2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

PKO lu muyum acaba? Bayramdan önce yapılan ultrasonda çok ufak kistin var demişti doktor. O kist, pko olabilir mi kızlar ya? Bi de pko çıkarsa ne halt edicem ben

Aksi gibi yarın doktora gidemicem, kuzenim onunla birlikte avukata gitmemi rica etti.

Herzaman iyi ol canim benim insallah rabbim sagsalim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin oyy teyzesi sevsin minnosunu bebisin olunca oynarsin bebisile insallah o gunleride goreceksin amin bizde bu duyguyu yasariz hayirlisiyla insallah

Gercekten zor yasamayan anlamaz tabi.ben olsam ortak aldiklari hic bse ona birakmazdim

A afrodit26 canim batlarimiz ayni önceki sayfalari okudum da ovu. Testine gore çoğu arkadaş hamilesin demiş acaba belirtilerin varmi benim sık tuvalete cikmaktan ve adet oöncesi hafif klasik agrilarindan başka hicbisey yok göğüslerinde fln hassasiyet var mi ?

canm benm ilkinden oldukça farklı belirtiler var bu kez.. kasıklarım beni en cok şüphelendiren dün akşama kadar ağrı ve daha cok acı vardı ama şimdi ara ara ağrı girer gibi oluyor göğüslerde eşim büyümüş bunlar diyor ama bana göre aynı hassasiyet de yok.. idrara cıkma isteği oluyor sürekli evet ve yemek yiyorum 2saat gecmeden midem kazınıyo 2 gündür de onu fark ettim akıntım yumurta akı gibiydi kremsilleşti kokusuz beyaz akıntım var..öyle canm işte bakalım yarın test yapıcam bata kadar da yapıcam yarın cıkmasa bile..

Bende de benzer belirtiler var ama kendini dinlemekten mi oluyor bilmiyorum dun yaprim be de erken gebelik testi negatif çok moralimi bozdu bat a kadar beklicem yapmicam bisey daha da stres oluyorum dua esicem sana sen de bana dua et lütfen bu ay gelmesin kirmizilar

Aksi gibi yarın doktora gidemicem, kuzenim onunla birlikte avukata gitmemi rica etti.
hayyir biz senden haber bekliyoduk ama taabiki isinizi halledin once yalniz birakma kuzenini boyle gunde dost lazim insana hayirlisi olsun kuzenin icin rabbim tez zamanda toparlar insallah senide sevindirir

ederim ttatlım görmeyelim kırmızıları inşallah..

hayyir biz senden haber bekliyoduk ama taabiki isinizi halledin once yalniz birakma kuzenini boyle gunde dost lazim insana hayirlisi olsun kuzenin icin rabbim tez zamanda toparlar insallah senide sevindirir

Amin canım, sağolasın. Bebiş yoksa yarın inşallah adet görürüm de doktora gitmeme gerek kalmaz.

Canim haklisin, mekik icin iyi degil diyorlar ileri donemlerde ama basta da yapmamak lazim. Ben zaten mekikten NEFReT ederim :) sadece kosuyorum ve eliptik bisiklet kullaniyorum. 6 aydir kullaniyordum dogum kontrol hapi cok uzun sure de degil aslinda ama bakicaz gorucez :)

Galina kuzum, bebis dusunuyorsun antidepresan sakinnnn kullanma. Mevsim gecislerinde bu hisler normal. Moralini duzeltecek seyler izle, oku, ye. Cikolata ye. Kahve ic. :) bak biseyciin kalmicak insallah.

Galina kuzum, bebis dusunuyorsun antidepresan sakinnnn kullanma. Mevsim gecislerinde bu hisler normal. Moralini duzeltecek seyler izle, oku, ye. Cikolata ye. Kahve ic. :) bak biseyciin kalmicak insallah.
Kesinlikle katılıyorum bilemeyiz tabi neler yasandigini ama antidepresan care degil ayrıca depresyon olabilmesi icin bu belirtileri 3 aydir hissediyo.olmak.lazim GALINA cim ne zamandir böylesin bilmiyorum. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…