciin kalmicak insallah.Selam kizlar, moralim bozuk... herseye agliyorum sinirlerim cok yipranmis alinganim yani alinganlik en kotu huyum zaten farkindayim ama asamiyorum ergenlikten beri,, en cok catistigimiz konu esimle bu..
Belki bilginiz vardir ne kullanabilirim ilac olarak bitkisel vs. Anti depresanda dusundum ama onlarda uyku yapiyo
Kesinlikle katılıyorum bilemeyiz tabi neler yasandigini ama antidepresan care degil ayrıca depresyon olabilmesi icin bu belirtileri 3 aydir hissediyo.olmak.lazimGalina kuzum, bebis dusunuyorsun antidepresan sakinnnn kullanma. Mevsim gecislerinde bu hisler normal. Moralini duzeltecek seyler izle, oku, ye. Cikolata ye. Kahve ic. :) bak biseyciin kalmicak insallah.
Canim sen amerika da miydin biri vardi.ama.sen miydin bilemedjm ☺Galina kuzum, bebis dusunuyorsun antidepresan sakinnnn kullanma. Mevsim gecislerinde bu hisler normal. Moralini duzeltecek seyler izle, oku, ye. Cikolata ye. Kahve ic. :) bak biseyciin kalmicak insallah.
Ivet canim, ta kendisiyim.. :)Canim sen amerika da miydin biri vardi.ama.sen miydin bilemedjm ☺
Dogru hatirlamisim ☺ Neresindesin mayis ayinda epey gezdim gittigim yerlerde misin acaba kardeşim de orfa yasiyo..I
Ivet canim, ta kendisiyim.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?